kostask1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 14/9/2020 στις 7:06 ΜΜ, panosk0 είπε Με αίτημα μέσω συνδέσμου link Βρίσκεται στο " πληρωμές " Βάζεις το ποσό που θέλεις . Δημιουργεί ένα λινκ . Του το μοιράζεις. Μπαίνει . Πληρώνει με την κάρτα του και με ασφάλεια ! Ψαχνω το "πληρωμές" αλλά δεν το βρίσκω.. Στο "αίτημα μέσω συνδέσμου" παίρνω αυτό.. Πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι;
asdfnikos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, kostask1 είπε Ψαχνω το "πληρωμές" αλλά δεν το βρίσκω.. Στο "αίτημα μέσω συνδέσμου" παίρνω αυτό.. Πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι; στους καινούργιους λογαριασμους δεν ειναι ενεργοποιημένο πρέπει να κινήσεις λίγο τον λογαριασμό για να ενεργοποιηθεί 1
oasisAthens Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας φίλοι μου... Μια ερώτηση... Πληρώνει κάνεις με την REVOLUT την ΔΕΗ online μέσω του site της? Την δέχεται κανονικά?
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, oasisAthens είπε Καλησπέρα σας φίλοι μου... Μια ερώτηση... Πληρώνει κάνεις με την REVOLUT την ΔΕΗ online μέσω του site της? Την δέχεται κανονικά? Εγώ ,μέχρι πριν 2 μήνες με την κάρτα mastercard που έχω και σε φυσική κάρτα.Σταμάτησε να την δέχεται,εβγαζε να πατησω κωδικό/αποδοχή στην εφαρμογή το έκανα αλλα δεν..... , οπότε έβγαλα μια virtual που είναι visa και χρησιμοποιώ αυτή.
alfeios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, oasisAthens είπε Καλησπέρα σας φίλοι μου... Μια ερώτηση... Πληρώνει κάνεις με την REVOLUT την ΔΕΗ online μέσω του site της? Την δέχεται κανονικά? Πολλες φορες, με την φυσικη καρτα, χωρις κανενα προβλημα
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, alfeios είπε Πολλες φορες, με την φυσικη καρτα, χωρις κανενα προβλημα Στο epos?Με mastercard; Σου ζητάει επιβεβαίωση απο την εφαρμογή;
alfeios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 49 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Στο epos?Με mastercard; Σου ζητάει επιβεβαίωση απο την εφαρμογή; Στη σελιδα της ΔΕΗ στο ίντερνετ. Καμια επιβεβαίωση.
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, alfeios είπε Στη σελιδα της ΔΕΗ στο ίντερνετ. Καμια επιβεβαίωση. Τι να πω;Εμένα ζήταγε επιβεβαίωση απο την εφαρμογή και παρόλο που το έκανα έγραφε οτι η συναλλαγή απέτυχε ,επικοινωνήστε με την τραπεζα σας .Το ίδιο και με monese.monzo.Ολες mastercard αν παίζει ρόλο.Ενώ μέχρι Μάιο; πέρναγαν όλες.Με eurobank mastercard περνάει..
Doubt Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 31 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τι να πω;Εμένα ζήταγε επιβεβαίωση απο την εφαρμογή και παρόλο που το έκανα έγραφε οτι η συναλλαγή απέτυχε ,επικοινωνήστε με την τραπεζα σας .Το ίδιο και με monese.monzo.Ολες mastercard αν παίζει ρόλο.Ενώ μέχρι Μάιο; πέρναγαν όλες.Με eurobank mastercard περνάει.. Ξαναδοκίμασες πρόσφατα;
Hapatingo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 46 minutes ago, Ukforthemoment said: Τι να πω;Εμένα ζήταγε επιβεβαίωση απο την εφαρμογή και παρόλο που το έκανα έγραφε οτι η συναλλαγή απέτυχε ,επικοινωνήστε με την τραπεζα σας .Το ίδιο και με monese.monzo.Ολες mastercard αν παίζει ρόλο.Ενώ μέχρι Μάιο; πέρναγαν όλες.Με eurobank mastercard περνάει.. Πριν ένα μήνα με curve πέρασε κανονικά σε δεη.
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 43 λεπτά πριν, Doubt είπε Ξαναδοκίμασες πρόσφατα; Μάλλον τον Ιούλιο. Θα το δοκιμάσω πάλι να δω.Απλά βαριέμαι να βάζω κωδικους πληρωμής και στοιχεία της κάρτας ξανα και ξανά οπότε βάζω της virtual κατευθείαν. Δεν έχω curve.
bjj-p Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 θελω να κανω μια online πληρωμη με visa/mastercard. στα κλασικα στοιχεια εκτος απο αρ. καρτας, cvv κλπ ζηταει και ονοματεπωνυμο. Λογικα βαζω αυτο του account μου. Αν δεν θελω να καταγραφει οτι εγω πληρωσα, υπαρχει καποιος τροπος να γινει με τις disposable καρτες; δηλ να μην συμπεριλαβω ονοματεπωνυμο; υπαρχει αλλος τροπος για ανωνυμια;
Doubt Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, bjj-p είπε θελω να κανω μια online πληρωμη με visa/mastercard. στα κλασικα στοιχεια εκτος απο αρ. καρτας, cvv κλπ ζηταει και ονοματεπωνυμο. Λογικα βαζω αυτο του account μου. Βάζεις αυτό που γράφει πάνω η κάρτα, όπως το γράφει ακριβώς.
teot Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 4/9/2020 στις 12:50 ΠΜ, Exploticon είπε καλησπερα ξερει κανεις καποιον κωδικο προσφορας για να παρω την καρτα δωρεαν? edit: ακυρο ειδα στο ποστ οτι ειναι insomniaGR Επειδη θέλω να παραγγείλω και φυσική κάρτα, πως γίνετε η χρήση του κωδικού προσφοράς για δωρεάν αποστολή, γιατί οταν έκανα μια προσπάθεια να παραγγείλω δεν ζητησε κωδικό προσφορας και μου έμφάνιζε μεταφορικα;;; Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2020 από teot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα