Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπαμε όλοι κατευθείαν tool μην παιδευεστε με update

Και εγώ σε αυτή τη λύση πήγα μόλις τώρα.

Το windows update είναι για να δοκιμάσεις τα νεύρα σου :P

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είπαμε όλοι κατευθείαν tool μην παιδευεστε με update

Κοίτα να δεις: Μέχρι σήμερα το πρωί δε μου είχε βγάλει το icon. Σήμερα το μεσημέρι, μετά από updates μου το εμφάνισε και έκανε το reserve. Μετά από ακόμα ένα restart, εξαφανίστηκε. Στα updates δε βγάζει τίποτα. What is happening?!

Δημοσ.

βρε τι ετρεξα windowsupdate troubleshooter,βρε εσβησα τα αρχει απο τον φακελο download μετα την εντολη wuauclt.exe /updatenow κ παλι τπτ δεν το βγαζει το update δεν το βγαζει με τπτ...με εσκασε το ηλιθιο....

Ακριβώς τα ίδια και γω αλλά θα επιμείνω/περιμένω, είμαι πεισματάρης. Αργά ή γρήγορα θα το φτιάξουν.

Δημοσ.

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

(αν θέλεις να κρατήσεις τα αρχεία εγκατάστασης για μελλοντική χρήση) χρειάζεται USB stick ή άδειο DVD.

πήγα να σε "διορθώσω" αλλά το άλλαξες.

το tool έχει και επιλογή να κάνεις Upgrade, πέρα από την επιλογή usb/DVD

Δημοσ.

Download Windows 10 (microsoft.com)

(αν θέλεις να κρατήσεις τα αρχεία εγκατάστασης για μελλοντική χρήση) χρειάζεται USB stick ή άδειο DVD.

Διευκρίνιση για όσους (σαν και εμένα) δεν ασχολήθηκαν καθόλου μέχρι σήμερα:

Εμένα που εξαφανίστηκε το εικονίδιο κάτω δεξία; Τί κάνω; Πατάω στο λινκ σου και download tool now (64 bit - version)?

Δημοσ.

Τζίφος. Και μετά το τέλος της εγκατάστασης, λέει Windows is not activated και πάλι δε δέχεται το key από τα 7.

Θεωρώ απίθανο να φταίει που είναι σε Virtualbox και όχι σε "κανονικό" μηχάνημα.

Οπότε επιβεβαιώνω πως την πρώτη φορά πρέπει να μπουν πάνω από εγκατεστημένα Windows 7 ή 8 για να νομιμοποιηθούν.

Και αν μετα θελεις να κανεις clean install, πως θα καταλαβει οτι τα εχεις ενεργοποιησει ηδη οταν εκανες upgrade; Θα δουλευει το κλειδι των windows 7?

Δημοσ.

Ακριβώς τα ίδια και γω αλλά θα επιμείνω/περιμένω, είμαι πεισματάρης. Αργά ή γρήγορα θα το φτιάξουν.

ε η υπομονη μου εξαντληθηκε δεν μπορω αλλο απο εχθες το βραδυ.εδω βρισκομαι τωρα με το tool!

post-226136-0-85187600-1438171390_thumb.jpg

Δημοσ.

Download Windows 10 (microsoft.com)

κατσε, εγω θελω να κανω αυτό που σου σβηνουν τα παντα εκτος από τους drivers (το γνωστο "keep nothing").. με αυτό γινεται?

Δημοσ.

Ερωτησις γιατι εχω χασει τη μπαλλα. Κατεβασα χθες το esd απο rtm και το εκανα iso. Εκανα απο τα αυθεντικα win 8.1 pro μου upgrade αλλα με την επιλογη keep nothing. Εγινε μια χαρα ΑΛΛΑ το product key που εχω ειναι το generic που εχουν ολοι. Παρολα αυτα ειναι activated. Το ιδιο και με clean install απο δισκακι με format (εδω ζητησε key εκανα skip) αλλα και παλι εχω το generic key! Θα ειμαι οκ ή αυριο μεθαυριο θα κλειδωθουν;

Anyone ^ 2?

;-)

Δημοσ.

Και αν μετα θελεις να κανεις clean install, πως θα καταλαβει οτι τα εχεις ενεργοποιησει ηδη οταν εκανες upgrade; Θα δουλευει το κλειδι των windows 7?

Αφού κάνεις upgrade, όταν πάς ξανά για clean install στο ίδιο pc θα μπορείς να κάνεις skip το κλειδί απο όσα κατάλαβα απο το reddit, καθώς αποθηκεύεται στην mobo ως windows 10 key και το καταλαβαίνει οτι έχεις περάσει γνήσια windows σε αυτό το pc.

Δημοσ.

ε η υπομονη μου εξαντληθηκε δεν μπορω αλλο απο εχθες το βραδυ.εδω βρισκομαι τωρα με το tool!

Σε λιγοτερο απο μιση ωρα ειμαι εδω

post-325533-0-11482400-1438171831_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες μόλις κατέβασα τα Windows 10 ISO (έχω original κλειδί 8.1). Έκανα clean install με boot απο το USB αλλά δεν τα ενεργοποίησε αυτόματα και μου βγάζει λάθος το κλειδί. Υποθέτω ισχύει αυτό που γράφτηκε παραπάνω πως η πρώτη φορά πρεπει να ειναι upgrade

Δημοσ.

κατσε, εγω θελω να κανω αυτό που σου σβηνουν τα παντα εκτος από τους drivers (το γνωστο "keep nothing").. με αυτό γινεται?

Ναι, γίνεται.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...