Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, molot12 είπε

Ίσως απαγορευονται οι αγορές μέσω Τουρκίας πλεον προς το συγκεκριμένο ιστότοπο και για αυτό δεν προχωραει η συναλλαγή, είναι πιθανο! 

μα δεν με καταλαβες

οι αγορες  τουρκιας  γινονται κανονικα

πρεπει να αλλαξω το νομισμα της revolut σε  τουρκια;

Επεξ/σία από Bladepoint
  • Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε σχέση με προηγουμενες αναρτήσεις για αποστολή χρημάτων σε ανταλλακτήρια κρυπτονομισματων, μην το παρατραβατε , αφορμή ψάχνουν να σας μπλοκάρουν το λογαριασμό. Γενικά η πολιτικη τους είναι ότι ΔΕΝ επιτρέπουν την μεταφορά χρημάτων σε ανταλλακτήρια crypto 😡🤬.  Είναι βέβαια υποκρισια γιατί οι ίδιοι κάνουν αγοραπωλησίες crypto και με τσουχτερη προμηθεια 😄

7 λεπτά πριν, Bladepoint είπε

μα δεν με καταλαβες

Οχι δεν νομίζω. Θα μετατρέψει τα ευρώ η στερλίνες που έχεις σε λιρες Τουρκίας κατα την αγορά. Απλά μην το κάνεις ΣΚ γιατί χρεώνει επιπλέον στην μετατροπή συναλλάγματος. 

Αν και επιμένω ότι υπάρχει περιπτωση μπλοκαρισματος λόγω χώρας. Δοκίμασε και ενημέρωσε μας. 

Επεξ/σία από molot12
Δημοσ.
11 minutes ago, Bladepoint said:

μα δεν με καταλαβες

Δεν περνάει γιατί ως billing address φαίνεται η Ελλάδα/ Αγγλία και όχι η Τουρκία. 

Πλέον μόνο με gift cards στα περισσότερα!

• Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, jimakos234 είπε

οχι, δεν την χρησιμοποιω τοσο συχνα, απλα ετυχε τωρα και επρεπε να μεταφέρω χρήματα απο εκει.

Βαλε το app αν θέλεις να κάνεις δουλειά

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Δεν περνάει γιατί ως billing address φαίνεται η Ελλάδα/ Αγγλία και όχι η Τουρκία. 

Πλέον μόνο με gift cards στα περισσότερα!

μπορω μεσο  gift cards  στο  uplay connect;

Δημοσ.
8 minutes ago, Bladepoint said:

μπορω μεσο  gift cards  στο  uplay connect;

Η Ubisoft δεν έχει καθόλου gift cards ως balance. Θα πρέπει να βρεις το παιχνίδι σε νόμισμα try.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Βαλε το app αν θέλεις να κάνεις δουλειά

καλημερα, πως σχετιζεται το app της πειραιως ενω παω να τραβηξω τα λεφτα με την καρτα? για να τα στειλω με εμβασμα? σκοπος ειναι να τα χω αμεσα και χωρις κοστη εμβασματος

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, jimakos234 είπε

καλημερα, πως σχετιζεται το app της πειραιως ενω παω να τραβηξω τα λεφτα με την καρτα? για να τα στειλω με εμβασμα? σκοπος ειναι να τα χω αμεσα και χωρις κοστη εμβασματος

Δεν πρέπει να δωσεις επιβεβαίωση απο την τραπεζα σου;

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν πρέπει να δωσεις επιβεβαίωση απο την τραπεζα σου;

πρεπει, απλα στο redirect Που μου βγαζει δεν εχει την επιλογη πχ να περασω στοιχεια ebanking, μου βγαζει απλα την σελιδα της πειραιως με μια φορμα οτι δεν γινεται να προχωρησει, επικοινωνηστε μαζι μασ κλπ.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, jimakos234 είπε

πρεπει, απλα στο redirect Που μου βγαζει δεν εχει την επιλογη πχ να περασω στοιχεια ebanking, μου βγαζει απλα την σελιδα της πειραιως με μια φορμα οτι δεν γινεται να προχωρησει, επικοινωνηστε μαζι μασ κλπ.

Αν σε στέλνει στην εφαρμογή της Πειραιώς να κάνεις απο εκεί την επιβεβαίωση και εσύ δεν την έχεις .......

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimakos234 είπε

Βάλε την εφαρμογή winbank στο κινητό σου. Έτσι κι αλλιώς είναι κάτι χρήσιμο και αρκετά ασφαλές.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αν σε στέλνει στην εφαρμογή της Πειραιώς να κάνεις απο εκεί την επιβεβαίωση και εσύ δεν την έχεις .......

5 λεπτά πριν, Doubt είπε

Βάλε την εφαρμογή winbank στο κινητό σου. Έτσι κι αλλιώς είναι κάτι χρήσιμο και αρκετά ασφαλές.

περιεργως την  εστελνε εκει αντι για το winbank ebanking, μολις την εβαλα μου εστειλε Push notification Και εκανα επιβεβαιωση απο εκει. Τελος καλο ολα καλα, αν και δεν ηθελα ακομα μια ebanking εφαρμογη στο κινητο...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω εχω την εφαρμογη της πειραιως στο κινητο με τα push notifications ενεργοποιημενα και παλι εχω το ιδιο προβλημα οταν παω να φορτωσω απ'τη καρτα μου βγαζει η εγκριση συναλλαγης απετυχε (3ds verification failed)και ειδοποιηση απ'το revolut "greek cards are currently not supported"...τι μπορει να φταιει;

Επεξ/σία από Paul64
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Paul64 είπε

"greek cards are currently not supported"

Με τρόμαξες κι έκανα μια δοκιμαστική με Άλφα, ευτυχώς πέρασε κανονικά.

.. και Πειραιώς το ίδιο.

Με τι ποσό σου έβγαλε την απόρριψη; πρώτη φόρτιση με αυτή την κάρτα;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Doubt είπε

Με τρόμαξες κι έκανα μια δοκιμαστική με Άλφα, ευτυχώς πέρασε κανονικά.

.. και Πειραιώς το ίδιο.

Με τι ποσό σου έβγαλε την απόρριψη; πρώτη φόρτιση με αυτή την κάρτα;

δεν ηταν η πρωτη φορτιση και το ποσο δεν ηταν μεγαλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...