Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

ρίχνοντας μία ματιά στο ebay για router και γενικότερα δικτυακό εξοπλισμό, έπεσα επάνω σε Source.png Πηγή: αυτό. Ήθελα να ρωτήσω κατα πόσο εύκολο είναι να το κάνεις configure. Θα είναι συμβατό με την απλή ADSL γραμμή που διαθέτω;

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα,

ρίχνοντας μία ματιά στο ebay για router και γενικότερα δικτυακό εξοπλισμό, έπεσα επάνω σε Source.png Πηγή: αυτό. Ήθελα να ρωτήσω κατα πόσο εύκολο είναι να το κάνεις configure. Θα είναι συμβατό με την απλή ADSL γραμμή που διαθέτω;

με τον wizard σχετικα ευκολο.απο cli αμα δεν ξερεις δυσκολο.προσωπικα αμα δεν εχεις γνωσεις cisco δεν βρισκω λογο να το παρεις γιατι θα θες να κανεις οτιδηποτε και θα παιδευεσαι.ναι παιζει με adsl γραμμη.και ios μπορεις να αλλαξεις αμα εχει παλιο.εχω πετυχει κατι ασυμβατοτητες με κατι dslam του οτε αλλα ενταξει ολα λυνονται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις κάτι άλλο να προτείνεις; Με ενδιαφέρει να σκαλίσω λίγο το ios και ταυτόχρονα να αποκτήσω κάτι πιο σταθερό για την γραμμή μου.

O wizard που αναφέρεις είναι κάποιο gui για commands πάνω από την σειριακή;

Βρήκα την πληροφορία που αναζητούσα Link.png Site: εδώ . Θα το ψάξω λίγο καλύτερα.

Επεξ/σία από cyberrobot
Δημοσ.

Έχεις κάτι άλλο να προτείνεις; Με ενδιαφέρει να σκαλίσω λίγο το ios και ταυτόχρονα να αποκτήσω κάτι πιο σταθερό για την γραμμή μου.

O wizard που αναφέρεις είναι κάποιο gui για commands πάνω από την σειριακή;

Βρήκα την πληροφορία που αναζητούσα Link.png Site: εδώ . Θα το ψάξω λίγο καλύτερα.

το cisco το θεωρω σταθερο σαν μηχανημα αλλα σαν adsl δεν το θεωρω οτι ειναι οτι καλυτερο.ο wizard ειναι ενα προγραμμα για να μην χρειαστεις να γραψεις εντολες απο cli. το cli θελει κονσολα cisco και σειριακο καλωδιο.

Δημοσ.

Σαν σύνδεση adsl δεν έχω αποσυνδέσεις, απλά μόλις χρησιμοποιώ το τοπικό δίκτυο για μεταφορές κρεμάει το συμπαν και δεύτερος χρήστες δεν μπορεί να δουλέψει. Προς το παρών έχω ένα netfaster wlan 3 (2 pc πάνω του)  -> power line -> switch (2 nas, access point, pc) οπότε όταν θέλω να στριμάρω ταινία γίνετε θέμα.

Οπότε ήλπιζα σε μια αναβάθμιση του router για καλύτερη διαχείριση της κίνησης.

Δημοσ.

Λοιπον σε συνεχεια αυτου http://www.insomnia.gr/topic/547986-tp-link-td-w8970/?do=findComment&comment=55376127 σκεφτομαι την αγορα του Linksys EA6200 αν συνεχισει και μου κανει νερα το 8970.

Θελω gigabit router (χωρις modem) με wifi. Δεν θελω να μπλεξω με mikrotik γιατι πρωτον θελουν προγραμματισμο και δευτερον δεν εχουν wifi.

Το linksys πως σας φαινεται;

Δημοσ.

Λοιπον σε συνεχεια αυτου http://www.insomnia.gr/topic/547986-tp-link-td-w8970/?do=findComment&comment=55376127 σκεφτομαι την αγορα του Linksys EA6200 αν συνεχισει και μου κανει νερα το 8970.

Θελω gigabit router (χωρις modem) με wifi. Δεν θελω να μπλεξω με mikrotik γιατι πρωτον θελουν προγραμματισμο και δευτερον δεν εχουν wifi.

Το linksys πως σας φαινεται;

a.εγγυηση δεν εχει?

β.υπαρχουν και τα Draytek απλα ειναι πιο ακριβα.

Δημοσ.

αν ηταν ονομαστικη την βρισκεις στο καταστημα αλλιως δεν ξερω διαμεσω της tp link με βαση το serial number αν μπορεις να δεις αν ισχυει.

Δημοσ.

Που το είδες ότι τα Mikrotik δεν έχουν WiFi;

Δημοσ.

Καλησπερα και καλη χρονια! 

Με την σειρα μου και εγω, οφειλω να αλλαξω το ZTE H108N επειτα απ' οσα εχω διαβασει στο φορουμ. Περιληπτικα η συνδεση μου ειναι Vodafone Adsl -24mbps , στην πραγματικοτητα συγχρονιζει στα 14/1.

Γνωμη για http://www.skroutz.gr/s/4913830/TP-LINK-Archer-C2.html#specs'] ?

edit: ανεβασα απο το modem τα στοιχεια

post-259300-0-00312200-1483444127_thumb.png

Δημοσ.

Καλησπερα και καλη χρονια! 

Με την σειρα μου και εγω, οφειλω να αλλαξω το ZTE H108N επειτα απ' οσα εχω διαβασει στο φορουμ. Περιληπτικα η συνδεση μου ειναι Vodafone Adsl -24mbps , στην πραγματικοτητα συγχρονιζει στα 14/1.

Γνωμη για http://www.skroutz.gr/s/4913830/TP-LINK-Archer-C2.html#specs'] ?

ειναι ρουτερ και οχι adsl ή adsl/vdsl router.

μπορεις πχ να πας στο D20 που ειναι adsl.

Δημοσ.

ειναι ρουτερ και οχι adsl ή adsl/vdsl router.

Εννοωντας οτι μπορω να το λειτουργησω ειτε σε Adsl ή Vdsl συνδεση με τις καταλληλες ρυθμισεις?

Παρεπιπτοντως ως καλο και αξιοπιστο εχω δει το TP-LINK TD-W9980. Αξιζει να δωσω αυτη τη χρηματικη διαφορα +για μελλοντικους λογους? Θα δω διαφορες στην ηδη υπαρχουσα συνδεση μου?

Δημοσ.

Εννοωντας οτι μπορω να το λειτουργησω ειτε σε Adsl ή Vdsl συνδεση με τις καταλληλες ρυθμισεις?

Παρεπιπτοντως ως καλο και αξιοπιστο εχω δει το TP-LINK TD-W9980. Αξιζει να δωσω αυτη τη χρηματικη διαφορα +για μελλοντικους λογους? Θα δω διαφορες στην ηδη υπαρχουσα συνδεση μου?

δεν παιζει σε adsl αυτο που εγραψες πιο πανω το tp link archer c2 εκτος αν κανεις αυτο που γραφει ο jkoukos Πιο κατω που σημαινει οτι θα κρατησεις το zte και θα παρεις και το tp link archer συν παραπανω ρυθμισεις.το 9980 παιζει και σε adsl και σε vdsl για μελλοντικη χρηση και ειναι μια καλη αγορα.στην υπαρχουσα συνδεση δεν θα δεις διαφορα αφου σαν adsl θα παιξει.θα εχεις κατι πιο σταθερο βεβαια απο το zte και με καλυτερα χαρακτηριστικα

Δημοσ.

Ναι, μπορεί να δουλέψει σε οποιαδήποτε γραμμή.

Αρκεί να γυρίσει το ΖΤΕ που έχεις σε bridge mode, ώστε να δουλεύει ως απλό modem και την κλήση ΡΡΡ να την κάνει ο νέος router.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...