Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πανε πια αυτες οι ενδοξες εποχες που καποιοι σου εγραφαν μια κασετα , δισκετα ή ενα cd και θησαυριζαν

Επαιρνες το λεωφορειο και πηγαινες Στουρναρη ή σε μαγαζακια - σπιτια για να δωσεις το χαρτζιλικι για το outrun το Sensible Soccer κλπ

Πλεον οι πειρατες ειναι πιο προσιτοι απο ποτε χωρις να βγεις καν απο το σπιτι 

Το ξέρω ότι πλέον υπάρχουν τα torrents, αλλά λέω αν υπάρχουν ακόμα πειρατές που γράφουν CD/DVD... κάποιος μου είχε πει ότι ο Εγκέφαλος υπάρχει ακόμα.

Δημοσ.

Να έχουμε μπογιατζήδες το 91 στο σπίτι και εγώ να παλεύω να συνδέσω τότε ένα spectrum zx Με το κασετόφωνο και την τηλεόραση . Τελικά τα κατάφερα...

Πρώτος κανονικός υπολογιστής το 98 από τα Oneway

Pentium 2 στα 350 , 64Mb ram , 3,4 GB σκληρός , οθόνη ctx 15'' , epson stylus color 440 και πρώτο πρόγραμμα που κατέβασα το napster τότε. Πρώτο τραγούδι το bongo bong από Manu chao.

Δημοσ.

12.01 συνδεση μετα απο 2-3 προσπαθειες. Ολο το βραδυ περιμενα να κατεβουν 2 τραγουδια, και διαλεγα bitrate 128 (που και καλα μεχρι εκει μπορουσες να καταλαβεις διαφορα) 2 ανοιχτα παραθυρα στο Netscape διαβαζα την μια σελιδα, μεχρι να φορτωσει η αλλη. Κατα τις 10 το πρωι καποιος πουστης θα επαιρνε τηλ.

το napster ειχε και pm's (OXI pms) με τον χρηστη που κατεβαζες το τραγουδι. Τρελες randomιες. Μια φορα ο αλλος μου βγηκε φασιστας και περιμενα να παει το κομματι 80% για να τον βρισω και να το ακυρωσω. Κατεβαζε το freestyler. Ειχα πολυ εκλπτυσμενο γουστο, καθολου μπαναλ

Δημοσ.

Θυμάμαι όταν μπορούσες να αγοράσεις ότι ήθελες με την κάρτα σου μέσω Internet και μέσω paypal.Ωραίες εποχές τότε πραγματικά.

• Like 3
Δημοσ.

12.01 συνδεση μετα απο 2-3 προσπαθειες. Ολο το βραδυ περιμενα να κατεβουν 2 τραγουδια, και διαλεγα bitrate 128 (που και καλα μεχρι εκει μπορουσες να καταλαβεις διαφορα) 2 ανοιχτα παραθυρα στο Netscape διαβαζα την μια σελιδα, μεχρι να φορτωσει η αλλη. Κατα τις 10 το πρωι καποιος πουστης θα επαιρνε τηλ.

το napster ειχε και pm's (OXI pms) με τον χρηστη που κατεβαζες το τραγουδι. Τρελες randomιες. Μια φορα ο αλλος μου βγηκε φασιστας και περιμενα να παει το κομματι 80% για να τον βρισω και να το ακυρωσω. Κατεβαζε το freestyler. Ειχα πολυ εκλπτυσμενο γουστο, καθολου μπαναλ

Εγώ κατέβασα κυρίως με το Kazaa. Το καλύτερο ήταν με το emule που κατέβαινε το αρχείο μέχρι το 99% και τότε σταμάταγε χωρίς κανένα προφανή λόγο. Έκλεινα εντελώς το πρόγραμμα, το ξαναάνοιγα και τότε κατέβαινε και το υπόλοιπο 1%.

Δημοσ.

Η καλυτερη στιγμη για μενα ηταν εποχη darkfall online. Περι τα 5 χρονια πριν. Πουλαγα υψηλης αξιας αντικειμενα και σπιτια και εβγαλα κανα €1000 στο παυπαλ. Αγορασα και high end κινητο (htc desire) και ειμουν πολυ περηφανος που το πηρα με την "αξια" μου με "κοπο" και "ιδρωτα".

Ο φιλος μου ειχε και αυτος κανα €1000 σε αντικειμενα αλλα δεν ηθελε να πουλησει για να μη φαει ban και για να μη χαλασει τη bank του. Στο τελος απο απο μια απερισκεψια εφαγε wipe ολη η bank του και επαθε καταθλιψη.

• Like 1
Δημοσ.

IRC εκατομμύρια ώρες. Πιο πολλούς ομογενείς είχε παρά ελλαδίτες. Πάρα πολλές φάρσες όπως και άκυρα ραντεβού. Μια ελληνοαυστραλέζα πούλαγε αγάπες σε έναν πανέξυπνο από τον Ασπρόπυργο. Μωράκι μου έλα να ζήσουμε μαζί και τέτοια. Μετά από 3 μήνες που του σάλεψε από το cybersex ο τύπος πουλάει τη μηχανή κι αγοράζει εισιτήριο οικονομική θέση, να τις κάνει έκπληξη στην Μελβούρνη. Άλλαξε 2 αεροπλάνα στην Αφρική κι έφτασε ημι-ανάπηρος. Της χτύπησε τo κουδούνι και μόλις τον είδε η τύπισσα άλλαξε 10 χρώματα. Του είπε ότι είναι παντρεμένη και του έκλεισε την πόρτα στην μούρη. Αυτός λύσσαξε κι αποφάσισε να τα πει όλα στον άντρα της. Αυτός ήταν μπουζουξής και χωρίς καθόλου κατανόηση. Τον πήρε στο κυνήγι με ένα μαχαίρι στις λεωφόρους της Μελβούρνης. Είχε υπολογίσει τα πάντα για την νέα του ζωή εκτός του ότι δεν θα είχε λεφτά να γυρίσει. Ούτε που να μείνει. Ούτε τι να φάει. Όλα τα λεφτά τα είχε κάνει εισιτήριο και 2 σάντουιτς. Κοιμήθηκε στα παγκάκια καμιά βδομάδα. Για καλή του τύχη δώσαμε σήμα SOS και τον βρήκαν άλλοι ομογενείς από το chat. Έκαναν έρανο και του αγόρασαν εισιτήριο επιστροφής. 
Ο θρύλος του δεν θα πεθάνει ποτέ! LOL

Δημοσ.

Πανε πια αυτες οι ενδοξες εποχες που καποιοι σου εγραφαν μια κασετα , δισκετα ή ενα cd και θησαυριζαν

Επαιρνες το λεωφορειο και πηγαινες Στουρναρη ή σε μαγαζακια - σπιτια για να δωσεις το χαρτζιλικι για το outrun το Sensible Soccer κλπ

Πλεον οι πειρατες ειναι πιο προσιτοι απο ποτε χωρις να βγεις καν απο το σπιτι

Η μεγαλυτερη μπιζνα που γνωρισαν οι εμπορουληδες σε αυτη τη χωρα,περιπου 15 χρονια εβγαλαν μικρομαγαζα φραγκα με τον κοπο αλλων οσα δεν θα δουν καποιοι σε μια ζωη!γυμνασιο ημασταν οταν ενας εκ των κολητων πουλησε το business plan και δεν εδωσε τα φραγκα απο τα καλαντα να παρουμε το Ricoh!εκτοτε δεν εχουμε ξαναμιλησει!

• Like 3
Δημοσ.

τις εποχες του Playstation (1) γινανε ζαμπλουτοι οι πειρατες , μιλαμε τρελα φραγκα και χρεωναν και πολλα αν το καλοσκεφτουμε!

2.000 δρχ το παιχνιδι playstation και ο τοπικος μου πειρατης στο κερατσινι ειχε παντα 2-3 Α4 με ονοματα <<πελατων>> γραμμενα επανω... καποτε εκτυπωνε και τα εξωφυλλα μετα το σταματησε κ αυτο :P 

Οπως επισης το PSone 70,000 τσιπαρισμενο (ακομα θυμαμαι το αγχος μη χαλασει κι το βλεμμα της μανας μου οταν εσκισε μπροστα μας την εγγυηση :P )

• Like 1
Δημοσ.

Φθινόπωρο 2000 και μετα την εγκατασταση στην Θεσσαλονικη περιμμένουμε με τον συγκατοικο να ερθει η παρασκευή για να νοικιάσουμε τα 3-4 καινούρια DVD που εφερνε το Seven καθε εβδομμαδα, το οποιο τοτε ηταν ενα μαγαζακι τρυπα ακριβώς κατω απο εμας, γεματο VHS και μερικα DVD σε μια ραφιερα. Η εξέλιξη του γνωστη....

• Like 1
Δημοσ.

2.000 δρχ το παιχνιδι playstation και ο τοπικος μου πειρατης στο κερατσινι ειχε παντα 2-3 Α4 με ονοματα <<πελατων>> γραμμενα επανω... καποτε εκτυπωνε και τα εξωφυλλα μετα το σταματησε κ αυτο :P 

Οπως επισης το PSone 70,000 τσιπαρισμενο (ακομα θυμαμαι το αγχος μη χαλασει κι το βλεμμα της μανας μου οταν εσκισε μπροστα μας την εγγυηση :P )

χαχαχ ο τοπικός πειρατής μας υπάρχει ακόμα .... τον θυμάμαι απο τότε που ήμουν πολύ μικρό παιδάκι και πρέπει να έβγαλε ένα σκασμό λεφτά ιδικά τα χρόνια του playstation 1 κλπ

Θυμάμαι να μου γράφουν παιχνίδια και να μην παίζουν στο ολοκαίνουριο ps1 που μου είχαν τσιπάρει οι ίδιοι , να τα πηγαίνω πίσω (1 ώρα με το λεωφορείο) να μου λένε πέρνα αύριο ,θα σου γράψουμε άλλα (στην καλύτερη) , στην χειρότερη το δοκίμαζαν στο δικό τους κ ως δια μαγείας δούλευε , φυσικά πήγαινα πίσω κ στο δικό μου δεν δούλευε. Ευτυχώς έτυχε 2-3 φορές μόνο.

Θυμάμαι επίσης έναν ευγενικό-ευχάριστο τυπάκο που είχε ανοίξει ακριβώς απέναντι ένα πολύ μικρό μαγαζάκι και όταν δεν δούλευε το παιχνίδι σου έγραφε άλλο χωρίς μα μου (1 φορά έτυχε) , το τσιπάρισμα το έκανε επι τόπου μπροστά σου(ήταν ανοιχτός μέχρι και εποχή xbox original) και σου έλεγε κάνε μια βόλτα κ πέρνα σε 1-2 ώρες για τα παιχνίδια. 

• Moderators
Δημοσ.

IRC εκατομμύρια ώρες. Πιο πολλούς ομογενείς είχε παρά ελλαδίτες. Πάρα πολλές φάρσες όπως και άκυρα ραντεβού. Μια ελληνοαυστραλέζα πούλαγε αγάπες σε έναν πανέξυπνο από τον Ασπρόπυργο. Μωράκι μου έλα να ζήσουμε μαζί και τέτοια. Μετά από 3 μήνες που του σάλεψε από το cybersex ο τύπος πουλάει τη μηχανή κι αγοράζει εισιτήριο οικονομική θέση, να τις κάνει έκπληξη στην Μελβούρνη. Άλλαξε 2 αεροπλάνα στην Αφρική κι έφτασε ημι-ανάπηρος. Της χτύπησε τo κουδούνι και μόλις τον είδε η τύπισσα άλλαξε 10 χρώματα. Του είπε ότι είναι παντρεμένη και του έκλεισε την πόρτα στην μούρη. Αυτός λύσσαξε κι αποφάσισε να τα πει όλα στον άντρα της. Αυτός ήταν μπουζουξής και χωρίς καθόλου κατανόηση. Τον πήρε στο κυνήγι με ένα μαχαίρι στις λεωφόρους της Μελβούρνης. Είχε υπολογίσει τα πάντα για την νέα του ζωή εκτός του ότι δεν θα είχε λεφτά να γυρίσει. Ούτε που να μείνει. Ούτε τι να φάει. Όλα τα λεφτά τα είχε κάνει εισιτήριο και 2 σάντουιτς. Κοιμήθηκε στα παγκάκια καμιά βδομάδα. Για καλή του τύχη δώσαμε σήμα SOS και τον βρήκαν άλλοι ομογενείς από το chat. Έκαναν έρανο και του αγόρασαν εισιτήριο επιστροφής. 

Ο θρύλος του δεν θα πεθάνει ποτέ! LOL

Πες μου μονο πως θυμασαι nicks. Οχι τιποτα αλλο γιατι μια ελληνοαυστραλεζα πουλαγε αγαπες σε πολυυυυ κοσμο :lol:

Επισης κι ο δικος μου local πειρατης ειναι ακομα ανοικτος και αναρωτιεμαι πως ακριβως βγαζει τα εξοδα του γιατι αποκλειω να βγαινει πουλωντας original games. 

Δε θα ξεχασω επισης εποχες λιγο πριν αποκτησω νετ, που πηγαινα σε τοπικο δισκαδικο με λιστες απο τραγουδια που ηθελα ο οποιος μου τα εφτιαχνε σε cd compilation. Σαν torrent αλλα irl :lol: Επισης μολις εβαλα νετ κλπ θυμαμαι να αισθανομαι πως ο τυπος υπερχρεωνε τη συγκεκριμενη υπηρεσια και να νιωθω sucker.

• Like 1
Δημοσ.

Επισης κι ο δικος μου local πειρατης ειναι ακομα ανοικτος και αναρωτιεμαι πως ακριβως βγαζει τα εξοδα του γιατι αποκλειω να βγαινει πουλωντας original games. 

και εγώ το είχα σκεφτεί για τον δικό μου αλλα τσιπάρει-φλασάρει ακόμα, οπότε βγάζει απο εκεί μιας κ είναι απο τους ελάχιστους της ευρύτερης περιοχής. Αλλα πιστεύω πως ακόμα αγοράζουν κόπιες , δηλαδή ιδικά σε μικρές ηλικίες υπάρχουν ή και κάποιοι που δεν γνωρίζουν πως να το κάνουν μόνοι τους , αλλα σίγουρα μειώθηκαν τα κέδροι τους κατακόρυφα απο τότε που οι περισσότεροι βάλαμε dsl

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...