Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ όταν απολύθηκα, Ιανουάριο του 2010 (πλάκα πλάκα έκλεισα ακριβώς 7 χρόνια πριν 2-3 μέρες) δεν μου ζήτησαν απολύτως τίποτα. Έχω ακούσει ότι τώρα λόγω κρίσης ζητάνε αρκετά πράγματα πίσω (ίσως αναλόγως τι τους λείπει ;) Πάντως αν ζητάνε πίσω ρούχα, ελπίζω να τα πλένουν πρώτα πριν τα δώσουν στον επόμενο.

και εγω σε 4 μηνες θα κλεισω 7 χρονια :P :P :P

Εμεις ειχαμε παραδωσει την εξαρτηση ( ή μηπως εξαρτυση ) , το λουκανικο (εκτος και αν μπορουσες να καβατζωσεις ενα να παραδωσεις απ την αποθηκη :P ) . Καλα το τζι 3 και το μαχαιρακι [δεν εκοβε η ξιφολογχη μου] εννοειται χαχα , το κρανος και το αλλο το μικρουλι πως το λενε που ειναι σαν νεσεσερ ? Μ-71 ?  Μετα ειχα πετυχει ατομο την επομενη εσσο στο δρομο κ μ ειπε οτι τους ειπανε να παραδωσουν και αρβυλες , το ενα ζευγαρι ! :o (τοτε σε εμας τουλαχιστον ειχανε δωσει 2 ζευγη )

Δημοσ.

και εγω σε 4 μηνες θα κλεισω 7 χρονια :P :P :P

Εμεις ειχαμε παραδωσει την εξαρτηση ( ή μηπως εξαρτυση ) , το λουκανικο (εκτος και αν μπορουσες να καβατζωσεις ενα να παραδωσεις απ την αποθηκη :P ) . Καλα το τζι 3 και το μαχαιρακι [δεν εκοβε η ξιφολογχη μου] εννοειται χαχα , το κρανος και το αλλο το μικρουλι πως το λενε που ειναι σαν νεσεσερ ? Μ-71 ?  Μετα ειχα πετυχει ατομο την επομενη εσσο στο δρομο κ μ ειπε οτι τους ειπανε να παραδωσουν και αρβυλες , το ενα ζευγαρι ! :o (τοτε σε εμας τουλαχιστον ειχανε δωσει 2 ζευγη )

Όλα αυτά που λες, εκτός από το λουκάνικο, στα χρεώνουν στην κάθε μονάδα και τα επιστρέφεις όταν παίρνεις μετάθεση, και παίρνεις άλλα στην επόμενη μονάδα που πηγαίνεις. Δεν είναι δικά σου, ανοίγουν στην μονάδα, στα προσφέρουν σαν παροχή για να κάνεις τις υπηρεσίες σου. Ρουχισμός και κάτι άλλα ψιλολοΐδια που παίρνεις την πρώτη μέρα και τα έχεις μαζί σου καθόλη την διάρκεια της θητείας, υποτίθεται ότι είναι προσωπικά.

Δημοσ.

Ιουλη που απολυθηκα απο Πευκο εδωσα τζακετ, το μαλλινο πλεκτο,τις πετσετες και κανα δυο παραλλαγες. Μπορουσα να κρατησω το τζακετ αλλα εκεινη την ωρα το μονο που σκεφτεσαι ειναι να ξεχρεωσεις και να φυγεις.

• Like 1
Δημοσ.

Απο οτι εχω καταλαβει το να σε ψειρισουν στο στρατο δεν ειναι διολου απιθανο... Αμα βαζω τα πραγματα μου μεσα στον σακο και τον κλεινω με λουκετο παιζει να εχω θεμα; Δεν νομιζω να εχει καποιος τετοιο θρασος να σπασει λουκετο.. Κανω λαθος;

Δημοσ.

Όλα αυτά που λες, εκτός από το λουκάνικο, στα χρεώνουν στην κάθε μονάδα και τα επιστρέφεις όταν παίρνεις μετάθεση, και παίρνεις άλλα στην επόμενη μονάδα που πηγαίνεις. Δεν είναι δικά σου, ανοίγουν στην μονάδα, στα προσφέρουν σαν παροχή για να κάνεις τις υπηρεσίες σου. Ρουχισμός και κάτι άλλα ψιλολοΐδια που παίρνεις την πρώτη μέρα και τα έχεις μαζί σου καθόλη την διάρκεια της θητείας, υποτίθεται ότι είναι προσωπικά.

Ναι ρεσυ το ξερω αυτό μας το χανε πει και ειναι λογικο ! Φλυαρησα επρεπε να γραψω πιο..σύντομα! Από φίλους που πηγανε προπερσι παντως , επεστρεψαν το μπερε τους :Ο τωρα με ποια λογικη αγνωστο..
Δημοσ.

Λουκέτα με κωδικο και δεν θα εχεις αγχος σε ποια τσεπη σου παράπεσε το κλειδι και αν το εχασες.

Οχι τα αστεια,φτηνα με τα 3 νουμερα,imo.

Καλό είναι να μην ξεχωρίζεις και δεν θα του το πρότεινα σαν ιδέα. Προσπαθώ να φέρω την εικόνα αυτή εκεί που ήμουν (και όταν ήμουν) και το μόνο που βλέπω είναι ένα διαλυμένο λουκέτο και το όπλο να λείπει.

(βουτάγανε συχνά όπλα άλλων για σκοπιές κλπ και τα επιστρέφανε, ειδικά όμως αν βλέπανε ένα λουκέτο να ξεχωρίζει το πιθανότερο θα έμπαινες σε μεγάλους μπελάδες)

Δημοσ.

Καλό είναι να μην ξεχωρίζεις και δεν θα του το πρότεινα σαν ιδέα. Προσπαθώ να φέρω την εικόνα αυτή εκεί που ήμουν (και όταν ήμουν) και το μόνο που βλέπω είναι ένα διαλυμένο λουκέτο και το όπλο να λείπει.

(βουτάγανε συχνά όπλα άλλων για σκοπιές κλπ και τα επιστρέφανε, ειδικά όμως αν βλέπανε ένα λουκέτο να ξεχωρίζει το πιθανότερο θα έμπαινες σε μεγάλους μπελάδες)

Κάτσε ρε φιλαράκι!! :o

Βουτάγανε τα όπλα των άλλων;;; Γιατί;;; Τα δικά τους;;;

(κι αυτοί που τους έπαιρναν τα όπλα συνέχιζαν να κοιμούνται;; Και γενικά οι υπόλοιποι;; )

Δημοσ.

Μπορεί να μην τους έχουν χρεωσει ακόμα, ή να επέστρεψαν από άδεια σκ και ο εποπ που ανοίγει την αοτ έρχεται Δευτέρα, κτλ δεν είναι σπάνιο. Lol, στο ναυτικο έχουν όσα όπλα όσες και οι σκοπιες, όχι όσοι οι ναυταρες :D

• Like 1
Δημοσ.

Για ναυτικό μιλάμε;; :huh:

...και πάλι όμως, τί κουφό καθεστώς με τα όπλα εκεί; o.O

Υπηρέτησα για ένα διάστημα σε πολεμικό πλοίο και αυτό που μου 'χει μείνει ως μυστήριο κι ακόμα έχω να το λεω, είναι πως ο σκοπός της εισόδου του πλοίου στην εποχή μου, φύλαγε με όπλο(μ1) χωρίς κλείστρο!!!

Είχα ρωτήσει τον σκοπό όταν το 'χα πρωτοδεί και μου 'χε πει για λόγους ασφαλείας και συνέχισα ρωτώντας "καλά, κι αμα σας την πέσει κανείς τί γίνεται;" και μου είχε απαντήσει "σιγά μωρέ, και ποιός θα μας την πέσει;"... <_<

Δημοσ.

Βασικα εμεις παντα ειχαμε πυρομαχικα και κουμπωμενες παντα τις γεμιστηρες ενω τις ξιφολοχγες για να τις πεταμε στα δεντρα :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...