Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Hacking [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπίζω η ερώτηση σου μου να είναι επιτρέπεται από τους κανόνες του φόρουμ,αν όχι συγνωμη!

απλα ενώ είχα ακολουθήσει τον οδηγό σας από την πρώτη στιγμή κ όλα καλά κ σας παρακολουθώ..ξαφνικά μου φύγανε τα παιχνίδια που είχα από μπροστά δε τα βρίσκω πουθενά κ ότι άλλο βάζω δε βγαίνει μπροστά! Ενώ στον σκληρό πιάνουν το χώρο κ είναι μέσα! Τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστω εκ το προτέρων !

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 23/3/2023 στις 3:36 ΜΜ, starakia είπε

Ελπίζω η ερώτηση σου μου να είναι επιτρέπεται από τους κανόνες του φόρουμ,αν όχι συγνωμη!

απλα ενώ είχα ακολουθήσει τον οδηγό σας από την πρώτη στιγμή κ όλα καλά κ σας παρακολουθώ..ξαφνικά μου φύγανε τα παιχνίδια που είχα από μπροστά δε τα βρίσκω πουθενά κ ότι άλλο βάζω δε βγαίνει μπροστά! Ενώ στον σκληρό πιάνουν το χώρο κ είναι μέσα! Τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστω εκ το προτέρων !

Κοίτα στο "Library".

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ…πραγματικά μετά από τόσο καιρό που δούλευε μια χαρά δε ξέρω τι έγινε κ πως..η κ ο μικρός που παίζει..

αλλα δε τα έβρισκα πουθενά  παρά μόνο  ότι ήταν μέσα μου έτρωγαν το χώρο!

αλλα οκ με την ευκαιρία το καθάρισα κ από περιττά  όλα από την αρχή ξεσκουριασα κ ολας..αν κ είναι εύκολο σε σύγκριση με αλλά παλιότερα jailbreak κ πλέον είμαστε μια χαρά! Ευχαριστω για το ενδιαφέρον κ πάλι!

κατι που δε θυμάμαι η μου ξέφυγε κάτι..τι κλεινω εφόσον είμαι οκ;

αν κ τώρα 3 μέρες πάει μια χαρά.

Επεξ/σία από starakia
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε jailbroken PS4 (9.00 firmware) δε μπορώ να συνδέσω 2ο controller. Ό,τι και να κάνω συνδέεται ο ένας από τους δύο αλλά όχι και οι δύο ταυτόχρονα. Googlάρω αλλα δε βρίσκω τίποτα σχετικό. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/4/2023 στις 10:18 ΜΜ, ikaros2 είπε

Σε jailbroken PS4 (9.00 firmware) δε μπορώ να συνδέσω 2ο controller. Ό,τι και να κάνω συνδέεται ο ένας από τους δύο αλλά όχι και οι δύο ταυτόχρονα. Googlάρω αλλα δε βρίσκω τίποτα σχετικό. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

Πιστεύω ότι για να παίζεις με 2 controllers ταυτόχρονα χρειάζεσαι και 2 λογαριασμούς όπου στον κάθε λογαριασμός θα συνδέεται το κάθε controller. Αυτό συμβαίνει τουλάχιστον σε εμένα όταν είναι να παίξω multiplier παιχνίδια.

Επεξ/σία από John-n78
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DimosMcLaren είπε

Φτιάξε ένα δεύτερο λογαριασμό όπως είπε και ο φίλος πιο πριν. 

Το έχω κάνει αλλά έτσι το PS4 δε "βλέπει" και τους 2 controller στον ίδιο χρήστη ώστε να παίξουν ταυτόχρονα 2 παίκτες.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, ikaros2 είπε

Το έχω κάνει αλλά έτσι το PS4 δε "βλέπει" και τους 2 controller στον ίδιο χρήστη ώστε να παίξουν ταυτόχρονα 2 παίκτες.

Δεν βλέπει τα 2 χειριστήρια στον ίδιο παίχτη. 

Το κάθε χειριστήριο συνδέεται σε έναν λογαριασμό. 

Το πρώτο χειριστήριο θα συνδεθεί στον κύριο λογαριασμό και το δεύτερο στον καινούριο που έφτιαξες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά ξέρει κανείς γιατί μου κρασαρι όλο το σύστημα και πρέπει να κάνω απενεργοποίηση για να στρώσει 

Έχω fw9 

Επεξ/σία από mples
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Να τσεκαρεις υγεια του δισκου

Θα το κανω αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανει μονο στην αρχικη οθονη μετα απο αδρανοποιηση και ποτε οταν παιζω παιχνιδια

Επεξ/σία από mples
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν λειτουργουν οι σερβερ πως βαζουμε τωρα goldhen ?

Βαζουμε αλλους dns η θα εχουμε θεμα με την σονι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, christos1201 είπε

Παιδια δεν μπορω να μπω στο karo218.ir  τι γινεται ξερει κανεις ?

Αυτό χρησιμοποιώ:

kmeps4.site 

Επεξ/σία από mentel

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...