Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Day1! 

4k 60fps @ ps4 pro 

1080p 60fps @ ps4 og

Η κουτατη εκδοση ειναι απιστευτη, με steelbook και κατι themes. 40$ 

Πω ρε φίλε, και το σκεφτόμουν πρόσφατα το vaquish!!! Μια μέρα μετά τα γενέθλια μου βγαίνει, πόσο τυχαίο ; :)

• Like 1
  • Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, theoritikos είπε

Πω ρε φίλε, και το σκεφτόμουν πρόσφατα το vaquish!!! Μια μέρα μετά τα γενέθλια μου βγαίνει, πόσο τυχαίο ; :)

Κανε δωρο στον εαυτο σου την κουτατη εκδοση 😛Ειναι απιστευτη

Δημοσ.

Τωρα στην black friday αγορασα μια 4k τηλεοραση και την συνδεσα στο ps4pro που εχω,ενω την αναγνωρισε συνεχιζει να μου βγαζει σαν μηνυμα"ισως η τηλεοραση σας υποστηριζει μεγαλυτερη αναλυση",οι ρυθμισεις εικονας ειναι ολες στο αυτοματο,χρειαζεται να αλλαξω κατι;

Δημοσ.
18 ώρες πριν, red1 είπε

Το γνωρίζω πολύ καλά Ful, το θέμα είναι το εξής : το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς στο τέλος φίλε, αυτο εννοώ και ξαναλέω, είμαι fan της εταιρίας.
Να το εξηγήσω και αλλιώς: μπορεί να τρώς το καλύτερο φαγητό στο κόσμο, στο τέλος όμως θα το βαρεθείς και αυτό αμα δεν υπάρξει κάποια βελτίωση ή παραλλαγή του πιάτου.

Το πιο πρόσφατο που τελείωσα ηταν το Nier Automata : δεν θα επεκταθώ στο αν μου άρεσε ή οχι, όμως το σύστημα μάχης ηταν και εκεί τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου.
Ωραίο πράμα τα free-flow/non canned combos, dodge. dodge offset (σε καποιους απο τους τιτλους της οπως Bayo) αλλά...δεν γίνεται φίλε συνέχεια το ίδιο πράγμα, στο τέλος καταντάει βαρετό - εκεί πήγαινε το "έπεσε σε τέλμα", κοινώς, απο απόψεις και ιδέες έχει μείνει στάσιμη σαν εταιρία και εχω παίξει σχεδόν ολους τους τίτλους της συμπεριλαμβανομένων και αυτών οταν ηταν ακόμα Clover studios (βλέπε: Okami κτλπ) και καπου έχει αρχίσει να κουράζει η κατάσταση...

Ας πάρουμε την FROM SOFT, άλλη εταιρία που έγινε στο "ξαφνικό" υπερ-διάσημη (λέω "ξαφνικό" γιατί δεν νομίζω να ασχολήθηκε πολύς κόσμος με τα Armored Core/Chromehounds/Οtogi/King's Field/Shadow tower abyss κτλπ - σίγουρα οχι στην Ελλάδα) : τα τελευταία χρόνια είχε γίνει φάμπρικα Soulsborne παιχνιδιών και ενώ "έκαστος στο είδος του", πολλοί βρήκαν το DS3 "βαρετό" γιατι είχαν καεί ήδη με την "φόρμουλα" αυτή, τώρα θα δοκιμάσει με το Elden Ring που θα είναι πιο ανοιχτού κόσμου (οχι οτι περιμένω κατι τελείως διαφορετικό αλλά τέσπα) ενω δοκίμασε και ενα Sekiro που έχει και κάποιες διαφορές στο gameplay και στην τελική, θα σου βγάλει και ενα καινούργιο Armored Core (υπάρχουν φήμες) ετσι για την "αλλαγή", η Platinum απο την άλλη...έχει μείνει ακόμα στο witch-time dodge και dodge offset ως τα "ατού" των παιχνιδιών της - 'ατού" τα οποία τα εισήγαγαν το...2009 με το 1ο Bayo έτσι ? Το πιο πρωτότυπο της παιχνίδι ηταν το Mad world στο Wii (το έπαιξα και εκείνο) το οποίο ναι μεν δεν ηταν κάτι το σπουδαίο αλλά τουλάχιστον ηταν κάτι το διαφορετικό  - Και μην ξεχνάμε και "παιχνιδάρες" τύπου TMNT, Legend of Korra , star fox zero, Transformers κτλπ.

Κοινώς, η άποψή μου είναι πως πρόκειται  - δυστυχώς - περί υπερεκτιμημένης εταιρίας στο τέλος όπου τα μέτρια της παιχνίδια είναι περισσότερα απο τα καλά της.
Εννοείται πως λέω καθαρά την προσωπική μου άποψη :) 

Το nier δεν ήταν ακριβώς παιχνίδι της platinum

ήταν ένα rpg που μπήκε η μάχη της platinum (για να μην είναι τελείως βαρετό), η οποία βεβαίως μπήκες σε πιο "εύπεπτο" επίπεδο γιατί μιλάμε για rpg κι εκεί είναι άλλες ο προτεραιότητες 

το nier είναι αριστούργημα για άλλους λόγους, η μάχη είναι απλώς.. οκ , αλλά δεν ήταν και ο σκοπός του να είναι bayonetta ή revengeance 

16 ώρες πριν, Fulgore είπε

Οπως εγραψα και πιο πανω,μιλαμε για εταιρεια η οποια κυκλοφορει παιχνιδια καθε χρονο και μαλιστα παρα πολλα απο αυτα ειναι και νεα IP.

Ειναι λογικο και αναμενομενο στο συστημα μαχης να υπαρχουν ομοιοτητες μεταξυ τους.

Δεν λεω οτι συμφωνω ή διαφωνω με αυτο,λεω οτι για χ,ψ λογους η εταιρεια ετσι εχει επιλεξει να λειτουργει. Τωρα για το Babylon,ας κυκλοφορησει πρωτα το παιχνιδι και βλεπουμε τι ρολο θα βαραει,τουλαχιστον περαν του συστηματος μαχης που εδειξαν κατι λιγα.

είναι μια εταιρεία που έχει αρκετή αστάθεια για αυτό ώρες ώρες είναι θαύμα που υπάρχει ακόμα

αν δεν έπιανε το nier παίζει να είχαν βαρέσει κανόνι.. και μιλάμε για ένα παιχνίδι που δεν απευθύνεται καν σε πολύ κόσμο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, logistoulis είπε

είναι μια εταιρεία που έχει αρκετή αστάθεια για αυτό ώρες ώρες είναι θαύμα που υπάρχει ακόμα

αν δεν έπιανε το nier παίζει να είχαν βαρέσει κανόνι.. και μιλάμε για ένα παιχνίδι που δεν απευθύνεται καν σε πολύ κόσμο 

Ολες οι Ιαπωνικες multiplatform εταιρειες ειναι ετσι.Και μαλιστα ειναι επιλογη τους καθαρα αυτο που κανουν με τα νεα IP οπως εχουν δηλωσει.

Επισης ειναι και ατυχοι γιατι δυστηχως αν και βγαζουν καλα παιχνιδια,δεν εχουν το καταλληλο budget για να τα στηριξουν.

Η σειρα bayonetta πχ εχει πουλησει πολυ λιγοτερο απο οσο της αξιζει ή το προσφατο Astral chain. Παιχνιδια που αν και εχουν πολυ καλες κριτικες,δεν πουλανε αναλογα.

Αλλα απο την αλλη λογικο ειναι οταν βλεπεις καθε χρονο να πουλανε μονο τα Call of duty και Fifa/minecraft.

Γενικα πολυ μεγαλη κουβεντα αυτο περι συγκεκριμενων εταιρειων που δεν ειναι για το παρον θεμα.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, Fulgore said:

Ολες οι Ιαπωνικες multiplatform εταιρειες ειναι ετσι.Και μαλιστα ειναι επιλογη τους καθαρα αυτο που κανουν με τα νεα IP οπως εχουν δηλωσει.

Επισης ειναι και ατυχοι γιατι δυστηχως αν και βγαζουν καλα παιχνιδια,δεν εχουν το καταλληλο budget για να τα στηριξουν.

Η σειρα bayonetta πχ εχει πουλησει πολυ λιγοτερο απο οσο της αξιζει ή το προσφατο Astral chain. Παιχνιδια που αν και εχουν πολυ καλες κριτικες,δεν πουλανε αναλογα.

Αλλα απο την αλλη λογικο ειναι οταν βλεπεις καθε χρονο να πουλανε μονο τα Call of duty και Fifa/minecraft.

Γενικα πολυ μεγαλη κουβεντα αυτο περι συγκεκριμενων εταιρειων που δεν ειναι για το παρον θεμα.

Θυμάμαι υπέροχη κλάψα από twins owners τότε που το Bayonetta 2 είχε ανακοινωθεί ως Wii U exclusive, όταν το πρώτο είχε πουλήσει τσόφλια. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Malthador είπε

Θυμάμαι υπέροχη κλάψα από twins owners τότε που το Bayonetta 2 είχε ανακοινωθεί ως Wii U exclusive, όταν το πρώτο είχε πουλήσει τσόφλια. 

Εγώ περίμενα καρτερικά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Malthador είπε

Και στο Wii U τσοφλια πουλησε(οπως και στο Switch σε σχεση με αλλα exclusives),οπως τσοφλια θα πουλησει το Astral Chain.

Στο δε Switch,το bayonetta 2 πουλαει χειροτερα και απο indie παιχνιδια http://www.vgchartz.com/game/220237/bayonetta-2/?region=All,και μιλαμε για παιχνιδι με 92/100 στο metacritic :D

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Και στο Wii U τσοφλια πουλησε(οπως και στο Switch σε σχεση με αλλα exclusives),οπως τσοφλια θα πουλησει το Astral Chain.

Στο δε Switch,το bayonetta πουλαει χειροτερα και απο indie παιχνιδια http://www.vgchartz.com/game/220237/bayonetta-2/?region=All

ειναι βεβαια και port παλιου τίτλου. μπορει να μη το ειδαν πολλοι στο Wii U αλλα πολυς κοσμος δε αγοραζει remasters με τοσα νεα παιχνιδια να βγαινουν καθε μερα. Δεν εξηγείται αλλιως πως ειναι δυνατον να πουλησε περισσότερο στο Wii U αντι του Switch οταν το πιθανο αγοραστικο κοινο ειναι πολυ πολυ μεγαλυτερο.

Παντως, το συγκεκριμένο το εχω δει παρα πολλες φορές στο top 10 του digital store στο switch οποτε νομιζω πουλαει αρκετα καλα για remaster. Αλλα προφανως ποτε δε θα πουλήσει οσο τα main games της Nintendo (Mario, Kart, Pokemon, Smash, Zelda). ειδικα το hack n slash brawler genre εχει χάσει την μεγάλη φήμη που είχε επι PS2. ακομα δινει διαμάντια αλλά και η μοδα της καθε εποχής καθοδηγεί πολλά πορτοφόλια δυστυχώς (αλλιώς θα βλέπαμε αλλα 100 point and click απο την Lucas Arts!).

Δημοσ.

Για να μην ξεφυγουμε απο το εδω θεμα,θα δουμε πως θα τα παει το Bayonetta μαζι με το Vanquish τωρα που βγαινουν στο ps4.

Δημοσ.

θα ηθελα να ρωτησω το εξης καθως δεν εχω ασχοληθει ποτε με το κομματι του online στο PS4.

θελω να αγορασω κατι παιχνιδια απο το ps store που ειδα (μικρα παιχνιδακια των 4-5-6€)

για να μπορεσω να τα αγορασω θα πρεπει να αγορασω καποια prepaid card;; 

επειδη εχω μπερδευτει με κατι καρτες ps plus που βλεπω σε μαγαζια..

επισης αφου αγορασω και βαλω την καρτα στο λογαριασμο μου και αγορασω το παιχνιδι που θελω να κατεβει,για να το παιξω θα πρεπει να εχω συνδρομη στο ps plus και ιντερνετ;;

ή θα το εχω στο σκληρο δισκο και οποτε θελω το παιζω χωρις συνδρομη και τα σχετικα;;

καθε βοηθεια δεκτη γιατι δεν εχω ξανασχοληθει οποτε μην κανω καμια πατατα 

ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μία ακόμα ερώτηση σχετικά με τα 2 ps4 που έχω...

Έχω κάνει (επιτελους) και 2ο λογαριασμό.

Ο πρωτος πχ GREG1 έχει και το plus

Ο 2ος πχ GREG2 δεν εχει τπτ

Όπως είδα στο ps4 που ειναι primary παίζω τα πάντα και από τους 2 λογαριασμούς. Αν θελω να παιξω στο άλλο λογικά κάνω εκείνο primary. Σωστά; Ή αυτό ισχύει μόνο αν θέλω να παίξω με τον λογαριασμό που δεν έχει plus;

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19 λεπτά πριν, GREGOR78 είπε

θα ηθελα να ρωτησω το εξης καθως δεν εχω ασχοληθει ποτε με το κομματι του online στο PS4.

θελω να αγορασω κατι παιχνιδια απο το ps store που ειδα (μικρα παιχνιδακια των 4-5-6€)

για να μπορεσω να τα αγορασω θα πρεπει να αγορασω καποια prepaid card;; 

Ή πιστωτική κάρτα. Η prepaid συμφέρει και είναι πιο ασφαλής (δεν δίνεις αρ.πιστωτικής κλπ). Αν πάρεις πχ από maxplay.gr τις δίνει και με έκπτωση.

επειδη εχω μπερδευτει με κατι καρτες ps plus που βλεπω σε μαγαζια..

επισης αφου αγορασω και βαλω την καρτα στο λογαριασμο μου και αγορασω το παιχνιδι που θελω να κατεβει,για να το παιξω θα πρεπει να εχω συνδρομη στο ps plus και ιντερνετ;;

ΟΧΙ

ή θα το εχω στο σκληρο δισκο και οποτε θελω το παιζω χωρις συνδρομη και τα σχετικα;;

Σωστα. Θα το εχεις στο HDD

καθε βοηθεια δεκτη γιατι δεν εχω ξανασχοληθει οποτε μην κανω καμια πατατα 

ευχαριστω

To maxplay, που έχω πάρει αρκετές φορές δινει 18,5€ την κάρτα των 20€ και 45€ την κάρτα των 50€.

https://www.maxplay.gr/?page_id=81

Ουσιαστικά κάθε κάρτα είναι ένας κωδικός που τον περνάς στο λογαριασμό σου στο redeem codes

Επεξ/σία από gregdel

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...