Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω σύνδεση VDSL 100άρα της nova, χωρίς voip τηλεφωνία, και έχω ένα μόντεμ ZTE zxhn h168n. Η ταχύτητα που έχω μετρήσει, ακριβώς έξω από την πόρτα μου, είναι 110Mbps. Για να μην έχω απώλειες λοιπόν, λόγω κακής εσωτερικής καλωδίωσης του σπιτιού, έχω συνδέσει, με καλώδιο, από εκείνο το σημείο έως το μόντεμ μου. Η ταχύτητα που "κλειδώνει" το μόντεμ είναι από 80-91. Πολλές φορές πέφτει και στα 75. Σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο άλλο μόντεμ, κατάλληλο για τη γραμμή μου, για να λύσω το πρόβλημα του χαμηλού download. Πιστεύετε θα βοηθούσε κάτι τέτοιο ή είναι άσκοπο; 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλησπερα , θελω προτασεις για αγορα modem για ADSL VODAFONE ωστε να αντικαταστησω το ZXHN H108N 2.5 που εχω ,( το wifi  δεν με νοιαζει τοσο γιατι το συνδεω σε  MiWiFi -Mi Router 3(R3) )

Η γραμμη μου

OLMx2f7.jpg

Δημοσ.

Λίγο χαμηλά τα βλέπω τα νούμερα σου.
Εγώ απέναντι σου στους Αγ. Αποστόλους, σε απόσταση τουλάχιστον 1600 μέτρα από το κέντρο (δεν ξέρω από που δρομολογείται η καλωδίωση), με τον ίδιο πάροχο και router,έχω τα παρακάτω: 
image.png.3c05af6b9977df177e5473a0bcaad926.png

Δημοσ.

Κανένα καλό δοκιμασμένο ρουτεράκι για 100άρα Κοσμοτέ?
Κάτι απλά να είναι αποδεδειγμένα καλύτερο απο το Speedport plus .. καλύτερο wifi χωρίς αποσυνδέσεις και ότι άλλα καλούδια έχει ευχαρίστως

Χρησιμοποιώ φουλ το wifi με πολλές συσκευές και 3 θύρες με καλώδιο 90% των περιπτώσεων

Δημοσ.

Για όλους, αλλά αν η τηλεφωνία είναι VoIP, σε Wind και Nova δεν θα δουλέψει στο Fritz.

Σε Cosmote δουλεύει αυτόματα και σε Vodafone μόνον αν γίνει γνωστός ο κωδικός.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Χαίρετε,

Θέλω να αγοράσω router (χωρίς modem), μέχρι 50 ευρώ, θα το έχω να δουλεύει μαζί με το Speedport Entry 2i. Έψαξα και βρήκα μερικά αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω από άποψη αξιοπιστίας (αποσυνδέσεις), είμαι ανάμεσα σε Xiaomi vs TP-LINK. Αυτά που βρήκα:

1. Xiaomi Mi AIoT AC2350

2. Xiaomi Mi AloT AX1800 RA67

3. TP-LINK Archer AX10 (AX1500)

4. TP-LINK Archer C6 (AC1200)

5. TP-LINK Archer C80 (AC1900)

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω ένα router/modem ZTE  zxhn h108L του παρόχου. Το καλώδιο της τηλεφωνικής πρίζας πάει στον διαχωριστή και από κει στο dsl του ρούτερ και στη βάση του ασύρματου τηλεφώνου . Θέλοντας να βελτιώσω το wifi θέλω να πάρω  το Tenda F3 Ασύρματο Router Wi‑Fi 4.Αυτό μπορεί να συνδεθεί στο ρουτερ του παρόχου ή όχι?.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

τον τελευταιο χρόνο χρησιμοποιώ για δύο σπίτια (πάνω κάτω) το https://www.skroutz.gr/s/14330784/Tenda-AC6-Ασύρματο-Router-Wi-Fi-5-με-3-Θύρες-Ethernet.html . Είναι συνδεδεμένο στο modem-router του παρόχου(speedport+) και υπάρχει wifi(2,4ghz) μόνο από το tenda

Μέχρι πριν λίγες μέρες ήμουν πολύ ευχαριστημένος από θέμα ταχύτητας, από θέμα σήματος ,πρακτικότητας(εφαρμογή κινητού) και σταθερότητας.

Την τελευταία εβδομάδα έχει αρχίσει τα καθημερινά ρεσταρτ που παρατηρώ (μπορεί και τυχαίο) ότι γίνονται όταν υπάρχουν πολλές συσκευές συνδεδεμένες και μεγάλη χρήση του δικτύου .

Οπότε, έχετε να προτείνετε κάτι αντίστοιχα καλό από εμβέλεια και λειτουργίες(blacklist & bandwith limiter με ενδιαφέρουν κυρίως) που να είναι αρκετά πιο σταθερό ? Καθημερινά είναι πάνω συνδεδεμένες σε peak hour περίπου 15-25 συσκευές (κινητά, τηλεοράσεις, smart συσκευές κτλπ)

Επίσης σημαντικό να υπάρχει εύκολο portforwarding (torrent,plex, gaming,ftp κτλπ)

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,εχω ενα ρουτερ την nova και ειναι παρα μα παρ πολυ ασταθες και εχει πολυ χαμηλες ταχυτητες για την γραμμη μου.Για την ακριβεια με καλωδιο πιανω το πολυ 75 mbps και wifi καπου 5-15 αντε 25 στις καλες του.Πιστευετε πως η αγορα ενος modem router θα με βοηθησει στο θεμα αυτο.Ηρθε ο τεχνικος και ειδε πως το μηχανακι λεει οτι ηγραμμη συγχρονιζει στα 93 mbps.Εχω σκεφτει αυτο https://www.skroutz.gr/s/25503534/TP-LINK-Archer-VR400-v3-VDSL2-Ασύρματο-Modem-Router-Wi-Fi-5-με-4-Θύρες-Gigabit-Ethernet.html

επισης αν θεωρειτε πως πρεπει να αλλαξω πως θα κανω τη  εγκατασταση (δεν εχω συνδεδεμενο τηλεφωνο στο ρουτερ ,ειναι μονο του)

image.png.b24e428ceb88fc652d02da36bb09cf24.png

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους , εδώ και καιρό σκέφτομαι να κάνω μια επένδυση που να κρατήσει σε βάθος χρόνου , ένα μόντεμ ρούτερ , η μόνο ρούτερ για να μπορώ να έχω ένα καλό σύστημα με έναν free nas αλλά και μελλοντικά να υπάρξει υποστήριξη για 50άρα η 100 άρα . Αν έχετε κάποια πρόταση ......

Δημοσ.

Καλησπέρα, σκέφτομαι την αγορά ενός AVM Fritzbox 7530 AX από Amazon ES.

Είναι το International Version και το μόνο που με προβληματίζει είναι που γραφει Interface in Spanish.

Θα εχω κάποιο πρόβλημα στην εγκατασταση του ?? Εχω Cosmote VDSL 100 με Speedport Plus αυτή την στιγμή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...