Heybro Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Γιατί δεν περιμένετε τους νέους Samsung NVMe ; Ποτε με το καλο ερχονται και σε τι τιμες? Διαβασα κατι φημες αλλα ακριβεις ημερομηνια δεν ειδα.
menthol1979 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μονο το παραπανω αναφερθηκε,αρα μια χαρα στεκουν αυτα που εγραψα. Αλίμονο. Ξεχνά το, Καλή χρονιά. Καλοριζικος την καλυτερη δουλεια εκανες μακρια απο HDD. Κοιταω αυτον: https://www.skroutz.gr/s/10688491/Adata-SX8000-512GB.html ειναι λιγο πιο αργος απο τον 960 evo αλλα εχει mlc τεραστιο endurance 5 χρονια εγγυηση και 60 ευρω φθηνοτερος. Ειμαι σε διλλημα αναμεσα στους 2 αν αξιζει τα παραπανω χρηματα ο 960 evo η απλα θα πληρωσω το ονομα και τις λιγο μεγαλυτερες ταχυτητες. Bro, αν θες προσωπική γνώμη 960 τον 500αρη. To endurance μη σε νοιάζει, δεν πρόκειται ποτέ να το φτάσεις. Έχει 300TBW οπότε για να το φτάσεις στα 3 χρόνια θες χοντρικά 300Gb εγγραφές την ημέρα, αδύνατον. Ένα μήνα σχεδόν που τον έχω είμαι στα 0.8ΤΒ. Άσε που τότε πιθανότατα να έχει βγει κάτι πολύ καλύτερο π.χ. optane ή z-nand.
Heybro Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Αλίμονο. Ξεχνά το, Καλή χρονιά. Bro, αν θες προσωπική γνώμη 960 τον 500αρη. To endurance μη σε νοιάζει, δεν πρόκειται ποτέ να το φτάσεις. Έχει 300TBW οπότε για να το φτάσεις στα 3 χρόνια θες χοντρικά 300Gb εγγραφές την ημέρα, αδύνατον. Ένα μήνα σχεδόν που τον έχω είμαι στα 0.8ΤΒ. Άσε που τότε πιθανότατα να έχει βγει κάτι πολύ καλύτερο π.χ. optane ή z-nand. Το σκεφτομαι δεν ξερω αν εκμεταλλευτω τις ταχυτητες του στο gaming εναντι του sx8000. Επρεπε να εχει <200 ευρω αυτη τη στιγμη tlc ειναι με 3 χρονια εγγυηση. Κραταει τιμη πιστευω λογο ονοματος.
menthol1979 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Το σκεφτομαι δεν ξερω αν εκμεταλλευτω τις ταχυτητες του στο gaming εναντι του sx8000. Επρεπε να εχει <200 ευρω αυτη τη στιγμη tlc ειναι με 3 χρονια εγγυηση. Κραταει τιμη πιστευω λογο ονοματος. Για gaming μόνο δεν θα δεις καμμία διαφορά. Ο Polaris όμως είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε consumer ssd αυτή τη στιγμή. Δες λίγο διάφορες σε QD>1 και σε steady state.
Heybro Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Για gaming μόνο δεν θα δεις καμμία διαφορά. Ο Polaris όμως είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε consumer ssd αυτή τη στιγμή. Δες λίγο διάφορες σε QD>1 και σε steady state. Θα τον χρησιμοποιω που και που σε ξεζιπαρισμα μεγαλων αρχειων και μεταφορα σε HDD. Προσπαθω να δικαιολογησω τα 60 παραπανω απο τον adata αλλα δεν μπορω εχω διαβασει τα περισσοτερα benchmarks.
Heatspreader Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Γιατί δεν περιμένετε τους νέους Samsung NVMe ; Γιατί θα είναι πιο ακριβοί. Πότε βγαίνουν αυτοί; Προσωπικά μετά το φιάσκο με τους 840 evo το σκέφτομαι 2 φορές πριν πάω σε samsung ssd... Εγώ ίσα ίσα λόγω του προβλήματος με τον 840 evo και ότι λύθηκε μετά από δύο μήνες προσπάθειας, θέλω να ανταμείψω την Samsung. Άλλοι το βλέπουν ως φιάσκο, εγώ το βλέπω ως support. Προβλήματα επίσης παρουσιάζονται και στον 960 Pro. Θα διορθωθεί αν δεν έχει διορθωθεί ήδη. Για το θέμα εγγύησης και αντοχής δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Δεν πρόκειται να φτάσω ποτέ το όριο του δίσκου. Αυτό αφορά εταιρίες και όχι οικιακή έστω και επαγγελματική χρήση.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Στους 840 και μετά το firmware upgrade δεν διορθωνοταν το θέμα σε βάθος χρόνου... Δεν ξέρω αν μετά το έφτιαξαν εντελώς βέβαια γιατί τον πούλησα... Anyway, είμαστε ήδη εκτός
Heatspreader Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Τον έχω ακόμα τον δίσκο, δουλεύει τέλεια και δεν έχει πέσει η απόδοση του μετρώντας τον. Φιάσκο είναι όταν η nvidia πουλάει κάρτες γραφικών με χαμηλότερη ταχύτητα μνήμης από την αναγραφόμενη (GTX 970). Εκεί όμως δεν βλέπω να είμαστε τόσο αυστηροί. Μάλλον επειδή δεν υπάρχουν πολλές επιλογές ε;
paok4270 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Το παίζω στο play χωρίς να χρειάζομαι pc του 2χιλιαρου, μην αγχώνεσαι εσύ bro. Actually, το πλήρωσα κιόλας, εσύ? (edit: I stand corrected by τον απο κάτω) Ανεβασε ενα screenshot απο Αλεξανδρεια...να δουμε ποσα frame Βγαζεις. Μεχρι τοτε δεν πιστευω τιποτα...
Heybro Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Ανεβασε ενα screenshot απο Αλεξανδρεια...να δουμε ποσα frame Βγαζεις. Μεχρι τοτε δεν πιστευω τιποτα... Το παιχνιδι παιζει στα 30fps σε medium στο ps4 τι συγκρινετε. Οπως δεν υπαρχει συγκριση και στην τιμη ομως ετσι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Πότε βγαίνουν αυτοί; Προσωπικά μετά το φιάσκο με τους 840 evo το σκέφτομαι 2 φορές πριν πάω σε samsung ssd... Αρχές του '18 φαντάζομαι, θέλω και 'γω 500GB ακόμα για παιχνίδια και το σκέφτομαι για NVMe αλλά περιμένω γιατί οι νέοι είναι κοντά. Οι 840 Pro και 850 Evo που έχω τώρα δεν έχουν εμφανίσει κανένα πρόβλημα. Γιατί θα είναι πιο ακριβοί. Ίδιες τιμές θα έχουν πάνω-κάτω(Σύμφωνα με τις φήμες πάντα). 1
jgeorgiou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 SSD , MNHMEΣ θα έχουν πτωτική τάση ΟΛΟΚΛΗΡΟ το 2018 ξεκινώντας από τον Ιανουάριο γιατί αποκαθίσταται η ισορροπία σε προσφορά-ζήτηση. σε λίγες εβδομάδες θα αρχίσει η πτώση , μην περιμένετε θαύματα ακόμη δεν ξέρουμε πόσο έντονη θα είναι η πτώση. Προσωπικά νομίζω ότι θα πιάσουμε -40% έως το τέλος του Α' εξαμήνου στις μνήμες και -20% σε ssd.
_kon Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Να πω την αλήθεια κουράστηκα πολυ με την διαθεσιμότητα των coffee lake και των μητρικών z370. Και μεσα σε ολο αυτο ενω πήγαινα για 8400 τελευταία στιγμή παίρνω τον 8600k με σκοπο να βάλω μια απλή ψύκτρα. Αλλα τσιμπάω Noctua U-14s επειδη μου αρεσε. Και σκεφτομαι τωρα να παρω τον 8700 (να δωσω πίσω τον 8600k- σφραγισμένος ακομη) και να βάλω τη Noctua έχοντάς τον κοντά στο 4,6/4.3 όλη την ωρα λόγω χαμηλής θερμοκρασίας. Κι ανεβαίνει το μπατζετ. Και το θεμα της μητρικής αιωρούμενο. Απαπά καλα ειχα να ασχοληθώ 5 χρονια! Εχει κ την τρέλα του ομως. Αφήστε που νομιζω δεν θα δω και καμια αισθητή διαφορά! Ενα Photoshop κ ενα Lightroom δουλεύω πέρα απο όλα τα αλλα
sozz Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 ξερετε ποτε θα βγουν καινουργια chip μητρικης γιατι ολες η z370 που εχω κοιταξει εχω την εντυποσει οτι δεν θα χωρανε στο κουτι μου? επισεις με τις ραμ μου η μια ειναι 2400 και η αλλη 2600 ξερετε αν θα μπορω να τις δουλεψω στα 2600?
Προτεινόμενες αναρτήσεις