FarCry Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Στα ΚΤΕΛ μακεδονία ισχύει ακόμα σίγουρα. Και Μάιο ίσχυε και για Ημαθίας. Αλλά όντως απο ότι βλέπω τώρα, δεν υπάρχει σχετική νομοθεσία, είναι ανάλογα το ΚΤΕΛ. α πασο τοτε. Kαλα οχι απαραιτητα Και χωρις χαρτι να παει θα την τσιμπησει ανετα 1 χρονο απο φρουραρχειο? και πως θα παρει παραπεμπτικο??
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 και πιο νεα σειρα , [συγκριτικα με σενα ] 308, τα ιδια ακουγαμε για αυτο το στρατοπεδο, και το λεγανε ολα τα σαμιωτικα στρατοπεδα :Ρ Εμεις ως τυπεθ κατι καυσιμα παιρναμε/πηγαιναμε εκει και οι συνφανταροι οδηγοι μιλουσαν με τα εκει παιδια , οποτε προλαβαινανε οι αλλοι βεβαια. Α το 298 ΜΚΤΕ λεμε; γτ δε θυμαμαι ακριβως ποιο ηταν στους μυτηλινιους,αλλα το 298 ηταν του ταξιαρχου το στρατοπεδο θυμαμαι και εκει να δεις τεντα και μια φορα που ειχα παει για μια ομιλια που κανανε,ειχα δει και ενα αρμα να κοβει βολτες ΥΓ μαλλον το ΜΚΤΕ ειναι μαυροσκουφηδες τωρα που το σκεφτομαι οποτε δεν εχει σχεση, παντως και αυτο ακουγαμε οτι ηταν μαυρο σα τον μπερε τους το στρατοπεδο! Σχετικά κοντά στους Μυτιλινιούς Σάμου είχε ενα πεζικάριων νομίζω .. σαχάρα κι εκεί.. έρημος.. θυμάμαι χαρακτηριστικά ήταν ανάμεσα σε κάτι βουνά βράχια δεν θυμάμαι καλά πάνε πολλά χρόνια.. Καρλόβαση πάντως στο τάγμα των ανεπιθύμητων ηταν όλα μέλι γάλα.. Είχα πάει και απο εκεί μιας και κόντεψα να ορμήξω στον Λοχαγό σε τέτοια ακραία σημεία σε έφταναν.. Εκατσα μόνο 2 εβδομάδες και επέστρεψα στη κόλαση για κακή μου τύχη.. Οπως λέει και ο KREATOR13 ηταν ένα μάθημα ζωής για όσους υπηρέτησαν εκεί. Κι εγώ ανοσία έπαθα μετα το δίμηνο και ανέπτυξε άμυνες ο οργανισμός .. τα έγραψα κοινώς όλα στα άρβυλα.. πιο πολύ δεν γινόταν όμως.. Θυμάστε το φυλάκιο πάνω στο βουνό; ηταν η μόνη διέξοδος να ηρεμήσεις μετά τις τουαλέτες.. χαχα . Εκεί ηταν ωραία μακάρι να με ξεχνούσαν εκει πάνω μέχρι να τελειώσει η θητεία.. Ουτος η αλλιώς με τις κρατήσεις που μοίραζαν δεν έβγαινα εξοδούχος.. Αραγμα περιοδικό τσιγαρο και ύπνος...! πάντως έχουν περάσει 10 χρόνια ακριβώς απο το 2003 και το θυμάμαι σαν να είναι χθές. Μία μέρα το χρόνο ανοίγουν οι πύλες για το κοινό και επισκέπτεται το στρατόπεδο. Θα ήθελα να πάω κάποια στιγμή .. 1
Salonikios933 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά ηταν κάποιος Θήβα το 1994 ; Σειρές που πέτυχα μέσα ...απο 222 έως 229 . Θήβα 5η μοίρα και 2η μοίρα οδηγών. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
panos2171 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μετά από άδεια στο στρατόπεδο μπαίνουμε με πολιτικά ή παραλλαγή?
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Στολή εξόδου κανονικά αλλά πολλοί μπαίνουν με πολιτικά .Εξαρτάται απο το στρατόπεδο.
LongTom Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Προσωπικά ποτέ δεν μπήκα με παραλλαγή. Πάντα πήγαινα και άλλαζα στους κοιτώνες. Δεν ξέρω βέβαια εάν πετύχεις σε κανέναν μαλάκα και σας υποχρεώνει να είστε με την στολή εξόδου όταν μπαίνετε.
george_ath Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μετά από άδεια στο στρατόπεδο μπαίνουμε με πολιτικά ή παραλλαγή? Πάντα εξαρτάτε από το στρατόπεδο που είσαι! να ρωτήσεις τον Δκτη σου για να μην ρισκάρεις. ποτέ δεν ξέρεις.
panos2171 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Κατάλαβα, θα πάρω στο κέντρο αν είναι να ρωτήσω. Κάτι άλο τώρα, επειδή μαλλον πάω ΔΕΑ στην Πέραμο μπορώ να πάρω κινητό με κάμερα ή θα μου την πουν?
Atallos1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 α πασο τοτε. απο φρουραρχειο? και πως θα παρει παραπεμπτικο?? Σου δινουν παραπεμπτικο κανονικα χωρις κανενα χαρτι Πηγη : Το εκανα τον Ιουλιο , χωρις κανενα χαρτι Επισης ατομα πηραν Ι5 χωρις κανενα χαρτι
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Όταν λες Πέραμο, ποιο στρατόπεδο εννοείς; αφού λέει ΔΕΑ, την σχολή πυροβολικού εννοεί
FarCry Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Σου δινουν παραπεμπτικο κανονικα χωρις κανενα χαρτι Πηγη : Το εκανα τον Ιουλιο , χωρις κανενα χαρτι Επισης ατομα πηραν Ι5 χωρις κανενα χαρτι για το i5 δε γνωριζω . και εγω το εκανα χωρις χαρτι αλλα ηταν βυσματικο. απο διαφορα ατομα και σε φορουμς διαβασα οτι κανονικα χρειαζεται Προσωπικά ποτέ δεν μπήκα με παραλλαγή. Πάντα πήγαινα και άλλαζα στους κοιτώνες. Δεν ξέρω βέβαια εάν πετύχεις σε κανέναν μαλάκα και σας υποχρεώνει να είστε με την στολή εξόδου όταν μπαίνετε. και εγω παντα με πολιτικα μπαινοβγαινω. βασικα τα περισσοτερα στελεχη το κανουν. ελαχιστοι σκανε με τα στρατιωτικα. λογω στρατονομιας που ελεγχει τους παντες. το καλο ειναι οτι εχουμε φιλους τους στρατονομους και ξερουμε ποιες ωρες κανουν τα ποστα τους το πρωι δηλαδη 6:30 για την πρωινη αναφορα στις 7 δεν εχει στρατονομια οποτε μπαινεις και με στρατιωτικα χωρις φοβο και φυσικα οσοι φανταροι μπαινουν με τα αμαξια τους παλι με τα στρατιωτικα δεν εχουν κανενα θεμα.
michael92 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Ακόμα να καταργηθεί η υποχρεωτική θητεία; Μέχρι το 2019 που μπαίνω μέσα έχω ελπίδες ή μπα;
lary7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 <p>Κατάλαβα, θα πάρω στο κέντρο αν είναι να ρωτήσω.</p> <p>Κάτι άλο τώρα, επειδή μαλλον πάω ΔΕΑ στην Πέραμο μπορώ να πάρω κινητό με κάμερα ή θα μου την πουν?</p> Κοιτα κινητο θα χρησιμοποιεις μονο οταν σου επιτρεπουν οι βηταδες, δηλαδη κανενα 20λεπτο την ημερα και αμα, εννοειται πως δεν θα κουβαλας μαζι σου κινητο ποτε αμα δεν παρεις αδεια απο βητα οποτε λιγη σημασια εχει. Ουσιαστικα θα ειναι μεσα στο σακιδιο ολη μερα. Τωρα αμα θελει να σε καμπανιασει καποιος βητας μπορει να το παρει σαν αφορμη. Οταν γινεις βητας θα χρειαζεσαι να το κουβαλας οποτε θα πρεπει να το κρυβεις απο κανενα μαλακα καραβανα, αλλα ειναι καλο να εχεις καμερα μαζι σου, πολλες στιγμες στα ΥΕΑ αξιζει να της αποθανατησεις. Η καλυτερη λυση για εμενα ειναι να εχεις ενα με καμερα και ενα χωρις ωστε να εισαι παντα καλυμενος. Εγω στο χιτωνιο κουβαλουσα σαν βητας κανονικη ψηφιακη μηχανη, οταν με σταματουσαν καραβαναδες για ελεγχο εδειχνα το σαπιοκινητο που ειχα.... Απο αδεια μπαινεις χωρις παραλλαγη και παντα το τελευταιο λεπτο, γλιτωνεις την πρωινη επιθεωρηση και την μιση αναφορα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις