aggelosn Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μακριά από μαγαζιά που πουλάνε στρώματα από 200 ευρώ (άντε 300) ενώ οι περισσότεροι τα πουλάνε 700-800-900....μόνο αυτό θα σου πω !!! Έχω πάρει στρώμα από την συγκεκριμένη εταιρία πριν έναν χρόνο....ήδη στον χρόνο πάνω έχει φθαρεί το πάνω μέρος του στρώματος...ήδη σκέφτομαι να το αντικαταστήσω !!! Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2023 από aggelosn 1
Sebu Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Για το Sealy Ease εχει καποιος αποψη? Συνδυαζει σαν λογικη ανεξαρτητα ελατηρια και επανω αφρο και σαν αισθηση μου φανηκε ο αφρος σαν Tempur. Ειναι υποτιθεται Αμερικανικα η Sealy εχει εξαγορασει την Tempur και το σημα Elite Strom. Το Tempur αλλη αισθηση αλλα και πολλα λεφτα. Το Sealy Majestic πλησιαζει σε αισθηση το Tempur αλλα ειναι και αυτο με ελατηρια (μεταξυ το Ease και του καθαρου Tempur στη βαθμιδα) αλλα εχει και σχεδον 300 ευρω πανω απο το Ease και ειναι πολλα τα λεφτα Αρη για κατι που τελικα στη 10ετια θελει ανανεωση ως φαινεται αν κρινω απο το παλιο Candia που εχω. Γενικα ως φαινεται και αναλογως της χρησης ενα σωμα ειναι ζωντανος οργανισμος και οι αφροι του θα κατσουν-χασουν τις αρχικες ιδιοτητες, και τα ελατηρια θα χασουν την αρχικη ταση τους κτλ. Αρα στη 10ετια καλο ειναι να αλλαζετε αν οχι νωριτερα. Μηπως λοιπον ειναι προτιμοτερο ενα στρωμα εκει γυρω στα 600 ευρω και καθε 10 χρονια να αλλαζετε? Ναι το Tempur κορυφαιο σε αισθηση τουλαχιστον για τα κιλα μου αλλα και 1.700 ευρω ειναι πολλα λεφτα. Επισης για μια αρκετα παραμελημενη αλλα σημαντικη πλευρα που ειναι οι ταβλες του κρεβατιου τι εχετε να προτεινετε εκτος απο τα τυποποιημενα τυπου ΙΚΕΑ, Praktiker, LeRoy? 2
panoszavra Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα.Είμαι σε αναζήτηση επιστρώματος αδιάβροχου για το στρώμα της μικρής. Θα εκτιμούσα τις προτάσεις σας γιατί δεν μπορώ να καταλήξω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
someone- Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 έχει 3-4 μέρες που κοιμάμαι στο Attika Strom extra life, το πολύ σκληρό τους. φαίνεται στιβαρό και ποιοτικό με 10 χρόνια εγγύηση. μέχρι στιγμής μου αρέσει που δε βουλιάζω καθόλου 1
kalpan1234 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ ανάμεσα σε candia strom phaistos https://www.candia.gr/el/stromata/luxuriant/phaistos και linea strom tower https://lineastrom.gr/red-zipper/ ποιο θα λέγατε να προτιμήσω έκατσα και στα δυο και η αίσθηση είναι σχετικά κοντά. Υπάρχει διαφορά στη τιμή αλλά αν αξίζει οκ τότε,
d_gkal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Στον ύπνο ιδρωνω πολύ. Υπάρχει κάποιο ανωστρωμα που να προσφέρει αίσθηση δροσιά; Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε μαξιλάρια (πήρα 2 για δοκιμή και ας πούμε αισθανεσαι μια δροσιά αλλά μέχρι εκεί)
Maurikycli Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Λ Έχεις αποκλείσει κάποιους ιατρικούς παράγοντες;
d_gkal Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 9 hours ago, Maurikycli said: Λ Έχεις αποκλείσει κάποιους ιατρικούς παράγοντες; Ναι όλα καλά εκτός αν έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου που μου ξέφυγε
Sebu Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 22 hours ago, d_gkal said: Στον ύπνο ιδρωνω πολύ. Υπάρχει κάποιο ανωστρωμα που να προσφέρει αίσθηση δροσιά; Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε μαξιλάρια (πήρα 2 για δοκιμή και ας πούμε αισθανεσαι μια δροσιά αλλά μέχρι εκεί) Για δες κατι σαν αυτο https://www.skroutz.gr/s/36162605/Como-felt-wadding-producers-Ανώστρωμα-Cool-Gel-Μονό-Memory-Foam-με-Αποσπώμενο-Κάλυμμα-Λάστιχα-Εφαρμογής-90x200x4εκ.html Πρακτικά αντιλαμβάνομαι ότι το καλυμα εχει ενσωματωμενα gel σφαιριδια τα οποια θεωρητικα προσφερουν καποια αισθηση δροσιας και ισως δεν αφηνουν τη θερμοτητα να παγιδευεται ή να το θεσω διαφορετικα επιτρεπουν στον αερα να διαχεεται καλυτερα και πιο γρηγορα. Δεν ξερω ομως αν δουλευει στην πραξη ή/και αν εχει καποια ημερομηνια "ληξης" αν δηλαδη υστερα απο καποιο καιρο τα σφαιριδια gel χανουν την ιδιοτητα τους και δεν προσφερουν πλεον δροσια. Απο την αλλη δεν ξερω και αν εχουν την ικανοτητα να διακρατους δροσια. Αν δλδ εχεις το κλιματιστικο να χτυπα απευθειας το κρεβατι χωρις σεντονι, ο κρυος αερας θα δροσισει καπως το gel? 1
freelove Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Σήμερα δοκίμασα όλα τά στρώματα στην jysk . Μετά από ώρες δοκιμών κατέληξα σε αυτό https://jysk.gr/ypnodomatio/stromata/stromata-elatirion/stroma-elatirion-160x200-gold-s120-dreamzone Έχει 25 χρόνια εγγύηση κάτι πού είναι τρομερό και δεν το βρήκα σε κανένα άλλο κατάστημα. Επίσης θέλουν επίστρωμα για νά έχει ισχύ η εγγύηση. Θα επανέλθω μετά από 2 εβδομάδες δοκιμής για περισσότερα νέα. Όποιος το έχει αυτό το στρώμα ας μας δώσει κάποια κριτική.
Denmark1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 η αναζήτηση και ενημέρωση περί στρωμάτων είναι διαρκής...γιατί και αυτά εξελίσσονται... Έχω καταλήξει στο ότι ...όπως ειναι στα κινητά τα Iphone κάπως έτσι είναι και τα Tempur στα στρώματα. Άλλο επίπεδο κι αν μπορείς τα καλοπληρώνεις και τα παίρνεις.Οι αρνητικές κριτικές πάντα θα υπάρχουν σε όποιον φαίνεται ηγέτης στο χώρο του.Όλοι εναντίον του πρώτου. Προσωπικά τα θεωρώ ακριβά ακόμα για το μέσο Έλληνα (2,700 με 3χιλιάδες ευρω) για ένα στρώμα...με δεδομένο ότι δεν πρέπει να το κρατήσεις για μια ζωή. Η έρευνα συνεχίζεται με καλές κριτικές για τα Sealy Candia Media και αρκετές ακόμα προτάσεις όχι όμως των 300 και 400 ευρω για διπλό στρώμα....εκει κάπου φοβάμαι τη φθήνια...
mindreader Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 23 hours ago, freelove said: Σήμερα δοκίμασα όλα τά στρώματα στην jysk . Μετά από ώρες δοκιμών κατέληξα σε αυτό https://jysk.gr/ypnodomatio/stromata/stromata-elatirion/stroma-elatirion-160x200-gold-s120-dreamzone Έχει 25 χρόνια εγγύηση κάτι πού είναι τρομερό και δεν το βρήκα σε κανένα άλλο κατάστημα. Επίσης θέλουν επίστρωμα για νά έχει ισχύ η εγγύηση. Θα επανέλθω μετά από 2 εβδομάδες δοκιμής για περισσότερα νέα. Όποιος το έχει αυτό το στρώμα ας μας δώσει κάποια κριτική. Το jysk, το στελνει σπιτι; Με ποιο τροπο και ...κοστος; Μεταφορικη να φανταστω. ---- Δηλαδη, οι περισσοτεροι εδω, αλλαζετε καθε λιγα χρονια στρωμματα στα κρεβατια σας, οπως ειναι το ιδεατο; Γιατι εγω, απο οσο περιγυρο ξερω, δεν αλλαζει ποτε κανεις...ειδικα στην εποχη των ισχνων αγελαδων....
freelove Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, mindreader είπε Το jysk, το στελνει σπιτι; Με ποιο τροπο και ...κοστος; Μεταφορικη να φανταστω. ---- Δηλαδη, οι περισσοτεροι εδω, αλλαζετε καθε λιγα χρονια στρωμματα στα κρεβατια σας, οπως ειναι το ιδεατο; Γιατι εγω, απο οσο περιγυρο ξερω, δεν αλλαζει ποτε κανεις...ειδικα στην εποχη των ισχνων αγελαδων.... 18 ευρώ έξτρα για την μεταφορική είναι. Μετά από 8 χρόνια αλλάζω στρώμα. Αναγκάστηκα καθώς σε σημεία με ενοχλεί το ελατήριο στην μέση. Αναμένω για παραλαβή και δοκιμή από jysk 1
freelove Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Στις 17/12/2022 στις 10:20 ΠΜ, iznodur είπε Τελικά γύρισα πίσω το στρώμα από το jysk το f115 δεν μπορούσα να κοιμηθώ με τίποτα ούτε εγώ ούτε η σύζυγος. Κατέληξα μετά από δοκιμές στο serta ritz από τα entos στα 790. Μια εβδομάδα τώρα είμαι φουλ ικανοποιημένος ο χρόνος θα δείξει Τι σού δίνουν στα jysk όταν γυρνάς το στρώμα επιστροφή χρημάτων η δωροεπιταγη? Θέλω να γυρίσω το gold 120. Το παλεύω εδώ καί 1 εβδομάδα αλλά το στρώμα είναι πολύ μα πολύ σκληρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα