Mr.kostas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα έχω θέμα... Το προηγμένο μήνα μου αφαίρεσε η revolut 15 ευρώ και σήμερα 8... Τι πρέπει να κάνω σε αυτή την περίπτωση για να τα πάρω πίσω? Και αν όχι πως διαγράφω τον λογαριασμό μου για να μην μου ξανακάνει καμία χρεώσει? Πάω να το διαγράψω και κου λέει ότι έχω θετικό υπόλοιπο που δεν έχω!
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Mr.kostas είπε Καλημέρα έχω θέμα... Το προηγμένο μήνα μου αφαίρεσε η revolut 15 ευρώ και σήμερα 8... Τι πρέπει να κάνω σε αυτή την περίπτωση για να τα πάρω πίσω? Και αν όχι πως διαγράφω τον λογαριασμό μου για να μην μου ξανακάνει καμία χρεώσει? Πάω να το διαγράψω και κου λέει ότι έχω θετικό υπόλοιπο που δεν έχω! Μπερδεμένα τα λες,πολύ μπερδεμένα.
Mr.kostas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 33 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μπερδεμένα τα λες,πολύ μπερδεμένα. Απλά μου αφαίρεσαν 2 πόσα από την revolut στην χρεωστική μου και δεν ξέρω το γιατί
Doubt Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Απλά μου αφαίρεσαν 2 πόσα από την revolut στην χρεωστική μου και δεν ξέρω το γιατί Αν δεν μπεις στον κόπο να εξηγήσεις ή να ανεβάσεις κάποιο αποδεικτικό, από το ινσόμνια τι περιμένεις;
Mr.kostas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Τι να εξηγήσω? Γτ ξέρω και εγώ το έγινε απλά μπαίνω στο e banking μου και βλέπω μείον 8 ευρώ από την revolut... Και στην revolut έχω την απλή έκδοση που είναι χωρίς χρέωση και χωρίς κάποια ασφάλεια
vali Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Στην εφαρμογή της Revolut δεν φαίνονται αυτές οι συναλλαγές;
vagstef Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Mr.kostas είπε Τι να εξηγήσω? Γτ ξέρω και εγώ το έγινε απλά μπαίνω στο e banking μου και βλέπω μείον 8 ευρώ από την revolut... Και στην revolut έχω την απλή έκδοση που είναι χωρίς χρέωση και χωρίς κάποια ασφάλεια Μόνο με το support της revolut μπορείς να το λύσεις και την τράπεζα της κάρτας που έχεις συνδέσει
Mr.kostas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, vali είπε Στην εφαρμογή της Revolut δεν φαίνονται αυτές οι συναλλαγές; Οχι μόνο μέσω e banking 51 λεπτά πριν, vagstef είπε Μόνο με το support της revolut μπορείς να το λύσεις και την τράπεζα της κάρτας που έχεις συνδέσει Αυτό προσπαθώ αλλά δεν βγάζω άκρη με βάζει το revolut να μιλάω με μποτάκι
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Οχι μόνο μέσω e banking Αυτό προσπαθώ αλλά δεν βγάζω άκρη με βάζει το revolut να μιλάω με μποτάκι Η εφαρμογή δεν είναι e-banking? Σε άλλης τράπεζας το e-banking το βλέπεις; Δεν βγάζουν νόημα αυτά που γράφεις.
NikosKallithea Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Mr.kostas είπε Οχι μόνο μέσω e banking Αυτό προσπαθώ αλλά δεν βγάζω άκρη με βάζει το revolut να μιλάω με μποτάκι Εχει ξανα αναφερθεί, δεν εχει καμια σχέση με την ρεβο, απλα αυτος που στα πήρε απο την χρεωστική σου εγραψε σαν δικαιολογία revolut. Κανε αμφισβήτηση στην τραπεζα, μπλοκαρε την καρτα και ζήτα εκδοση νέας. 1
vagstef Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Mr.kostas είπε Οχι μόνο μέσω e banking Αυτό προσπαθώ αλλά δεν βγάζω άκρη με βάζει το revolut να μιλάω με μποτάκι γραψε human και περιμενε οσο χρειαστει. θα ερθει Notification οταν απαντησει καποιος. κλεισε το app αν θες Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2021 από vagstef
kkailas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Ξερω οτι η Revolut εχει δωρεαν αναληψεις μεχρι 200 ευρω τον μηνα, ομως σε ολα τα ATM που εχω δοκιμασει παντα μου παιρνουν μια προμηθεια 3-4 ευρω. Υπαρχουν ATM που δεν κρατανε προμηθεια; Ξερει κανεις;
nek4d Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, kkailas είπε Ξερω οτι η Revolut εχει δωρεαν αναληψεις μεχρι 200 ευρω τον μηνα, ομως σε ολα τα ATM που εχω δοκιμασει παντα μου παιρνουν μια προμηθεια 3-4 ευρω. Υπαρχουν ATM που δεν κρατανε προμηθεια; Ξερει κανεις; Γνωστο το θεμα αλλα που να ψαχνεις τωρα σε 500+ σελιδες... Τεσπα, απο τοτε που εισηγαγαν τις προμηθειες τα ΑΤΜ εδω, παρεμειναν χωρις προμηθεια η Αττικης και η Optima. Δεν ξερω ομως τι ισχυει τωρα, γιατι δεν υπαρχουν αυτες στην περιφερεια που μενω. Οποιος ειναι Αθηνα πχ, ας ενημερωσει. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από nek4d
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, kkailas είπε Ξερω οτι η Revolut εχει δωρεαν αναληψεις μεχρι 200 ευρω τον μηνα, ομως σε ολα τα ATM που εχω δοκιμασει παντα μου παιρνουν μια προμηθεια 3-4 ευρω. Υπαρχουν ATM που δεν κρατανε προμηθεια; Ξερει κανεις; Χρέωση ΔΙΑΣ λέγεται και αφορά το ΑΤΜ και οχι την revolut. Γιατι θες να βγάζεις μετρητά όταν μπορείς να αγοράσεις παντού με την καρτα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα