Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, προσπαθω να κανω μια αγορα μεσω eBay χρησιμοποιωντας τη  Revolut! ενω εχω κανονικα τα χρηματα μεσα στο λογαριασμο, το ebay δεν δεχεται τη πληρωμη και μου ζηταει να αλλαξω μεθοδο. Εχω δοκιμασει και τις προαλλες με αντιστοιχο ποσο και δεχτηκε κανονικα τη πληρωμη. ξερεις καποιος τι παιζει?

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Κι εμένα το ίδιο πριν καμία ώρα. Τελικά έβαλα πληρωμή μέσω paypal με χρέωση στο νόμισμα της συναλλαγής, γιατί κλεβει λίγο το pp

Αν τη συνδεσεις στο paypal, γλυτωνεις παλι τη προμηθεια του paypal?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει επιλογή να χρεώσει στο νόμισμα της συναλλαγής. Θα συνδέσεις το paypal, θα σου βγάλει πόσο θα πληρώσεις σε ευρώ και εκεί θα έχει και ένα κουμπί "Change", σου ανοίγει pop-up και διαλέγεις χρέωση στο νόμισμα του εμπόρου...

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Εχει επιλογή να χρεώσει στο νόμισμα της συναλλαγής. Θα συνδέσεις το paypal, θα σου βγάλει πόσο θα πληρώσεις σε ευρώ και εκεί θα έχει και κάτι ένα κουμπί "Change", σου ανοίγει pop-up και διαλέγεις χρέωση στο νόμισμα του εμπόρου...

για καποιο λογο δν μου τη δεχεται το paypal

Update στο προβλημα μου! δοκιμασε με καρτα revolut φιλου και τη δεχθηκε κανονικα! δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο ομως...

Δημοσ.
Στις 21/1/2020 στις 4:03 ΜΜ, Funny__boy είπε

Τέλος η Revolut πλεον για λογαριασμούς με ταυτότητα παλιού τύπου οριστικά λόγω τυχόν Brexit!

Εγώ δεν θα βγάλω τώρα νέα ταυτότητα λίγους μήνες πριν βγουν οι κάρτες ταυτότητα στην Ελλάδα όποτε αντίο Revolut μέχρι τότε.

Μου ρθε και μενα μαιλ και ειδοποιηση για πρωτη φορα την τριτη...εκανα verification με την χειρογραφη ταυτοτητα μου απο το 2006 και μεσα σε ουτε 24ωρες μου τα δεκτηκαν ολα!!οποτε δε βρισκω το λογο να μην κανεις και εσυ μια προσπαθεια...δε ξερω βεβαια αν επαιξε ρολο οτι πριν στειλω οτιδηποτε για verification οτι χρηματα ειχα μεσα τα στειλα στη ρεβο του αγοριου μου🤣

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, mikes prime είπε

για καποιο λογο δν μου τη δεχεται το paypal

Update στο προβλημα μου! δοκιμασε με καρτα revolut φιλου και τη δεχθηκε κανονικα! δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο ομως...

Μπας και έχεις μπλοκάρει τις online συναλλαγές;

Δημοσ.

1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Μπας και έχεις μπλοκάρει τις online συναλλαγές;

το βλεπω καπου ομως αυτο? γιατι δεν μου βγαζει κατι στην εφαρμογη?

Δημοσ.

μονο ξεμπλοκαρισμα CVV μου βγαζει. αυτο ειναι?

1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Σου βγαζει στην κάρτα,pin and security,other  security settings 

μονο ξεμπλοκαρισμα CVV μου βγαζει αυτο ειναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...