Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, spahar είπε

Παρήγγειλα σήμερα μια νέα κάρτα με απλό delivery και εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου. Μιας και την χρειάζομαι το αργότερο στις 21 Φεβρουαρίου (Παρασκευή) θεώρησα ότι έχω περιθώριο, και τα τσιγκουνεύτηκα τα επιπλέον 14 ευρώ.

Από την εμπειρία σας παρουσιάζονται καθυστερήσεις στις ημερομηνίες παράδοσης;

Εμένα έλεγε παράδοση ως 31 Ιανουαρίου και μου ήρθε 30
Οπότε μπορεί να εισαι τυχερός και εσυ

• Thanks 1
  • Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εμένα νωρίτερα απο την ημερομηνία παράδοσης μου είχε έρθει. Βέβαια Αθήνα, για εκτός μεγάλων πόλεων δε ξέρω. Πάντως μια εβδομάδα δε θα καθυστερήσει...

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, asdfnikos είπε

σίγουρα Είναι Για πληρωμή μέσω κάρτας και όχι πληρωμή στο κατάλυμα; Η είναι το κράτηση Τώρα πληρώστε αργότερα;

Ειναι μη επιστρεψιμη τιμη αρα πληρωσα απευθειας..απλα ειχε επιλογη μεσω paypal και πληρωμη σε ευρω και μετατροπη σε ρον απο τη τραπεζα της καρτας μου ή σε ρον απευθειας οπου ελεγε οτι ο ξενοδοχος θα αποφασισει την πληρωμη,απλα μου κανε εντυπωση γιατι συνηθως μου τα τραβαν αμεσως τα λεφτα..

Δημοσ.

Σχετικά με τις μετοχές πριν απο λίγο μου έστειλαν email για να ψηφίσω σε ενα ετήσιο meeting της εταιρίας. Αναφέρει πως εάν θέλω μπορώ να συμμετέχω αυτοπροσώπως, όμως παρέχεται και η online ψηφοφορία για μεγαλύτερη ευκολία.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kostasallinone είπε

Σχετικά με τις μετοχές πριν απο λίγο μου έστειλαν email για να ψηφίσω σε ενα ετήσιο meeting της εταιρίας. Αναφέρει πως εάν θέλω μπορώ να συμμετέχω αυτοπροσώπως, όμως παρέχεται και η online ψηφοφορία για μεγαλύτερη ευκολία.

Ναι.

Εγω εχω μετοχές της apple και με ηρθε κανονικά για το ετήσιο meeting τον μετόχων

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες,μαλλον εχει ρωτηθει ξανα,αλλα επιασε το ματι μου οτι γινονται αγορες μετοχων και λεω να παιξω με ενα μικρο ποσο.Βλεπω βαζεις κανονικα το αφμ σου?και διαφορες αυτοματες υπογραφες μετα...Υπαρχει κανενα θεμα με την εδω εφορια?η γενικα καποια υποχρεωση προς τη ρεβο η τις εταιρειες πλην των χρηματων που κερδισουμε/χασουμε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εβαλα το πιν που ζηταει , και μου βγαζει το παρακατω και τελος.  Το εχει συναντησει κανενας ..? το κανει συνεχεια.

Screenshot_2020-02-05-11-40-11-118_com.revolut.revolut.jpg

Επεξ/σία από Demetris77
Δημοσ.
1 ώρα πριν, petroschelsea είπε

Καλησπέρα έκανα ανάληψη σε atm της Optima στη Βασιλίσσης Σοφίας με viva wallet κάρτα χωρίς χρέωση.

Και τι σχεση εχει αυτο με την Revolut ?

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, alfeios είπε

Και τι σχεση εχει αυτο με την Revolut ?

Μάλλον θέλει να πει ότι έχει δωρεάν ανάληψη (Χωρίς χρέωση από την μεριά του ΑΤΜ) .

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, asdfnikos είπε

Μάλλον θέλει να πει ότι έχει δωρεάν ανάληψη (Χωρίς χρέωση από την μεριά του ΑΤΜ) .

Αυτό ακριβώς. Δεν το έγραψα γιατί η χρέωση στις άλλες είναι του atm και όχι της revolut n26 viva κλπ.

• Like 1
Δημοσ.
Just now, petroschelsea said:

Αυτό ακριβώς. Δεν το έγραψα γιατί η χρέωση στις άλλες είναι του atm και όχι της revolut n26 viva κλπ.

Η viva το γράφει ότι δεν έχει χρεώσεις στα ΑΤΜ ή εάν έχει τότε είναι μικρότερη από το 2 ευρώ των ξένων καρτών.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Η viva το γράφει ότι δεν έχει χρεώσεις στα ΑΤΜ ή εάν έχει τότε είναι μικρότερη από το 2 ευρώ των ξένων καρτών.

Σε όσες έχω δοκιμάσει έχει το αντίστοιχο που έχει και η revo.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hapatingo είπε

Στα Ελληνικά ατμ αντιμετωπίζεται Σαν καρτα εξωτερικού 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...