Hapatingo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 28 minutes ago, djuan1988 said: Στην τράπεζα της Ελλάδος είναι δωρεάν. Νομίζω αναφέρεται σε ανάληψη ΑΤΜ απο Αμερική.
soiramk Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 20 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Νομίζω αναφέρεται σε ανάληψη ΑΤΜ απο Αμερική. Όχι, κανονικά Ελλάδα σε κατάστημα της τράπεζας...
Hapatingo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 42 minutes ago, soiramk said: Όχι, κανονικά Ελλάδα σε κατάστημα της τράπεζας... Έβγαλες απο ελληνική τράπεζα 200 δολάρια? Εκτός και αν εννοείς απο το πορτοφόλι δολαρίων της revolut, το οποίο ειναι ωραίο στατιστικό μιας και δεν το έχει κάνει κάποιος άλλος. Είναι γνωστό πως η τράπεζα Πειραιώς χρεώνει 3 ευρώ για ανάληψη απο το ευρωπαικό πορτοφόλι.
Death_In_Paradise Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Εννοεί ότι πήγε σε ταμείο στην τράπεζα και άλλαξε χχχ ευρώ σε 200 δολάρια. Προμήθεια τράπεζας 6€ 1
soiramk Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Death_In_Paradise είπε Εννοεί ότι πήγε σε ταμείο στην τράπεζα και άλλαξε χχχ ευρώ σε 200 δολάρια. Προμήθεια τράπεζας 6€ Αυτό εννοώ.
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, soiramk είπε Αυτό εννοώ. Και ποιος ο λόγος που το έκανες; Αν έκανες ανάληψη απο την Revolut όταν έφτανες αμερική;
soiramk Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και ποιος ο λόγος που το έκανες; Αν έκανες ανάληψη απο την Revolut όταν έφτανες αμερική; Για να έχω μετρητό πάνω μου για οποιοδήποτε λόγο μπορεί να προκύψει κάτι... Πιθανότατα αυτό που λες να μου κόστιζε λιγότερο 😉 Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από soiramk
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 36 λεπτά πριν, soiramk είπε Για να έχω μετρητό πάνω μου για οποιοδήποτε λόγο μπορεί να προκύψει κάτι... Πιθανότατα αυτό που λες να μου κόστιζε λιγότερο 😉 Ανάληψη απο ΑΤΜ αεροδρομίου.τωρα βέβαια έγινε. Καλό ταξιδι. 1
Jesakos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα παιδιά.. έχει δοκιμάσει κάνεις με ρεβολουτ σε bet365 stoiximan κλπ; από support μου είπαν δεν υπάρχει θέμα αλλά το έχει δοκιμάσει κανεις; δηλαδή κατάθεση και ανάληψη σε mastercard?
AstonMike Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Καλησπερα! Εχει κανει καποιος αναληψη με Revolut απο Attica Bank ή απο καποια Συνεταιριστικη Τράπεζα; Αν ναι, ποσο ηταν η χρεωση;
alexiko Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Στις 20/8/2019 στις 2:10 ΠΜ, AstonMike είπε Καλησπερα! Εχει κανει καποιος αναληψη με Revolut απο Attica Bank ή απο καποια Συνεταιριστικη Τράπεζα; Αν ναι, ποσο ηταν η χρεωση; Έκανα εγώ πριν κάναν μήνα από ATTICA BANK (με Ν26 βέβαια αλλά δεν παίζει ρόλο). ΧΡΕΩΣΗ 0€!!!! 😎😎
Pakmanis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Καλησπερα παιδια, ηθελα να κανω 2 ερωτησεις. Πιο πολυ για επιβεβαιωση: 1) Επειδη φευγω για Αμερικη σε λιγες μερες (Ορλαντο) ηθελα να ρωτησω αν οντως δεν υπαρχει κανενα θεμα με Αμερικα για χρησημοποιηση της καρτας κι αν κλασικα οταν πληρωνουμε με την καρτα επιλεγουμε το Local Currency; 2) Λειτουργει με uber χωρις θεμα; Εχθες το τεσταρα εδω Αγγλια και ακομα ειναι pending τα λεφτα γι αυτο Ευχαριστω
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Pakmanis είπε Καλησπερα παιδια, ηθελα να κανω 2 ερωτησεις. Πιο πολυ για επιβεβαιωση: 1) Επειδη φευγω για Αμερικη σε λιγες μερες (Ορλαντο) ηθελα να ρωτησω αν οντως δεν υπαρχει κανενα θεμα με Αμερικα για χρησημοποιηση της καρτας κι αν κλασικα οταν πληρωνουμε με την καρτα επιλεγουμε το Local Currency; 2) Λειτουργει με uber χωρις θεμα; Εχθες το τεσταρα εδω Αγγλια και ακομα ειναι pending τα λεφτα γι αυτο Ευχαριστω Oι πιο πολλές συναλλαγές pending είναι για μερικές μέρες,αν ήταν να την αρνηθουν δεν θα πέρναγε εκείνη τη στιγμή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα