koukouvagia2098 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 γεια σας παιδια θα ηθελα να μαθω αν την δωρεαν αναβαθμηση σε windows 10 θα μπορουμε να την εχουμε και σε dvd γιατι αν για καποιο λογο κανουμε format τι γινετε? πρεπει μετα να τα αγορασουμε? ευχαριστω
thodoris20s Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Αυτή την απορία την έχω και γω. Εγώ έχω λάπτοπ με γνήσια τα windows 7 που είχε πάνω από την αρχή. Τώρα άμα κάνω το update και μετά χρειαστεί να κάνω format πως θα γίνει η δουλειά; Το λογικό είναι να κατεβάσω το αρχείο των windows 10 (iso κλπ) και στην εγκατάσταση που θα μου ζητήσει serial να βάλω αυτό που γράφει από κάτω το λάπτοπ μου το κλειδί δηλαδή των 7. Αυτό είναι το λογικό αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει έτσι. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει παρακαλώ.
conkal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 δεν εχουν ανακοινωσει κατι ακομη , οταν θα βγει θα το μαθουμε αμεσως γιατι θα βουιξει ο τοπος
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 ακριβώς πιο πάνω απο το θέμα που άνοιξες έχει αντίστοιχο θέμα για τα windows10. Πέρα του ότι δεν χρειαζόταν να ανοίξεις θέμα,αν διάβαζες εκει πέρα θα έβρισκες και την απάντηση.
mathsrule Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Η ενημέρωση για την δωρεάν αναβάθμιση έλεγε ότι απαιτείται λήψη αρχείου 3.3 gb περίπου. Άρα, μάλλον θα είναι το αρχείο .iso.
xalkiadakis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 http://windows.microsoft.com/en-us/windows/preview-isoκατω κατω ειναι Links σε διαφορες γλωσσες με μορφη iso
MSSB Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δεν εχει προς το παρων Α language pack isn`t available Στην βασική την official έκδοση, θα έχει. Δεν γίνετε να μην έχει Ελληνικά! Αααα guys, βγήκε τελικά η ανακοίνωση για το format και τα Win. "Σύμφωνα με τον Gabe Aul της Microsoft, η δυνατότητα αναβάθμισης στα Windows 10 θα είναι διαθέσιμη όπως γνωρίζουμε για όλους τους χρήστες των Windows 7 και Windows 8/8.1, αλλά και μέσω αρχείων ISO, για clean install μέσω DVD ή USB stick." http://gr.pcmag.com/windows-10/17263/news/clean-install-sta-windows-10
mentoras99 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Στην βασική την official έκδοση, θα έχει. Δεν γίνετε να μην έχει Ελληνικά! Αααα guys, βγήκε τελικά η ανακοίνωση για το format και τα Win. "Σύμφωνα με τον Gabe Aul της Microsoft, η δυνατότητα αναβάθμισης στα Windows 10 θα είναι διαθέσιμη όπως γνωρίζουμε για όλους τους χρήστες των Windows 7 και Windows 8/8.1, αλλά και μέσω αρχείων ISO, για clean install μέσω DVD ή USB stick." http://gr.pcmag.com/windows-10/17263/news/clean-install-sta-windows-10 Περιμενω τα iso. Προτιμω αυτο τον τροπο εγκαταστασης. Αμφιβαλλω ομως, αν, παροτι θα διαθεσουν παντου δωρεαν τα win10, αν θα τα δωσουν ως iso για κατεβασμα κατευθειαν απο την microsoft, ως αρχεια iso. Anyway, θα τα βρουμε παντως.
pigeon Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Το GWX στο τελευταίο (??) update που έκανε, ξανα-ενεργοποίησε τα disabled από εμένα tasks: (TaskManager --> Windows--->Setup-->GWXTriggers) και το ωραίο της υπόθεσης είναι οτι δεν μπορώ να τα απενεργοποιήσω (admin) γιατί πέρασαν στον έλεγχο του user: INTERACTIVE. Με το ζόρι δηλαδή θα τρέχει το GWX κάθε μέρα και σε κάθε login. Νέα ήθη Microsoft spyware. Μααααααλιστα.... Update, βήματα για διαγραφή των tasks: Με file explorer στο C:\Windows\System32\Tasks\Windows\Microsoft\Windows\Setup\GWXTriggers Το τελευταίο folder δεν ανοίγει λόγω δικαιωμάτων. Λύση εδώ. Διαγραφή των 3 tasks. Ελεγχος στον Task Scheduler οτι διαγράφηκαν. ..κι αντε γειά μη πω τίποτε χειρότερο στη M$.
MSSB Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Όχι ότι δεν εκτιμάω τη γνώση που μοιράζεις, αλλά γιατί τόσο κόπο για κάτι που δεν ενοχλεί; Και εμένα το βγάζει και με αφήνει αδιάφορο. Just saying.. 1
pigeon Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Sorry, υποκειμενικά αλλά και αντικειμενικά ενοχλεί. Τρέχουν 5 tasks σε κάθε login και σε τυχαία χρονικά διαστήματα μέσα στη μέρα, τα 2 απ'αυτά απενεργοποιούνται, τα υπόλοιπα 3 όχι. Και δεν είναι τίποτε critical services, ένα nag/reminder app υποτίθεται πως είναι. Σχετικά με το GWX έχουν στείλει 4-5 διαφορετικα KB***** στα updates , που σημειωτέον όλα ήθελαν restart στο pc. Το gwx κάνει telemetry και εκτός από τα ενεργά processes, ελέγχει τα εγκατεστημένα προγράμματα και τις συνδεδεμένες συσκευές. Ολα καλά και θεμιτά στα πλαίσια της προετοιμασίας μετάβασης, αλλά δεν τα θέλω. Μπορώ να επιλεξω; Οχι.. Να προσθέσω εδώ και το Diagnostics Tracking Service (utcsvc) που μας κατσικώθηκε πριν λίγες εβδομάδες, το οποίο είναι παντελώς άχρηστο στους χρήστες -μπορεί να απενεργοποιηθεί πάντως- και προφανώς χρησιμότατο στην συλλογή δεδομένων για τη MS. Αλλωστε, δεν το κρύβει οτι συλλέγει δεδομένα το συγκεκριμένο. Επισημαίνω δε πως δεν έχω δώσει συγκατάβαση για να περάσω στα 10άρια και δεν έχω χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο σύστημα για Win10 TechPreview. Για μένα όλo αυτό το νταβατζιλίκι παραπάνω είναι ο ορισμός του spyware. Αν χρειάζονται όλα αυτά για να γίνει ομαλή μετάβαση από win8-->win10 τότε μάλλον είμαι κινέζος ταριχευτής πυγολαμπίδων και πάω πάσο. 2
MSSB Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ένα συμμαζεμένο άρθρο με απαντήσεις. http://www.unboxholics.com/stories/8279-windows-10 2
achilles_g_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) C:\Windows\System32\GWX\GWX.exe Τρεξ 'το - ή με τον ενα τροπο θα δουλευει ή με τον αλλο Για αυτους που δε τους βγαζει το εικονιδιο υπαρχει ενα .bat που το διορθωνει REG QUERY "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AppCompatFlags\UpgradeExperienceIndicators" /v UpgEx | findstr UpgEx if "%errorlevel%" == "1" GOTO RunGWX reg add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AppCompatFlags\Appraiser" /v UtcOnetimeSend /t REG_DWORD /d 1 /f schtasks /run /TN "\Microsoft\Windows\Application Experience\Microsoft Compatibility Appraiser" :CompatCheckRunning schtasks /query /TN "\Microsoft\Windows\Application Experience\Microsoft Compatibility Appraiser" schtasks /query /TN "\Microsoft\Windows\Application Experience\Microsoft Compatibility Appraiser" | findstr Ready if NOT "%errorlevel%" == "1" ping localhost >nul &goto :CompatCheckRunning :RunGWX schtasks /run /TN "\Microsoft\Windows\Setup\gwx\refreshgwxconfig" Έκανα και τα 2, αλλά τίποτε ακόμη! Στο laptop μου δούλεψε, σε αντίθεση με το asus t100. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2015 από achilles_g_
gkalas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Παιδες sorry αν εχει απαντηθει ξανα αλλα θελω να μαθω αν εγω ως insider θα παρω την αναβαθμιση δωρεαν.Στον υπολογιστη μου τα εμφανιζει ως original τα 10 (φυσικο αυτο μιας και το κλειδι το δινει η ιδια η ms).
overpower Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Παιδες sorry αν εχει απαντηθει ξανα αλλα θελω να μαθω αν εγω ως insider θα παρω την αναβαθμιση δωρεαν.Στον υπολογιστη μου τα εμφανιζει ως original τα 10 (φυσικο αυτο μιας και το κλειδι το δινει η ιδια η ms). Search it! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις