Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, greg1900dz είπε

Καλησπέρα, προσεχώς θα μπώ και γω για τη θητεία μου, και έχω piercing στη ρωγα.. Απο τη στιγμη που δεν φαίνεται, θα χρειαστεί να το βγάλω? 

Δεν νομιζω να υπαρξει θεμα. Αν ειχες σε εμφανες σημειο θα ηταν προβλημα οπως λες. Ωστοσο αν σε δει καποιος πηγαινοντας στα μπανια ή καπως αλλιως μπορει να σου την πει. Να εισαι προετοιμασμενος να το βγαλεις ανα πασα στιγμη. 

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, george572000 είπε

οταν ειναι εκλογες οι φανταροι που ψηφιζουν

Απο τι ειδα το 2019 ειχε εκδοθει αλλη μια κατασταση επιβιβασης (τσαμπα μεταφορα) για να μεταφερθουν και να ψηφισουν στον τοπο κατοικιας τους. Αλλα νομιζω γινεται και εκει που υπηρετεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Είμαι α εσσο τώρα το 2023 και έχω πτυχίο πληροφορικής και μου είπαν να με στείλουν έρευνας και πληροφορίας, δεν μπορώ να βρω κανέναν στο στρατόπεδο να είναι, γνωρίζει κανένας γενικά τι παίζει και αν είναι καλύτερα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panomelene είπε

Καλησπέρα 

Είμαι α εσσο τώρα το 2023 και έχω πτυχίο πληροφορικής και μου είπαν να με στείλουν έρευνας και πληροφορίας, δεν μπορώ να βρω κανέναν στο στρατόπεδο να είναι, γνωρίζει κανένας γενικά τι παίζει και αν είναι καλύτερα;

Πεντάγωνο σίγουρα έχει μπόλικους

Δημοσ.
5 ώρες πριν, panomelene είπε

Καλησπέρα 

Είμαι α εσσο τώρα το 2023 και έχω πτυχίο πληροφορικής και μου είπαν να με στείλουν έρευνας και πληροφορίας, δεν μπορώ να βρω κανέναν στο στρατόπεδο να είναι, γνωρίζει κανένας γενικά τι παίζει

Έρευνας και πληροφορικής μήπως?

Σε μία ταξιαρχία που υπηρετούσα είμουν ταχυδρόμος και είχα συναντήσει 2-3 στρατιώτες που ήταν έρευνας και πληροφορικής. Η μονάδα τους (νομίζω μόνο 1 λόχος) ήταν υπεύθυνη για το ΙΤ της ταξιαρχίας. Στην πράξη όταν κάτι δε λειτουργούσε υπολογιστικά τους έστελναν (τους στρατιώτες) να ελεγξουν τι γίνεται. Στη μονάδα μας είχαν έρθει να δουν ένα PC που δε δούλευε, αποφάνθηκαν ότι χάλασε και μας έφεραν άλλο μετά απο 2-3 μέρες.

Γενικά έχω την εντύπωση ότι ήταν πολύ χαλαρα, πρέπει στη μονάδα τους να είχαν λίγους αξιωματικούς και τους έβλεπα σπάνια, παρόλο που είχαν γραφείο και στο διοικητήριο της ταξιαρχίας. Έχω την αίσθηση ότι τον περισσότερο καιρο φίδιαζαν.

5 ώρες πριν, panomelene είπε

αν είναι καλύτερα;

Προσωπική μου άποψη πως στο στρατό είναι πάντα καλύτερα να έχεις ένα συγκεκριμμένο πόστο παρά να σε στέλνουν απο δω κι απο εκεί τυχαία.

Υ.Γ Ότι γράφω είναι απ΄το 2010 οπότε μπορεί να μην ισχύει.

Δημοσ.

Σωστά έρευνας και πληροφορικής

Έχει και στο στρατόπεδο που είμαι, τώρα δεν έχω καταλάβει μετά με το πόστο τι παίζει, αλλά έχω την εντύπωση ότι κανείς και υπηρεσιες κανονικά

Δεν έχω δει καν που είναι ο λογχος

Δημοσ.

Καλημέρα. Συγγενικό μου πρόσωπο παρουσιάζεται στο στρατόπεδο Ανδρέα Καλλινσκη, στο Μεγάλο Πεύκο. 

Γνωρίζει κανείς τον πιο εύκολο τρόπο να πάει εκεί; Απ' όσο είδα περνάει το ΚΤΕΛ Αττικής, με αφετηρία το Θησείο. Είναι καλή λύση; 

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, panomelene είπε

Σωστά έρευνας και πληροφορικής

Έχει και στο στρατόπεδο που είμαι, τώρα δεν έχω καταλάβει μετά με το πόστο τι παίζει, αλλά έχω την εντύπωση ότι κανείς και υπηρεσιες κανονικά

Δεν έχω δει καν που είναι ο λογχος

Μην το σκέφτεσαι καν, άλλοι παρακαλάνε. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, phanispal είπε

Πού μένει ή από πού θα ξεκινήσει τέλος πάντων;

Άλλη λύση είναι ο Προαστιακός: https://www.athenstransport.com/info/proastiakos/stathmos-nea-peramos/

https://el.wikipedia.org/wiki/Γραμμή_2_(Προαστιακός_Αθήνας)

Από κέντρο Αθήνας θα φύγει. 

Δημοσ.
μια ερωτηση σε βαζουν σε ενα απο τα στρατοπεδα που εχει να διαλεξεις πχ εμενα εχει θηβα ,λαμια,λαρισα , σπαρτη, λιτοχωρο,γρεβενα ,ιωαννινα ,αυλωνα σε ενα απο αυτα θα με πανε ? για να παρουσιαστώ

• Curtir

•  
28 λεπτά πριν, george572000 είπε
μια ερωτηση σε βαζουν σε ενα απο τα στρατοπεδα που εχει να διαλεξεις πχ εμενα εχει θηβα ,λαμια,λαρισα , σπαρτη, λιτοχωρο,γρεβενα ,ιωαννινα ,αυλωνα σε ενα απο αυτα θα με πανε ? για να παρουσιαστώ
ξερω πως υπαρχουν και σε αλλες περιοχες κεντρα νεοσυλεκτων

• Curtir

•  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/1/2023 στις 9:29 ΠΜ, Αλεξανδρος A.92 είπε

Δεν νομιζω να υπαρξει θεμα. Αν ειχες σε εμφανες σημειο θα ηταν προβλημα οπως λες. Ωστοσο αν σε δει καποιος πηγαινοντας στα μπανια ή καπως αλλιως μπορει να σου την πει. Να εισαι προετοιμασμενος να το βγαλεις ανα πασα στιγμη. 

To θέμα είναι πως επειδή είναι έτσι ο ιστός στο σημείο, εκτός του οτι η τρύπα μπορεί να κλείσει σε λεπτά, δεν μπορώ να το βγάλω μόνος μου.. Από όσα διαβάζω αν δεν είναι σε κάποιο εμφανές σημείο δεν υπάρχει θέμα, όμως άλλα τόσα ακούω οτι θα πρέπει να το βγάλω.. Οκ να το έβγαζα για το στρατο, αλλα μετά η διαδικασία για να επουλωθεί αν το ξανακάνω παίρνει πάνω απο 3μηνο και θα προτιμούσα να το αποφύγω..

Επεξ/σία από greg1900dz
Δημοσ.
1 ώρα πριν, greg1900dz είπε

To θέμα είναι πως επειδή είναι έτσι ο ιστός στο σημείο, εκτός του οτι η τρύπα μπορεί να κλείσει σε λεπτά, δεν μπορώ να το βγάλω μόνος μου.. Από όσα διαβάζω αν δεν είναι σε κάποιο εμφανές σημείο δεν υπάρχει θέμα, όμως άλλα τόσα ακούω οτι θα πρέπει να το βγάλω.. Οκ να το έβγαζα για το στρατο, αλλα μετά η διαδικασία για να επουλωθεί αν το ξανακάνω παίρνει πάνω απο 3μηνο και θα προτιμούσα να το αποφύγω..

Δεν υπάρχει περίπτωση να το δει κάποιος. Έτσι κ αλλιώς δεν επιτρέπεται να περνας από στελέχη μπροστά χωρις μπλουζα. Και να το έβλεπε βέβαια δεν μπορεί να σου πει να βγάλεις κάτι που δεν φαίνεται και δεν έχει νόημα κιόλας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...