Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 14/9/2020 στις 7:06 ΜΜ, panosk0 είπε

Με αίτημα μέσω συνδέσμου link

Βρίσκεται στο " πληρωμές " 

Βάζεις το ποσό που θέλεις . Δημιουργεί ένα λινκ . Του το μοιράζεις. Μπαίνει . Πληρώνει με την κάρτα του και με ασφάλεια ! 

Ψαχνω το "πληρωμές" αλλά δεν το βρίσκω.. 

Στο "αίτημα μέσω συνδέσμου" παίρνω αυτό.. 

Πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι; 

Screenshot_2020-09-21-17-49-44-325_com.revolut.revolut.jpg

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostask1 είπε

Ψαχνω το "πληρωμές" αλλά δεν το βρίσκω.. 

Στο "αίτημα μέσω συνδέσμου" παίρνω αυτό.. 

Πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι; 

Screenshot_2020-09-21-17-49-44-325_com.revolut.revolut.jpg

στους καινούργιους λογαριασμους δεν ειναι ενεργοποιημένο πρέπει να κινήσεις λίγο τον λογαριασμό για να ενεργοποιηθεί

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, oasisAthens είπε

Καλησπέρα σας φίλοι μου... Μια ερώτηση... Πληρώνει κάνεις με την REVOLUT την ΔΕΗ online μέσω του site της? Την δέχεται κανονικά?

Εγώ ,μέχρι πριν 2 μήνες με την κάρτα mastercard που έχω και σε φυσική κάρτα.Σταμάτησε να την δέχεται,εβγαζε να πατησω κωδικό/αποδοχή στην εφαρμογή το έκανα αλλα δεν.....  , οπότε έβγαλα μια  virtual που είναι visa και χρησιμοποιώ αυτή.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, oasisAthens είπε

Καλησπέρα σας φίλοι μου... Μια ερώτηση... Πληρώνει κάνεις με την REVOLUT την ΔΕΗ online μέσω του site της? Την δέχεται κανονικά?

Πολλες φορες, με την φυσικη καρτα, χωρις κανενα προβλημα

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Στο epos?Με mastercard; Σου ζητάει επιβεβαίωση απο την εφαρμογή;

Στη σελιδα της ΔΕΗ στο ίντερνετ. Καμια επιβεβαίωση.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alfeios είπε

Στη σελιδα της ΔΕΗ στο ίντερνετ. Καμια επιβεβαίωση.

Τι να πω;Εμένα ζήταγε επιβεβαίωση απο την εφαρμογή και παρόλο που το έκανα έγραφε οτι η συναλλαγή απέτυχε ,επικοινωνήστε με την τραπεζα σας .Το ίδιο και με monese.monzo.Ολες mastercard αν παίζει ρόλο.Ενώ μέχρι Μάιο; πέρναγαν όλες.Με eurobank mastercard περνάει..

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Τι να πω;Εμένα ζήταγε επιβεβαίωση απο την εφαρμογή και παρόλο που το έκανα έγραφε οτι η συναλλαγή απέτυχε ,επικοινωνήστε με την τραπεζα σας .Το ίδιο και με monese.monzo.Ολες mastercard αν παίζει ρόλο.Ενώ μέχρι Μάιο; πέρναγαν όλες.Με eurobank mastercard περνάει..

Ξαναδοκίμασες πρόσφατα;

Δημοσ.
46 minutes ago, Ukforthemoment said:

Πριν ένα μήνα με curve πέρασε κανονικά σε δεη.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Doubt είπε

Ξαναδοκίμασες πρόσφατα;

Μάλλον τον Ιούλιο.

Θα το δοκιμάσω πάλι να δω.Απλά βαριέμαι να βάζω κωδικους πληρωμής και στοιχεία της κάρτας ξανα και ξανά  οπότε βάζω της virtual κατευθείαν.

Δεν έχω curve.

Δημοσ.

θελω να κανω μια online πληρωμη με visa/mastercard. στα κλασικα στοιχεια εκτος απο αρ. καρτας, cvv κλπ ζηταει και ονοματεπωνυμο. Λογικα βαζω αυτο του account μου.

Αν δεν θελω να καταγραφει οτι εγω πληρωσα, υπαρχει καποιος τροπος να γινει με τις disposable καρτες; δηλ να μην συμπεριλαβω ονοματεπωνυμο;

υπαρχει αλλος τροπος για ανωνυμια;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, bjj-p είπε

θελω να κανω μια online πληρωμη με visa/mastercard. στα κλασικα στοιχεια εκτος απο αρ. καρτας, cvv κλπ ζηταει και ονοματεπωνυμο. Λογικα βαζω αυτο του account μου.

Βάζεις αυτό που γράφει πάνω η κάρτα, όπως το γράφει ακριβώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/9/2020 στις 12:50 ΠΜ, Exploticon είπε

καλησπερα ξερει κανεις καποιον κωδικο προσφορας για να παρω την καρτα δωρεαν?

edit: ακυρο ειδα στο ποστ οτι ειναι insomniaGR

Επειδη θέλω να παραγγείλω και φυσική κάρτα, πως γίνετε η χρήση του κωδικού προσφοράς για δωρεάν αποστολή, γιατί οταν έκανα μια προσπάθεια να παραγγείλω δεν ζητησε κωδικό προσφορας και μου έμφάνιζε μεταφορικα;;; 

Επεξ/σία από teot

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...