Smoulis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Σε όσους χρησιμοποιούσαν microsoft account και στο όνομα χρήστη είχαν ελληνικούς χαρακτήρες η εγκατάσταση των 10 δημιουργεί φάκελο χρήστη του οποίου το όνομα είναι με ελληνικούς unicode χαρακτήρες. Αυτό δημιουργεί προβλήματα σε αρκετές εφαρμογές ακόμα και της microsoft, και κατά περιπτώσεις κολλήματα. Εγώ αντιμετώπισα πρόβλημα με το outlook 2013. Καθώς η μετονομασία του φακέλου από ότι είδα μετά από ψάξιμο έχει αρκετά βήματα, προσωπικά αντιμετώπισα το πρόβλημα ως εξής: 1)δημιουργώντας ένα local account με αγγλικούς χαρακτήρες 2)αποσυνδέοντας τoν παλιό μου account από τον microsoft λογαριασμό 3) Αλλάζοντας το όνομα μου στο microsoft λογαριασμό σε αγγλικό 4) συνδέοντας το νέο account στο microsoft λογαριασμό 5) Διαγράφοντας το παλιό account ( Σου δίνει επιλογή για διατήρηση των αρχείων) Με λίγη αναζήτηση δεν βρήκα να έχει ξαναναφερθεί. Αν κάνω λάθος διαγράψτε το post.
ikillyourdream Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 μου εβγαλε προβλημα, δεν μου ανοιγει το start menu, ξερει κανεις πως το φτιαχνουμε??ειδα αυτο εδω αλλα δεν εκανε τιποτα..
koukouvagia2098 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 γεια σας μωλις εκανα την αναβαθμηση απο windows 7 ultimate 64 σε windows 10 και δεν εχω ηχω μου λεει δεν εχει συνδεθη συσκευειη ηχου στο συστημα ενω εχω πανω ηχεια κανονικα και δευτερον θα ηθελα να μου πειτε πως αλλαζω την αρχηκη σελιδα στο edge και ακομα απο που μπορω να κατεβασω τα windows 10 για να κανω format ευχαριστω
JimxxZe Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Στο desktop pc του αδερφού μου με σπασμένα win 7 ultimate ήρθε σήμερα το update για τα Win 10. Έγινε απίστευτα γρήγορα, σε ένα 20λεπτο και ενεργοποιήθηκαν αυτόματα μάλιστα. Πολύ πιο γρήγορα με βελτιωμένο χρόνο εκκίνησης σε αντίθεση με τα win 10 home στο laptop μου
Centurion Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Έκανα αναβάθμιση στο pc της δουλειάς από windows 7 και όλα σχεδόν πήγαν καλά. Λέω σχεδόν γιατί υπάρχει ένα πρόβλημα: Είμαι με το local account από το προηγούμενο λειτουργικό και δεν μπορώ με τίποτα να συνδεθώ στο Microsoft account και επίσης δεν μπορώ να προσθέσω καινούριο χρήστη, γιατί κάθε φορά που πατάω για μία ενέργεια μου βγάζει ένα σκούρο γκρι παράθυρο χωρίς κάποιο μήνυμα το οποίο κλείνει μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Έτσι δεν μπορώ να κατεβάσω ούτε εφαρμογές, ούτε να συγχρονίσω τα e-mails. Έχουν και άλλοι αυτό το θέμα απ' όσο έψαξα, αλλά δεν βρήκα λύση Αν έχει κάποιος τίποτα υπόψιν, ας μου πει.
Orion2 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Γεια σας! Είχα στο λάπτοπ HP Compaq Presario τα Windows 7 Home (νόμιμα). Εγκατέστησα τα Windows 10 με κλικ στο εικονίδιο της ειδοποίησης. Εγκαταστάθηκαν, αλλά έχω 2 προβλήματα: 1) Τα βίντεο του YouTube παίζουν με σπασίματα, χάλια ήχο και καμμιά φορά μου κολλάνε τελείως το σύστημα και αναγκάζομαι να βγάζω την τροφοδοσία για να κλείσει το λάπτοπ (ευτυχώς(!), που μου έχει χαλάσει η μπαταρία και δεν αναγκάζομαι να βγάλω και αυτή. Δεν κουνιέται ο κέρσορας με το ποντίκι, ούτε δουλεύει το ctrl+alt+delete, ούτε το win+L). Τα παραπάνω ισχύουν και στον Edge και στον Internet Explorer. 2) Στον Internet Explorer δεν μου δουλεύουν κανονικά τα site, που θέλουν Java. Δεν βγαίνουν δηλαδή καθόλου τα γραφικά τους. Φόρτωσα την νέα έκδοση της Java, φαίνεται ότι φορτώνει κανονικότατα, αλλά, όταν μου ζητάει να κάνω verify, κολλάει και το πρόβλημα παραμένει. Το παράξενο εδώ είναι ότι στον Edge τα site αυτά εμφανίζονται κανονικά. Αν μπορεί κάποιος, ας με βοηθήσει.
ststrato Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 γεια σας μωλις εκανα την αναβαθμηση απο windows 7 ultimate 64 σε windows 10 και δεν εχω ηχω μου λεει δεν εχει συνδεθη συσκευειη ηχου στο συστημα ενω εχω πανω ηχεια κανονικα και δευτερον θα ηθελα να μου πειτε πως αλλαζω την αρχηκη σελιδα στο edge και ακομα απο που μπορω να κατεβασω τα windows 10 για να κανω format ευχαριστω Καλησπερα, πατας στις 3 τελιτσες δεξια και επιλεγεις settings, κατεβαινεις στο τελος και επιλεγεις view advanced settings, και στην πρωτη επιλογη επιλεγεις on στο show the home button...αυτοματα σου ανοιγει απο κατω μπαρα οπου γραφεις την διευθυνση της home page που θελεις....ελπιζω να βοηθησα...
redarmada Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Καλησπερα παιδια μια ερωτηση/διευκρινιση εαν κατεβασω τα Windows 10 μετα χρειαζομαι καποιο "serial key" για να τα ενεργοποιησω/εγκαταστησω η οχι;υγ: θα κανω αναβαθμιση (σε windows 10) απο "σπασμενα" windows 7.
Alejandro Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Πλάκα έχετε μερικοί. Έχετε πειρατικό λογισμικό και ρωτάτε για μεθόδους ενεργοποίησης. Δεν έχετε διαβάσει τους κανονισμούς του forum? 2
redarmada Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Πλάκα έχετε μερικοί. Έχετε πειρατικό λογισμικό και ρωτάτε για μεθόδους ενεργοποίησης. Δεν έχετε διαβάσει τους κανονισμούς του forum? οι κανονισμοι του φορουμ; αν το παιζεις admin κανε με ban φιλε..ελεος δευτερον η ιδια η microsoft ανεφερε πως οσοι εχουν πειρατικα windows θα αναβαθμιστουν κανονικα. και μια ερωτηση εκανα ημαρτον... 2
Alejandro Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 οι κανονισμοι του φορουμ; αν το παιζεις admin κανε με ban φιλε..ελεος δευτερον η ιδια η microsoft ανεφερε πως οσοι εχουν πειρατικα windows θα αναβαθμιστουν κανονικα. και μια ερωτηση εκανα ημαρτον... Δεν είσαι καλά ενημερωμένος, φίλε...
kougi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δε νομιζω ολοι οσοι γραφουν σε αυτο το thread να αναβαθμισαν απο γνησια windows, ασχετως αν δεν το λενε. 2
cpttony Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Γεια σας! Είχα στο λάπτοπ HP Compaq Presario τα Windows 7 Home (νόμιμα). Εγκατέστησα τα Windows 10 με κλικ στο εικονίδιο της ειδοποίησης. Εγκαταστάθηκαν, αλλά έχω 2 προβλήματα: 1) Τα βίντεο του YouTube παίζουν με σπασίματα, χάλια ήχο και καμμιά φορά μου κολλάνε τελείως το σύστημα και αναγκάζομαι να βγάζω την τροφοδοσία για να κλείσει το λάπτοπ (ευτυχώς(!), που μου έχει χαλάσει η μπαταρία και δεν αναγκάζομαι να βγάλω και αυτή. Δεν κουνιέται ο κέρσορας με το ποντίκι, ούτε δουλεύει το ctrl+alt+delete, ούτε το win+L). Τα παραπάνω ισχύουν και στον Edge και στον Internet Explorer. 2) Στον Internet Explorer δεν μου δουλεύουν κανονικά τα site, που θέλουν Java. Δεν βγαίνουν δηλαδή καθόλου τα γραφικά τους. Φόρτωσα την νέα έκδοση της Java, φαίνεται ότι φορτώνει κανονικότατα, αλλά, όταν μου ζητάει να κάνω verify, κολλάει και το πρόβλημα παραμένει. Το παράξενο εδώ είναι ότι στον Edge τα site αυτά εμφανίζονται κανονικά. Αν μπορεί κάποιος, ας με βοηθήσει. Και εμενα, τα ιδια... Απ'οσο ξερω ο ΙΕ χρησιμοποιηουσε flash player για τα βιντεο του, στα Windows 7 τουλάχιστον που ειχα.. Τωρα βλπεω και χρησιμοιποιει HTML5, που μαλλουν του δημιουργει προβλήματα. Ο Egde είναι σχεδιασμένος εξαρχής στην HTML5, γι'αυτο δεν εχει πρόβλημα με τα βιντεο, σελιδες κλπ.
Redshift Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 σε καθαρη εγκατασταση 10 ,πολλες φορες παρατηρω οτι ενω δεν εκτελειται κατι εκεινη την στιγμη η δεν ζητιεται καποια εργασια το mouse ειναι busy κατι που δεν συνεβαινε με τα 8.1 κ ιδια εγκατασταση προγραμματων ,ρυθμισεων κλπ συμβαινει κ σε εσας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις