Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να 'σαι καλά αδελφέ! Τελευταία ερωτησούλα (μετά αρχίζεις να χρεώνεις τις απαντήσεις...) : Για απλή χρήση (σερφάρισμα, κάνα βιντεάκι από youtube κ.τ.λ., όχι κατεβάσματα μεγάλου όγκου όπως ταινίες...), έχει νόημα το να μην πάρω κάτι πολύ φθηνό, αλλά κάπως ακριβότερο;

Ένα φτηνό πάρε μέχρι 20€ το πολύ. Αν είναι μικρή η απόσταση δεν έχεις θέμα. Υπάρχουν και σε usb και σε εσωτερική κάρτα

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ένα φτηνό πάρε μέχρι 20€ το πολύ. Αν είναι μικρή η απόσταση δεν έχεις θέμα. Υπάρχουν και σε usb και σε εσωτερική κάρτα

Thanks bro! Για usb κοιτάω. Μ' ενδιαφέρει ό,τι πιο εύκολο.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

οτι ειπε και ο ζιο! δεν εχει νοημα να πας σε κατι ακριβο! 10-15€ και καθαρισες! ειδικα αν μιλας για μικρη αποσταση

• Like 2
Δημοσ.

Απο αυριο λεει κανονικα με εισιτηριο. Αυτο που ειχαν πει για τους ανεργους τιθεται σε εφαρμογη? Αν ναι, αρκει η καρτα(την οποια ο ελεγκτης δε μπορει να ξερει αν ισχυει)?

Δημοσ.

Που θα βρω παπούτσια New Balance στη Θεσσαλονίκη. Κατά προτίμηση συνοικιακά καταστήματα γιατί τα υπόλοιπα (footlocker, New Balance κλπ) τα έχω δει

Δημοσ.

Που θα βρω παπούτσια New Balance στη Θεσσαλονίκη. Κατά προτίμηση συνοικιακά καταστήματα γιατί τα υπόλοιπα (footlocker, New Balance κλπ) τα έχω δει

New Balance στο MegaOutlet στη Γεωργικής Σχολής ... ;

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν, επειδή είμαι ηλίθιος, πήγα να γυρίσω τις γρίλιες του ερκοντίσιου και έχωσα μέσα δάχτυλο το οποίο δεν έπαθε τίποτα αλλά αυτή η μαλακισμένη η φτερωτή που 'χει μέσα η εσωτερική μονάδα, έσπασε. Έχω βρει ένα eshop Σαλονίκη που τις δίνει 50 και μια αγγελία Αθήνα για μεταχειρισμένο 20.

Η ερώτηση είναι, έστω ότι η μεταχειρισμένη δεν είναι στη σωστή διάσταση, ξέρετε πού μπορώ να βρω Αθήνα σε νορμάλ τιμή;

Είναι στην κρεββατοκάμαρα το γαμ37)*6 και ο χρόνος είναι χρήμα.

• Like 1
Δημοσ.

Ρίξε λάδι κι εσύ, δεν υπήρχε χειρότερη στιγμή να χαλάσει το μπουρδ*. Άμα μέχρι να βρω το ανταλλακτικό το δουλεύω χωρίς φτερωτή, θα κάνει τίποτα;

Δημοσ.

Υποτίθεται πως σήμερα ~μεσημέρι θα μου έκαναν υποβολή το μισθωτήριο, ώστε να μπω αργότερα taxis και να κάνω αποδοχή.

Μπαίνω τώρα και δεν βλέπω στα μηνύματα [απ'΄οτι διάβασα εκεί έρχεται, σωστά;] καμία σχετική ειδοποίηση. Να μην το έκαναν τελικά -αν και θα το επιβεβαιώσω αύριο αν συνεχίσει να είναι άφαντο- "λογικά", δεν παίζει.

Μήπως αγνοώ κάτι, του στυλ μήπως παίρνει κάποιο -σεβαστό- διάστημα να ενημερωθεί το σύστημα από την στιγμή υποβολής κι οπότε γι' αυτό να μην το βλέπω ακόμη;

Δημοσ.

τον περασμένο Ιανουάριο τουλάχιστον το σύστημα ενημερωνόταν άμεσα. Έκανα υποβολή του μισθωτηρίου, και στα καπάκια ο ενοικιαστής αποδοχή, παρέα ήμασταν πάνω στο ίδιο πισί...

Στα μηνύματα, ναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...