Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ρώτησα γιατί σκέφτομαι μήπως τότε στην αρχή που γινόταν πανικός, δεν ήξεραν που πάει η μπάλα και χάνανε αιτήσεις κλπ και μήπως έχουν στρώσει λίγο πλέον.

Επεξ/σία από Cyberdemon87
  • Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, lek88 είπε

Εγω είχα κάνει αίτηση και δεν ήρθε ποτέ η κάρτα!!!! 

Πήγα και έβγαλα στα εκδοτήρια. 

Καλά και δεν πήγες να βρεις κάποιον υπεύθυνο;;;

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Cyberdemon87 είπε

Πόσο καιρό έκανε περίπου να φτάσει σπίτι σας η κάρτα ταχυδρομικά;

Έχει σταλθεί η αίτηση εδώ και καμιά 20αρια μέρες.

εκανα αιτηση Ιανουαριο, οταν ειχε ξεκινησει η διαδικασια και την παρέλαβα αν θυμαμαι καλα, μέσα Μάρτιου

Δημοσ.

Αν κάποιος είναι άνεργος από επαρχεία,γίνεται να βγάλει την κάρτα δωρεάν μετακινήσεων για λίγες μέρες που θα βρεθεί στην Αθήνα;
Απ'ότι διάβασα στο athenstrasport θέλει 2-5 εργάσιμες μέρες να ενεργοποιηθεί η κάρτα από την στιγμή της έκδοσης της από τα εκδοτήρια.
Ισχύει κάτι τέτοιο;
Κάποιος που έχει βγάλει κάρτα,μπορεί να μου πει την διαδικασία;
Επίσης την διαδικασία πιστοποίησης δεν έχω καταλάβει πολύ καλά.
Συνολικά σε πόσες μέρες θα μπορώ να χρησιμοποιώ την κάρτα στην τελική...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, leftpc είπε

Αν κάποιος είναι άνεργος από επαρχεία,γίνεται να βγάλει την κάρτα δωρεάν μετακινήσεων για λίγες μέρες που θα βρεθεί στην Αθήνα;
Απ'ότι διάβασα στο athenstrasport θέλει 2-5 εργάσιμες μέρες να ενεργοποιηθεί η κάρτα από την στιγμή της έκδοσης της από τα εκδοτήρια.
Ισχύει κάτι τέτοιο;
Κάποιος που έχει βγάλει κάρτα,μπορεί να μου πει την διαδικασία;
Επίσης την διαδικασία πιστοποίησης δεν έχω καταλάβει πολύ καλά.
Συνολικά σε πόσες μέρες θα μπορώ να χρησιμοποιώ την κάρτα στην τελική...

Δεν σε ρωτανε απο που εισαι, ολοι οι ανεργοι εχουν το δικαιωμα.Οταν την παρεις ενεργοποιεις αμεσα την ιδιοτητα του ανεργου στην σελιδα της ΗΔΙΚΑ, και μετα απο δυο τουλαχιστον εργασιμες(δεν δοκιμασα να παω νωριτερα) πας σε μηχανημα για την φορτιση.

Μια πληροφορια για οσους δεν το ξερουν, η μηνιαια ισχυς της καρτας ξεκινα απο την πρωτη ακυρωση και οχι απο την μερα φορτισης.Π.χ. εγω την φορτισα 30/10 αλλα την χρησιμοποιησα 17/11 και ισχυει μεχρι 17/12.

Επεξ/σία από chsam
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, chsam είπε

Μια πληροφορια για οσους δεν το ξερουν, η μηνιαια ισχυς της καρτας ξεκινα απο την πρωτη ακυρωση και οχι απο την μερα φορτισης.Π.χ. εγω την φορτισα 30/10 αλλα την χρησιμοποιησα 17/11 και ισχυει μεχρι 17/12.

Ωραίος. 

Το είχα απορία αυτό. :P 

Άλλη ερώτηση τώρα.

Για να φορτίσω την κάρτα (Άνεργος) θα πρέπει να πάω σε μηχάνημα, η μπορώ και απ το κινητό ;

Επεξ/σία από HateMe
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, HateMe είπε

Ωραίος. 

Το είχα απορία αυτό. :P 

Άλλη ερώτηση τώρα.

Για να φορτίσω την κάρτα (Άνεργος) θα πρέπει να πάω σε μηχάνημα, η μπορώ και απ το κινητό ;

Αν το κινητό σου έχει NFC, μπορείς να το κάνεις από αυτό.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Alxnks είπε

Αν το κινητό σου έχει NFC, μπορείς να το κάνεις από αυτό.

S9 έχω και προσπάθησα πριν κανα 2ήμερο αλλά δεν μου έβγαζε κάτι κ ας έλεγε πως είναι ενεργοποιημενη η κάρτα.

Επίσης κάποιες φορές μου βγάζει "Please touch your card again after moving it away" ενώ άλλες φορές είναι μια χαρά.

Να υποθέσω πως φταίει το άθλιο app, έτσι; Γιατί δοκίμασα με 2 κινητά διαφορετικά.

Δημοσ.

Δηλαδή μέχρι να ενεργοποιηθεί η κάρτα(2-5 εργάσιμες),δεν θα μπορώ να μετακινούμε δωρεάν παρόλο που θα έχω την athenacard στα χέρια μου και εκτυπωμένη την κάρτα ανεργίας;
Κάνεις την αίτηση Σάββατο και ενεργοποιείται η κάρτα τουλάχιστον την Τετάρτη...
Αυτό είναι σαν να αποκλείει όποιον έρχεται από άλλη πόλη για λίγες μέρες και το θεωρώ άδικο.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, leftpc είπε

Δηλαδή μέχρι να ενεργοποιηθεί η κάρτα(2-5 εργάσιμες),δεν θα μπορώ να μετακινούμε δωρεάν παρόλο που θα έχω την athenacard στα χέρια μου και εκτυπωμένη την κάρτα ανεργίας;
Αυτό είναι σαν να αποκλείει όποιον έρχεται από άλλη πόλη για λίγες μέρες και το θεωρώ άδικο.

Απλά έχε την βεβαίωση απ τον ΟΑΕΔ και δεν θα σου πουν κάτι. 

Όλοι έτσι κάνουν. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, HateMe είπε

S9 έχω και προσπάθησα πριν κανα 2ήμερο αλλά δεν μου έβγαζε κάτι κ ας έλεγε πως είναι ενεργοποιημενη η κάρτα.

Επίσης κάποιες φορές μου βγάζει "Please touch your card again after moving it away" ενώ άλλες φορές είναι μια χαρά.

Να υποθέσω πως φταίει το άθλιο app, έτσι; Γιατί δοκίμασα με 2 κινητά διαφορετικά.

Το app όντως είναι επιεικως μέτριο. Σε S7 edge μου το λέει κι εμένα αυτό συχνά πυκνά, αλλά μια χαρά φορτίζει κάρτα όποτε έχω δοκιμάσει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, leftpc είπε

Πρεπει να ενημερωθουν και τα πληροφοριακα συστηματα οποτε δεν γινεται να τα θελουμε ολα δικα μας.Φυσικα μπορει να ειναι οκ στην μια μερα, ισως καποιος να δοκιμασε να την φορτισει πριν τις δυο μερες.

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Alxnks είπε

Το app όντως είναι επιεικως μέτριο. Σε S7 edge μου το λέει κι εμένα αυτό συχνά πυκνά, αλλά μια χαρά φορτίζει κάρτα όποτε έχω δοκιμάσει.

Τα κατάφερα κ εγώ μετά από 1 ώρα. 

Ξεκάθαρα πρέπει να φτιάξουν το app. 

Δημοσ.

Παιδιά δεν καταλαβαινω.μπηκα στο μετρό 2 φορές μέσα σε 90 λεπτά με ένα εισιτήριο και με χρέωσε δεύτερο εισιτήριο στην έξοδο! Σε χρεώνει όταν βγαίνεις άμα περάσει το 90λεπτο; Είναι δυνατόν ; Στα λεωφορεία δε γίνεται αυτό 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Παιδιά δεν καταλαβαινω.μπηκα στο μετρό 2 φορές μέσα σε 90 λεπτά με ένα εισιτήριο και με χρέωσε δεύτερο εισιτήριο στην έξοδο! Σε χρεώνει όταν βγαίνεις άμα περάσει το 90λεπτο; Είναι δυνατόν ; Στα λεωφορεία δε γίνεται αυτό 

Εφοσον περασε το 90λεπτο σωστα εγινε, στα λεωφορεια δεν εχει μπαρα για να χτυπησεις αναγκαστικα στην εξοδο.Στους κανονισμους αναφερεται καθαρα οτι υποχρεουσε, αν εισαι ακομα σε λεωφορειο, να χτυπησεις την καρτα με την ληξη των 90 λεπτων.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...