Luciddream Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Just now, Misanthropy said: Σε γενικό επίπεδο αξίζει κανείς να κοιτάξει για τις 5000 series ή δεν αξίζει το ρίσκο; ποιό ρίσκο?
adtakhs Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 18 λεπτά πριν, Misanthropy είπε Σε γενικό επίπεδο αξίζει κανείς να κοιτάξει για τις 5000 series ή δεν αξίζει το ρίσκο; Σου προτείνω την GT1030 https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=1030
Misanthropy Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Sorry, όταν έγραψα 5000 series εννοούσα κυρίως 5600 XT/5700/5700 XT. 34 λεπτά πριν, Luciddream είπε ποιό ρίσκο? Ρίσκο σχετικά με τα drivers.
Luciddream Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 1 hour ago, Misanthropy said: Sorry, όταν έγραψα 5000 series εννοούσα κυρίως 5600 XT/5700/5700 XT. Ρίσκο σχετικά με τα drivers. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο ρίσκο, ίσως υπήρχε πριν κανα 3μηνο, προσωπικά δεν έχω δει ποτέ σοβαρό issue σε παιχνίδι και την έχω μήνες την κάρτα.
Mosdi Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Έστειλα την Strix μου και είναι στον γυρισμό... Δευτέρα ή Τρίτη θα την έχω....πέρα από τις θερμοκρασίες που είχα πριν την στείλω δεν είχα πλέον κανένα θέμα... τώρα δεν θα έχω ούτε και με τις θερμοκρασίες φαντάζομαι... όποτε θα είμαι 100% ικανοποιημένος... 1
noFEARgr Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Οι θερμοκρασίες/θόρυβος είναι αυτό που κάνει την διαφορά μεταξύ των custom gpu , επιδόσεις λίγο πολύ ίδιες έχουν όλες ,άρα δεν το λες και κανένα θέμα...
silenoz66 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 χμμμμμμμ...ξανά Black Screen με 20.2.2 στο RDR2 αυτή την φορά που δν είχα ποτέ εδώ και 80hours played...Δν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται...Μήπως ειναι λόγο extented gaming periods?Υπάρχει περίπτωση τώρα να φταίει το τροφοδοτικό?(corsair CX600).. Αν και η εμπειρία μου με τις navi δείχνει οτι το software έφταιγε τόσο καιρό.
Dantε Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, silenoz66 είπε χμμμμμμμ...ξανά Black Screen με 20.2.2 στο RDR2 αυτή την φορά που δν είχα ποτέ εδώ και 80hours played...Δν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται...Μήπως ειναι λόγο extented gaming periods?Υπάρχει περίπτωση τώρα να φταίει το τροφοδοτικό?(corsair CX600).. Αν και η εμπειρία μου με τις navi δείχνει οτι το software έφταιγε τόσο καιρό. Αλλαξε καλωδιο
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 48 λεπτά πριν, silenoz66 είπε χμμμμμμμ...ξανά Black Screen με 20.2.2 στο RDR2 αυτή την φορά που δν είχα ποτέ εδώ και 80hours played...Δν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται...Μήπως ειναι λόγο extented gaming periods?Υπάρχει περίπτωση τώρα να φταίει το τροφοδοτικό?(corsair CX600).. Αν και η εμπειρία μου με τις navi δείχνει οτι το software έφταιγε τόσο καιρό. It's not a bug, it's a feature. Σε προφυλάσσει ώστε να μην παίζεις με τις ώρες
silenoz66 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 50 λεπτά πριν, Dantε είπε Αλλαξε καλωδιο πλάκα πλάκα...δέν έχω 2 εβδομάδες που άλλαξα μόνιτορ...αυτό μπορεί να φταίει..
ilos Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, Dantε είπε Αλλαξε καλωδιο Υπάρχουν 1002 παράγοντες που μπορεί να παίζουν ρόλο για τα black screens (unstable oc, drivers, game/windows updates, υψηλότερες ambient τώρα το καλοκαίρι κλπ). Αλλά το άλλαξε καλώδιο είναι το καλύτερο για memes.😁
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, ilos είπε Υπάρχουν 1002 παράγοντες που μπορεί να παίζουν ρόλο για τα black screens (unstable oc, drivers, game/windows updates, υψηλότερες ambient τώρα το καλοκαίρι κλπ). Αλλά το άλλαξε καλώδιο είναι το καλύτερο για memes.😁 Black screens είναι είτε drivers είτε ότι να 'ναι ρυθμίσεις στα bios. Unstable OC στην κάρτα συνήθως θα το δεις γρήγορα, θα δεις artifacts ή απλά θα κρασσάρει ο driver και το game. Όσων αφορά τις θερμοκρασίες 4-5 βαθμοί είνα η διαφορά Χειμώνα-Καλοκαίρι στην εσωτερική. Το Χειμώνα 20-21 και το καλοκαίρι 25-26. Τώρα αν ο άλλος παίζει games χωρίς AC και με 32άρια εσωτερικές ε κακό του κεφαλιού του. Που και σε αυτή την περίπτωση γιατί να κάνει black screen; Απλά θα τρέχουν σαν τρελά τα ανεμηστήρια και θα ανεβάζει 80άρια. Το πολύ πολύ να κάνει throttling.. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από Επισκέπτης
EddieObscurant Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, silenoz66 είπε Υπάρχει περίπτωση τώρα να φταίει το τροφοδοτικό?(corsair CX600).. Ασχετο με το συγκεκριμένο θέμα, η συγκεκριμένη σειρά εχει προβλημα με την 3.3v γραμμη (οχι τα καινουρια που τελιωνουν σε 50). Αν βαλεις m.2 ssd μπορει να χεις θεμα. samsung 950 ή 960 δεν θυμαμαι, εχουν θεμα και χανονται οι δισκοι. Tο εχει επιβεβαιώση η samsung
silenoz66 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, EddieObscurant είπε Ασχετο με το συγκεκριμένο θέμα, η συγκεκριμένη σειρά εχει προβλημα με την 3.3v γραμμη (οχι τα καινουρια που τελιωνουν σε 50). Αν βαλεις m.2 ssd μπορει να χεις θεμα. samsung 950 ή 960 δεν θυμαμαι, εχουν θεμα και χανονται οι δισκοι. Tο εχει επιβεβαιώση η samsung Samsung 950 έχω και τόσια χρόνια δεν είχα ποτέ κανένα θέμα στο PC.24/7 ανοιχτό φουλ. Οπως και να έχει απο την στιγμή που το σύστημα είναι νέο θα πάρω και τροφοδοτικό.Απλα το τρενάρω όσο μπορώ. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Καλησπέρα , για black screen και manual restart σωστά είμαι ? Εχω μια 5700xt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα