mikes prime Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Καλησπερα, προσπαθω να κανω μια αγορα μεσω eBay χρησιμοποιωντας τη Revolut! ενω εχω κανονικα τα χρηματα μεσα στο λογαριασμο, το ebay δεν δεχεται τη πληρωμη και μου ζηταει να αλλαξω μεθοδο. Εχω δοκιμασει και τις προαλλες με αντιστοιχο ποσο και δεχτηκε κανονικα τη πληρωμη. ξερεις καποιος τι παιζει?
ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Κι εμένα το ίδιο πριν καμία ώρα. Τελικά έβαλα πληρωμή μέσω paypal με χρέωση στο νόμισμα της συναλλαγής, γιατί κλεβει λίγο το pp
mikes prime Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 21 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Κι εμένα το ίδιο πριν καμία ώρα. Τελικά έβαλα πληρωμή μέσω paypal με χρέωση στο νόμισμα της συναλλαγής, γιατί κλεβει λίγο το pp Αν τη συνδεσεις στο paypal, γλυτωνεις παλι τη προμηθεια του paypal?
ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εχει επιλογή να χρεώσει στο νόμισμα της συναλλαγής. Θα συνδέσεις το paypal, θα σου βγάλει πόσο θα πληρώσεις σε ευρώ και εκεί θα έχει και ένα κουμπί "Change", σου ανοίγει pop-up και διαλέγεις χρέωση στο νόμισμα του εμπόρου... Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2020 από ProponitisTouKanape
mikes prime Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Εχει επιλογή να χρεώσει στο νόμισμα της συναλλαγής. Θα συνδέσεις το paypal, θα σου βγάλει πόσο θα πληρώσεις σε ευρώ και εκεί θα έχει και κάτι ένα κουμπί "Change", σου ανοίγει pop-up και διαλέγεις χρέωση στο νόμισμα του εμπόρου... για καποιο λογο δν μου τη δεχεται το paypal Update στο προβλημα μου! δοκιμασε με καρτα revolut φιλου και τη δεχθηκε κανονικα! δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο ομως...
maroulini91 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Στις 21/1/2020 στις 4:03 ΜΜ, Funny__boy είπε Τέλος η Revolut πλεον για λογαριασμούς με ταυτότητα παλιού τύπου οριστικά λόγω τυχόν Brexit! Εγώ δεν θα βγάλω τώρα νέα ταυτότητα λίγους μήνες πριν βγουν οι κάρτες ταυτότητα στην Ελλάδα όποτε αντίο Revolut μέχρι τότε. Μου ρθε και μενα μαιλ και ειδοποιηση για πρωτη φορα την τριτη...εκανα verification με την χειρογραφη ταυτοτητα μου απο το 2006 και μεσα σε ουτε 24ωρες μου τα δεκτηκαν ολα!!οποτε δε βρισκω το λογο να μην κανεις και εσυ μια προσπαθεια...δε ξερω βεβαια αν επαιξε ρολο οτι πριν στειλω οτιδηποτε για verification οτι χρηματα ειχα μεσα τα στειλα στη ρεβο του αγοριου μου🤣
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 27 λεπτά πριν, mikes prime είπε για καποιο λογο δν μου τη δεχεται το paypal Update στο προβλημα μου! δοκιμασε με καρτα revolut φιλου και τη δεχθηκε κανονικα! δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο ομως... Μπας και έχεις μπλοκάρει τις online συναλλαγές;
mikes prime Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Μπας και έχεις μπλοκάρει τις online συναλλαγές; το βλεπω καπου ομως αυτο? γιατι δεν μου βγαζει κατι στην εφαρμογη?
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, mikes prime είπε το βλεπω καπου ομως αυτο? γιατι δεν μου βγαζει κατι στην εφαρμογη? Σου βγαζει στην κάρτα,pin and security,other security settings
mikes prime Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 μονο ξεμπλοκαρισμα CVV μου βγαζει. αυτο ειναι? 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Σου βγαζει στην κάρτα,pin and security,other security settings μονο ξεμπλοκαρισμα CVV μου βγαζει αυτο ειναι?
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Πιο κάτω δεν έχει και άλλες επιλογες;
mikes prime Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Πιο κάτω δεν έχει και άλλες επιλογες; οχι μου ειναι κενο!
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Μπας και παίζει ρόλο που έχω BETA έκδοση φίλε μου.
Hapatingo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Στις virtual κάρτες έχει μόνο την επιλογή cvv και τίποτα άλλο. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Στις virtual κάρτες έχει μόνο την επιλογή cvv και τίποτα άλλο. Δεν ανέφερε κάτι τετοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα