Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια σελίδα που μπορώ να βλέπω ποιοι δρόμοι έχουν πολύ κίνηση ή είναι κλειστοί; Κινούμαι με αυτοκίνητο.

Δημοσ.

Λοιπον, εχει η μαναμ το vodafone smart 3 εδω και μισο χρονο. Τις τελευταιες μερες η μπαταρια πεφτει πολυ αποτομα. Δλδ κανα τεταρτο ιντερνετ και εχει χασει 20%. Το βραδυ το αφηνει ανοιχτο φουλ 100% και το πρωι το βρισκει στο 30-40%.....τι παιζει ρε σεις;;;; Καμια βοηθεια;;;

Κατέβασε το Wakelock Detector, φόρτισε το κινητό, άφησε το μερικές ώρες, μετά άνοιξε το πρόγραμμα και δες ποιες εφαρμογές είναι πιο ψηλά στη λίστα. Αυτές οι εφαρμογές κατά κύριο λόγο είναι υπεύθυνες για τη μεγάλη πτώση της μπαταρίας.

Δημοσ.

Κατι τρεχει απο πισω και της καταναλώνει μπαταρια. 

Μπορεί να έχει χαλάσει  μπαταρία 

το πιο πιθανο

Κατέβασε το Wakelock Detector, φόρτισε το κινητό, άφησε το μερικές ώρες, μετά άνοιξε το πρόγραμμα και δες ποιες εφαρμογές είναι πιο ψηλά στη λίστα. Αυτές οι εφαρμογές κατά κύριο λόγο είναι υπεύθυνες για τη μεγάλη πτώση της μπαταρίας.

Θα το κανω, αλλά το περιεργο ειναι, οπως μου ειπε, πως αυτα τα κουλά τα κανει εδω και 4-5 μερες. Δλδ οτι ειχε ανοιχτο πριν, εχει και τωρα...δεν κανει κατι διαφορετικο σε σχεση με τις άλλες μερες.

• Moderators
Δημοσ.

Ε δε ξερω από πότε.. .... :ph34r:

πηγαινε.  settings, about phone και καπου θα σου λεει status. Απο περιεργεια δες ποσες μερες ειναι ανοιχτο. Παντως πιθανολογω πως φταει ακριβως αυτο, η ελλειψη επανεκινησης δηλαδη.

• Like 1
Δημοσ.

Το περιοδικο lifo που το βρισκω; Το δινουν καπου δωρεαν;

Απαντω στο δικο μου ερωτημα. 

Στην βουλης 22 ειναι τα γραφεια τους. Το 2ο στενο αριστερα στην ερμου, στα 50μ. Υπαρχει σταντ και εξω απο το κτιριο και μεσα στην reception. 

Και κατι αλλο. Η εισοδος για το ηρωδειο ειναι απο διονυσιου αεροπαγιτου;

Δημοσ.

Παιδιά, στο σπίτι μου έχω ΟΤΕ Conn-x. Από πάντα είμουν σε προφίλ fastpath. Εγώ έχω ακούσει ότι αυτό είναι καλό για παιχνίδια μιας και έχεις χαμηλό ping, χάνεις όμως μερικά mbps. Εγώ όμως δεν παίζω παιχνίδια. Αν ζητήσω να με γυρίσουν σε interleaved, θα ανέβω καθόλου σε ταχύτητα;

Τα τωρινά μου στατιστικά είναι:

DSL Status: Connected DSL

Modulation Mode: ADSL2+ DSL

Path Mode: Fast

Downstream Rate: 15988 kbps

Upstream Rate: 955 kbps

Downstream Margin: 9 db

Upstream Margin: 8 db

Downstream Line Attenuation: 19 db

Upstream Line Attenuation: 5 db

Downstream Transmit Power: 12 db

Upstream Transmit Power: 22 db

αλλά μερικές φορές συγχρονίζω και πάνω από 16.000kbps, δηλαδή η ταχύτητα συγχρονισμού παίζει μεταξύ 15.000 και 17.000kbps. Για τον ΟΤΕ που παίρνω για να ζητήσω την αλλαγή;

Δημοσ.

Είχα μια καρέκλα γραφείου, χάλασε η στήλη στήριξης, βρήκα μια στο ΙΚΕΑ στις προσφορές με 10 ευρώ (στήλη+ρόδες), την πήρα, αλλού γι' αλλού οι τρύπες, πήρα τρυπάνι, φόρεσα την καινούρια, αλλά προφανώς οι βίδες δεν πιάνουν γιατί δεν έβαλα ούπα (δεν είχα στη διάμετρο). Όταν κάθομαι καλά είναι, όταν πάω να γείρω η ζωή μου περνάει μπροστά απ' τα μάτια μου.

Πριν πάω να πάρω ούπα, υπάρχει κάνας άλλος τρόπος; Μπορώ κάπως να βάλω στροφές;

Δημοσ.

Ούπα;;;

Κάπου μπερδεύεσαι.

Περαστές βίδες με παξιμάδι χρειάζεσαι φαντάζομαι.

Μπορεί να την έβαλε στον τοίχο :blink:

Λου, τα έκανες θάλαττα με την περιγραφή. Ή έχει περαστες βίδες και πας και παίρνεις μια διάμετρο που να μπαίνει, ή τα παξιμάδια είναι φιξ στο κάθισμα και για κάποιο λόγο δεν χωράνε οι βίδες.

Βάλε μια πικ να καταλάβουμε και να σου πούμε τι να πάρεις

Δημοσ.

Ούπα μέσα στη στήλη δε νομίζω να μπορείς να βάλεις (μόνο αυτά που είναι για γυψοσανίδα και αν)

Τα ούπα είναι κυρίως για τοίχο/ξύλο.

Από ότι κατάλαβα από την περιγραφή σου, μπορείς να κάνεις το εξής:

Συνεχίζεις εκεί που τρύπησες για να βάλεις τη στήλη και βγαίνεις και από την πίσω μεριά της στήλης

Μετά χρησιμοποιείς βιδες με σπείρωμα για περικόχλιο + περικόχλιο από την πίσω μεριά. (όπου περικόχλιο = παξιμάδι) 

Κάτι τέτοιο (είναι η πιο σχετική pic που μπόρεσα να βρω για να δεις τι εννοώ)

http://www.bsbros.in/full-images/674568.jpg

(όπου ανάμεσα στο κεφάλι της βίδας και το παξιμάδι θα είναι η στήλη και η βάση της καρέκλας)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...