Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Razgriz είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Εδώ και περίπου 2 μήνες έχω δει ότι η εθνική χρεώνει 2ε για ανάληψη μέσω ρεβολουτ. Ενώ παλιότερα δεν υπήρχε τέτοια χρέωση.

Έχει κάποιος δοκιμάσει αλλά τράπεζες και γνωρίζει τι χρεώσεις υπάρχουν ? 

Η alpha bank δε χρεώνει ακόμα (από τις 4 μεγαλύτερες).

• Thanks 1
  • Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, vgiozo είπε

Σοβαρά; Βεβαιωμένο αυτό;

Μας έριξαν από Revolut στα 200€ το μήνα ανάληψη, να έχεις κανά στρογγυλό ποσό κατατεθειμένο και να μην μπορείς να το λάβεις μέσω ΑΤΜ, μπορεί να σε κάποιες περιπτώσεις να είναι προβληματικό.

Είναι εντολή για όλες τις FinTech η μείωση των ορίων αναλήψεων μετρητών.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, Doubt είπε

link?

εσωτερικη ενημερωση, και σε αλλες fintech με εδρα UK μειωθηκαν δραματικα τα ορια στις αναληψεις μετρητων. το μονο που δεν γνωριζω ειναι αν ειναι εντολη της FCA (ισως λογο brexit) που εποπτευει τις fintech με εδρα το Ηνωμενο Βασιλειο  ή ειναι εντολη της ΕΚΤ μιας και γενικοτερα η «ταση» ειναι στην αυξηση των ηλεκτρονικων συναλλαγων και στη μειωση των μετρητων. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπορούμε να κάνουμε μια λίστα με τις τράπεζες που δεν κρατάνε προμήθεια για ανάληψη χρημάτων από Revolut;;

Μέχρι τώρα ειπώθηκε για

- Alpha Bank

- Τράπεζα Αττικής

- ...

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είχα χρόνια να χρησιμοποιήσω τη Revolut και τώρα την ξαναχρειάζομαι. Από ότι βλέπω δεν έχει αλλάξει τίποτα ακόμα από τον οδηγό που έχουμε εδώ. Κανονικά με bank transfer και προμήθεια ένα ευρώ έτσι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, naruto14 είπε

Καλησπέρα. Είχα χρόνια να χρησιμοποιήσω τη Revolut και τώρα την ξαναχρειάζομαι. Από ότι βλέπω δεν έχει αλλάξει τίποτα ακόμα από τον οδηγό που έχουμε εδώ. Κανονικά με bank transfer και προμήθεια ένα ευρώ έτσι;

Ακριβώς εκτός αν κάνεις απο eurobank που είναι 1,20€ γιατι μπορεί. :)

Ωστόσο οφείλω να ομολογήσω οτι ηταν πολύ γρήγορη διαδικασία. Κυριακή εκανα το έμβασμα απο Eurobank και Τρίτη πρωί το είχα στο Revolut. Δηλαδή μια εργάσιμη.

Επεξ/σία από Prof_Chaos
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για να κάνω top-up μέσω της Πειραιώς, στο winbank, επιλέγω "Μεταφορά σε άλλη Τράπεζα / Έμβασμα" και στο "Πληροφορίες για το δικαιούχο" βάζω το όνομα που μου λέει στο Revolut app ως Beneficiary; Ισχύει ακόμα η παράταση μέχρι το τέλος του χρόνου που είχαν δώσει για δωρεάν φυσική κάρτα, έτσι;

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, soiramk είπε

Για να κάνω top-up μέσω της Πειραιώς, στο winbank, επιλέγω "Μεταφορά σε άλλη Τράπεζα / Έμβασμα" και στο "Πληροφορίες για το δικαιούχο" βάζω το όνομα που μου λέει στο Revolut app ως Beneficiary; Ισχύει ακόμα η παράταση μέχρι το τέλος του χρόνου που είχαν δώσει για δωρεάν φυσική κάρτα, έτσι;

Ναι έτσι γίνεται το έμβασμα. Μέχρι Χριστούγεννα είναι νομίζω η δωρεάν κάρτα

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spartak1 είπε

Ναι έτσι γίνεται το έμβασμα. Μέχρι Χριστούγεννα είναι νομίζω η δωρεάν κάρτα

Ναι έχεις δίκιο. Μέχρι Χριστούγεννα είναι.
Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το ότι το top-up πρέπει να γίνει από λογαριασμό τραπέζης στον οποίο είμαστε δικαιούχοι ή συνδικαιουχοι ισχύει ακόμα ή έχει πάει περίπατο ;

Επίσης από ebanking Εθνικής  μου βγάζει αυτό Aποδέχομαι ότι ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα στην ολοκλήρωση της συναλλαγής ή/και επιπλέον έξοδα ή καθυστέρηση καθώς ο κωδικός αναγνώρισης της τράπεζας SWIFT ΒIC (Βank Identifier Code), γνωστός και ως διεύθυνση SWIFT, που προσδιορίζει την Τράπεζα, είναι ανενεργός. 

Είναι ανησυχητικό ;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Το ότι το top-up πρέπει να γίνει από λογαριασμό τραπέζης στον οποίο είμαστε δικαιούχοι ή συνδικαιουχοι ισχύει ακόμα ή έχει πάει περίπατο ;

Επίσης από ebanking Εθνικής  μου βγάζει αυτό Aποδέχομαι ότι ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα στην ολοκλήρωση της συναλλαγής ή/και επιπλέον έξοδα ή καθυστέρηση καθώς ο κωδικός αναγνώρισης της τράπεζας SWIFT ΒIC (Βank Identifier Code), γνωστός και ως διεύθυνση SWIFT, που προσδιορίζει την Τράπεζα, είναι ανενεργός. 

Είναι ανησυχητικό ;

Δε χρειάζεται να είναι δικός σου  ο λογαριασμός.

Δημοσ.

Ναι έτσι πίστευα κι εγώ απλά δεν έχει αλλαχθεί εδώ στους αρχικούς οδηγούς.

Επίσης βλέπω ότι έχει απλοποιηθεί αρκετά η διαδικασία σε σχέση με πριν 2 χρόνια που το είχα χρησιμοποιήσει.

Πλέον αν κατάλαβα καλά μας έχουν αναθέσει "δικό" μας ΙΒΑΝ που τα στέλνουμε εκεί χωρίς πολλά πολλά ενώ παλιά τα έστελνες στη Revolut (σε ένα καλάθι ας πούμε) με ένα ειδικό κωδικό αναγνώρισης που ανέφερες όταν έκανες το έμβασμα και μετά αυτοί έβαζαν τα λεφτά στο revolut account σου. ( το έβγαζαν από το κοινό καλάθι και το έβαζαν σε σένα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έκανα top-up με bank transfer επιλέγοντας Local και όχι SWIFT (μέσω Πειραιώς), λάθος;
Επίσης όταν μπουν τα λεφτά στην REVOLUT (το έκανα εχθές - άρα αύριο το υπολογίζω) έρχεται notification ή πρέπει να μπεις να δεις πότε έγινε;

Επεξ/σία από soiramk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...