Pwpwpw Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, batig0al είπε Εγώ είμαι 1-2 μήνες λιγότερο αλλά ένα μέρος της καθυστέρησης ήταν με δική μου υπευθυνότητα. Δικη σου υπαιτιοτητα τι εκανες δηλαδη? Εγω δεν καθυστερησα ουτε στιγμη, για παραδειγμα τον Ιουνιο οταν μου ηρθε το email που ελεγε οτι η αιτηση ειναι σε κατασταση υποβολης δικαιολογητικων ολοκληρωσης μετα απο μια ωρα τα ανεβασα. Με το που τα κατεθεσα μου ηρθε mail που ελεγε οτι η αιτηση ειναι σε αξιολογηση ολοκληρωσης και απο εκεινο το Mail περασανε πλεον 4μιση μηνες και δεν προχωρησε καθολου. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
batig0al Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Είχα ανεβάσει κάτι λανθασμένο, δεν τον προχωρούσαν και μέχρι να το καταλάβω πέρασαν βδομάδες. Θα έχει πλάκα το δικό μου να τελειώσει πιο γρήγορα, θα αποδείξει πως γίνεται ό,τι να'ναι.
Pwpwpw Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, batig0al είπε Είχα ανεβάσει κάτι λανθασμένο, δεν τον προχωρούσαν και μέχρι να το καταλάβω πέρασαν βδομάδες. Θα έχει πλάκα το δικό μου να τελειώσει πιο γρήγορα, θα αποδείξει πως γίνεται ό,τι να'ναι. Kατσε ρε συ, οταν υπαρχει κατι λανθασμενο σε καποιο δικαιολογητικο, δεν σε ενημερωνουν με email για να κανεις την διορθωση? Αν δεν σε ενημερωσαν δεν ειναι δικια σου υπαιτιοτητα, πως να το ξερεις οτι υπαρχει λαθος! Εγω πχ αυτο που περιμενω εδω και 4μιση μηνες στην φαση που ειναι η αιτηση, ειναι να ελεγθουν τα δικαιολογητικα ολοκληρωσης που ανεβασα εαν ειναι ολα οκ. Πλακα θα εχει να υπαρχει καποιο λαθος η καποια ελλειψη σε καποιο απο τα δικαιολογητικα που ανεβασα και να μην υπηρξε ενημερωση απο πλευρας τους και για αυτο να ειναι κολλημενο 4μιση μηνες σε αυτο το βημα και να μην προχωραει παρακατω. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
batig0al Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε Kατσε ρε συ, οταν υπαρχει κατι λανθασμενο σε καποιο δικαιολογητικο, δεν σε ενημερωνουν με email για να κανεις την διορθωση? Αν δεν σε ενημερωσαν δεν ειναι δικια σου υπαιτιοτητα, πως να το ξερεις οτι υπαρχει λαθος! Εγω πχ αυτο που περιμενω εδω και 4μιση μηνες στην φαση που ειναι η αιτηση, ειναι να ελεγθουν τα δικαιολογητικα ολοκληρωσης που ανεβασα εαν ειναι ολα οκ. Πλακα θα εχει να υπαρχει καποιο λαθος η καποια ελλειψη σε καποιο απο τα δικαιολογητικα που ανεβασα και να μην υπηρξε ενημερωση απο πλευρας τους και για αυτο να ειναι κολλημενο 4μιση μηνες σε αυτο το βημα και να μην προχωραει παρακατω. Σε ενημερώνουν αλλά το έγραφαν κάπως περιέργα στυλ δημόσιο και άργησα να το καταλάβω. Στη δική σου περίπτωση, όχι δεν είναι αυτό το θέμα. Είναι οκ, απλά αναμένεις να γίνει ο έλεγχος των τελικών δικαιολογητικών, που είναι και το ζούμι του όλου πράγματος. Το ebike τουλάχιστον το έχεις αξιοποιήσει ή μετανιώνεις το όλο εγχείρημα;
Pwpwpw Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, batig0al είπε Το ebike τουλάχιστον το έχεις αξιοποιήσει ή μετανιώνεις το όλο εγχείρημα; Όχι δεν το μετάνιωσα καθόλου το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά για τις αστικές μετακινήσεις μου, έχω κάνει ήδη 1400 χιλιόμετρα! Με βόλεψε παρα πολυ και προσφέρει ουσιαστικά δωρεάν μετακίνηση! 1
batig0al Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Όχι δεν το μετάνιωσα καθόλου το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά για τις αστικές μετακινήσεις μου, έχω κάνει ήδη 1400 χιλιόμετρα! Με βόλεψε παρα πολυ και προσφέρει ουσιαστικά δωρεάν μετακίνηση! Καλύτερα από δωρεάν... βελτιώνει σημαντικά τη φυσική κατάσταση και εγώ τουλάχιστον το διασκεδάζω πολύ παραπάνω! 1
Pwpwpw Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, batig0al είπε Καλύτερα από δωρεάν... βελτιώνει σημαντικά τη φυσική κατάσταση και εγώ τουλάχιστον το διασκεδάζω πολύ παραπάνω! Και εμενα μου αρέσει παρά πολυ. Να φανταστείς για τις αστικές μετακινήσεις έχω και ένα 200αρι σκούτερ και από τότε που πήρα το e-bike δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν ποτε!
manosseat Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά . Μπορω να μάθω τι χαρτούρα χρειάστηκε ,όταν έλεγε προς υποβολή δικαιολογητικών ολοκλήρωσης ;
batig0al Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 9 ώρες πριν, manosseat είπε Καλησπέρα παιδιά . Μπορω να μάθω τι χαρτούρα χρειάστηκε ,όταν έλεγε προς υποβολή δικαιολογητικών ολοκλήρωσης ; Αμέ: Βεβαιώση IBAN. Απόδειξη αγοράς ποδηλάτου. Αποδεικτικό καταβολής ποσού, π.χ. εγώ έβαλα τον μηνιαία ανάλυση της κάρτας που φαίνεται η αγορά. Υπεύθυνη δήλωση αγοραστή. Υπεύθυνη δήλωση πωλητή. Declaration of conformity του ποδηλάτου με τους κανονισμούς της Ε.Ε. Τα τελευταία δύο κανονικά στα δίνει ο πωλητής μαζί με την αγορά. Για το τι λέει η υπέυθυνη δήλωση αγοραστή, υπάρχει υπόδειγμα στο site Κινούμαι Ηλεκτρικά 2. Αν κάτι σε προβληματίζει, στείλε.
Pwpwpw Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, batig0al είπε Αμέ: Βεβαιώση IBAN. Απόδειξη αγοράς ποδηλάτου. Αποδεικτικό καταβολής ποσού, π.χ. εγώ έβαλα τον μηνιαία ανάλυση της κάρτας που φαίνεται η αγορά. Υπεύθυνη δήλωση αγοραστή. Υπεύθυνη δήλωση πωλητή. Declaration of conformity του ποδηλάτου με τους κανονισμούς της Ε.Ε. Τα τελευταία δύο κανονικά στα δίνει ο πωλητής μαζί με την αγορά. Για το τι λέει η υπέυθυνη δήλωση αγοραστή, υπάρχει υπόδειγμα στο site Κινούμαι Ηλεκτρικά 2. Αν κάτι σε προβληματίζει, στείλε. Εγω κατα την αγορά πλήρωσα τα 800 ευρώ με την χρεωστική μου καρτα στο pos και επειδη δεν είχε αλλά χρήματα η καρτα μέσα τότε, τα υπόλοιπα 300 ευρώ τα έδωσα μετρητά και θα τα έκανε κατάθεση το κατάστημα στην τράπεζα(1100 σύνολο είχε), και θα μου έδινε το αποδεικτικό/καταθετηριο. Έτσι λοιπόν για αποδεικτικό καταβολής έβαλα την απόδειξη του pos της καρτα, καθώς και το καταθετηριο της τραπεζας των 300 ευρώ.Δεν αρκούν αυτά τα δικαιολογητικά ως απόδειξη καταβολής του ποσου; Έπρεπε να βάλω και την μηνιαία ανάλυση της κάρτας; Όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά τα έχω βάλει όπως τα γράφεις ακριβώς. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
batig0al Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Μια χαρά μου ακούγεται εμένα οπότε εκτιμώ αρκούν. Αν κάτι δεν τους αρέσει, θα σε ειδοποιήσουν. 1
Pwpwpw Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, batig0al είπε Μια χαρά μου ακούγεται εμένα οπότε εκτιμώ αρκούν. Αν κάτι δεν τους αρέσει, θα σε ειδοποιήσουν. Χθες το συζηταγαμε και πριν λιγο μου ηρθε email που λεει οτι η αιτηση ελεχθηκε επιτυχως ως προς την πληροτητα των στοιχειων της και η κατασταση της αιτησης αλλαξε σε "αιτηση προς πληρωμη". Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2023 από Pwpwpw 1
s2117 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Να κάνω μια ερώτηση, έχει κάνει κανένας αγορά με τιμολόγιο; Αν ναι, το "Ενιαίο Πιστοποιητικό Δικαστικής Φερεγγυότητας" που απαιτείται (καθώς η αγορά έχει γίνει με τιμολόγιο), πρέπει να είναι για ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ή για ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ? Η επιχείρηση είναι ατομική (ελεύθερος επαγγελματίας με μπλοκάκι)
batig0al Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 @Pwpwpw Δεν είναι τυχαίο ότι πήραν μπρος και οι δυο μας αιτήσεις... https://www.sport24.gr/auto24/autokinito/xepagonei-i-agora-ton-ilektrikon-me-epanekkinisi-toy-kinoymai-ilektrika-2.10208987.html https://fimotro.gr/allazoun-schedon-ola-sto-neo-kinoumai-ilektrika-3/ Από τη μία θέλω να είναι καλύτεροι οι όροι του τρίτου κύκλου, από την άλλη θα ζηλεύω ότι εμείς δεν το εκμεταλλευτήκαμε. @s2117 Δεν έχω ιδέα. Έχουν στο site τους μια ειδική φόρμα επικοινωνίας που αν την ακολουθήσεις, απαντάνε εντός 1-2 ημερών. 2
Pwpwpw Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, batig0al είπε @Pwpwpw Δεν είναι τυχαίο ότι πήραν μπρος και οι δυο μας αιτήσεις... https://www.sport24.gr/auto24/autokinito/xepagonei-i-agora-ton-ilektrikon-me-epanekkinisi-toy-kinoymai-ilektrika-2.10208987.html https://fimotro.gr/allazoun-schedon-ola-sto-neo-kinoumai-ilektrika-3/ Από τη μία θέλω να είναι καλύτεροι οι όροι του τρίτου κύκλου, από την άλλη θα ζηλεύω ότι εμείς δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Aπο οτι φαινεται οχι δεν ηταν τυχαιο και μαλλον οσοι πιστευαν/ελεγαν οτι το προγραμμα ειχε παγωσει μονο για καινουργιες αιτησεις και οτι οι υπαρχουσες προχωρανε κανονικα μαλλον κανανε λαθος, μαλλον ειχανε παγωσει τα παντα. Ετσι εξηγειται οτι ανεβασα τα δικαιολογητικα ολοκληρωσης και ξεπερασα τους 4μιση μηνες αναμονης μεχρι να γινει ο ελεγχος τους! Βεβαια εχουμε δρομο ακομη μεχρι την πληρωμη, ναι μεν η αιτηση βρισκεται πλεον σε κατασταση "προς πληρωμη" αλλα στο email που ελαβα και τα γραφει λιγο πιο αναλυτικα, λεει οτι "Η αιτηση ελεχθηκε επιτυχως ως προ την πληροτητα των στοιχειων και θα συμπεριληφθει σε υπουργικη αποφαση της καταβολης της δημοσιας δαπανης". Τωρα ποτε θα βγει η υπουργικη αποφαση που θα συμπεριλαμβανει για πληρωμη τις τελευταιες αιτησεις που περασαν επιτυχως των ελεγχο των δικαιολογητικων ουδεις γνωριζει! Αν λαβω υποψην την μεχρι τωρα πορεια παμε σιγουρα για 2024 για να δουμε χρηματα στον λογαριασμο, με την προυποθεση παντα οτι δεν θα υπαρξει καποιο "παγωμα" ξανα ενδιαμεσα!! Μιλαμε για αιτηση που εγινε Μαρτιο του 2023! Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2023 από Pwpwpw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα