gokuthelegend Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, kkailas είπε Ξερω οτι η Revolut εχει δωρεαν αναληψεις μεχρι 200 ευρω τον μηνα, ομως σε ολα τα ATM που εχω δοκιμασει παντα μου παιρνουν μια προμηθεια 3-4 ευρω. Υπαρχουν ATM που δεν κρατανε προμηθεια; Ξερει κανεις; Δεν υπάρχει χρέωση από την πλευρά της Revolut. Χρεώνουν όμως οι Ελληνικές τράπεζες που έχουν τα ΑΤΜ. Πχ, αν έχεις τράπεζα Πειραιώς και πας σε τράπεζα της Εθνικής για να βγάλεις χρήματα, θα σε χρεώσει προμήθεια και η Πειραιώς και η Εθνική. Ενώ στην περίπτωση της Revolut, θα σε χρεώσει η άλλη τράπεζα αλλά δεν θα σε χρεώσει η Revolut. Αν θέλεις ρευστό καλύτερα να χρησιμοποιείς Ελληνικές κάρτες, την Revolut κράτα την μόνο για αγορές. 1
Bladepoint Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Aξιζει η φυσικη καρτα της revolut για να βαζω και να βγαζω λεφτα; για καταθεση και αναληψη; σε πια μηχανηματα μπορω να χρησιμοποιω την φυσικη καρτα revolut; για καταθεση και αναληψη; Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από Bladepoint
ProponitisTouKanape Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Πραγματικά διάβασε ένα μήνυμα ακριβώς απο πάνω 1
Bladepoint Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Πραγματικά διάβασε ένα μήνυμα ακριβώς απο πάνω ενταξει οποτε μονο για αγορες συμφερει σωστα; και οχι καταθεση και αναληψη σε μηχανηματα Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από Bladepoint
ProponitisTouKanape Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δεν υπάρχει τρόπος να κάνεις κατάθεση μετρητών στη Revolut. Συμφέρει για αγορές και κυρίως ιντερνετικές ή σε άλλο νόμισμα. Αλλιώς κάνεις την ίδια δουλειά και με ένα απλό λογαριασμό οποιασδήποτε ελληνικής τράπεζας
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Bladepoint είπε ενταξει οποτε μονο για αγορες συμφερει σωστα; και οχι καταθεση και αναληψη σε μηχανηματα Δεν γίνονται καταθέσεις μετρητών .Μονο μεταφορές.
Bladepoint Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 41 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Δεν υπάρχει τρόπος να κάνεις κατάθεση μετρητών στη Revolut. Συμφέρει για αγορές και κυρίως ιντερνετικές ή σε άλλο νόμισμα. Αλλιώς κάνεις την ίδια δουλειά και με ένα απλό λογαριασμό οποιασδήποτε ελληνικής τράπεζας και η φυσικη καρτα της revolut για πιο λογο ειναι; αυτο δεν εχω καταλαβει
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Bladepoint είπε και η φυσικη καρτα της revolut για πιο λογο ειναι; αυτο δεν εχω καταλαβει Για αγορες και αναλήψεις.Τι ακριβως σε μπερδευει;
Bladepoint Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν γίνονται καταθέσεις μετρητών .Μονο μεταφορές. στην εικονικη καρτα της revolut μπορω να προσθεσω λεφτα απο την χρεωστικη καρτα της τραπεζας πειραιως που εχω;
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Bladepoint είπε στην εικονικη καρτα της revolut μπορω να προσθεσω λεφτα απο την χρεωστικη καρτα της τραπεζας πειραιως που εχω; Τα εχεις κάνει σαλάτα στο μυαλό.Λεφτά βάζεις στον λογαριασμό που είναι και οι κάρτες ,όλες οι κάρτες
Bladepoint Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Για αγορες και αναλήψεις.Τι ακριβως σε μπερδευει; αναληψεις σε atm και της τραπεζας πειραιως; οταν εννοεις αγορες .. εννοεις σε κανονικα καταστηματα; 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Τα εχεις κάνει σαλάτα στο μυαλό.Λεφτά βάζεις στον λογαριασμό που είναι και οι κάρτες ,όλες οι κάρτες εννοω στην εικονικη καρτα της revolut μπορω να προσθεσω λεφτα απο τον τραπεζικο λογαριασμο που ειναι η καρτα της τραπεζας πειραιως που εχω;
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Bladepoint είπε αναληψεις σε atm και της τραπεζας πειραιως; οταν εννοεις αγορες .. εννοεις σε κανονικα καταστηματα; Ναι ,και σε πειραιώς. Οχι σε ακανόνιστα.Τι ερωτήσεις είναι αυτές;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Η Revolut σου δίνει ενα λογαριασμό, Λιθουανίας συγκεκριμένα μετά το Brexit. Σ αυτόν μπορείς να προσθέσεις λεφτά είτε με top up απο κάποια άλλη κάρτα (όπως π.χ. η χρεωστική της Πειραιώς) είτε μέσω εμβάσματος. Αγορές απο το λογαριασμό της Revolut κάνεις είτε με τη φυσική κάρτα είτε με τη Virtual, απο τα ίδια λεφτά τραβάνε. Αναλήψεις απο ελληνικά ΑΤΜ χρεώνονται και δεν έχεις λόγο κιόλας να κάνεις.
Bladepoint Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 32 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Η Revolut σου δίνει ενα λογαριασμό, Λιθουανίας συγκεκριμένα μετά το Brexit. Σ αυτόν μπορείς να προσθέσεις λεφτά είτε με top up απο κάποια άλλη κάρτα (όπως π.χ. η χρεωστική της Πειραιώς) είτε μέσω εμβάσματος. Αγορές απο το λογαριασμό της Revolut κάνεις είτε με τη φυσική κάρτα είτε με τη Virtual, απο τα ίδια λεφτά τραβάνε. Αναλήψεις απο ελληνικά ΑΤΜ χρεώνονται και δεν έχεις λόγο κιόλας να κάνεις. ενταξει το καταλαβα 48 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Η Revolut σου δίνει ενα λογαριασμό, Λιθουανίας συγκεκριμένα μετά το Brexit. Σ αυτόν μπορείς να προσθέσεις λεφτά είτε με top up απο κάποια άλλη κάρτα (όπως π.χ. η χρεωστική της Πειραιώς) είτε μέσω εμβάσματος. Αγορές απο το λογαριασμό της Revolut κάνεις είτε με τη φυσική κάρτα είτε με τη Virtual, απο τα ίδια λεφτά τραβάνε. Αναλήψεις απο ελληνικά ΑΤΜ χρεώνονται και δεν έχεις λόγο κιόλας να κάνεις. αφου προσθεσω λεφτα με top up απο κάποια άλλη κάρτα (όπως π.χ. η χρεωστική της Πειραιώς πχ 20 ευρω μετα θα μου ζητησει ταυτοτητα; για να επιβεβαιωσει οτι ειμαι εγω;
lostgravity Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, kkailas είπε Ξερω οτι η Revolut εχει δωρεαν αναληψεις μεχρι 200 ευρω τον μηνα, ομως σε ολα τα ATM που εχω δοκιμασει παντα μου παιρνουν μια προμηθεια 3-4 ευρω. Υπαρχουν ATM που δεν κρατανε προμηθεια; Ξερει κανεις; Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει προμήθεια για αναληψεις μετρητών με revo από ΑΤΜ στην Τουρκία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα