Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Tipota and Tipota είπε

Γνωρίζει κανείς ακριβείς  ημερομηνίες για τα γκρούπ του Πάσχα?

Νομιζω ειναι λιγο νωρις για το πασχα ακομα

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, sensai είπε

ευχαριστώ για τις πληροφορίες. ερχόσουν συχνά Ελλάδα;

Πήγα Κύπρο τέλη Οκτωβρίου (30αν θυμάμαι καλά χωρίς να είμαι σίγουρος) πήρα την πρώτη άδεια γύρω στις 7-8 Δεκεμβρίου.

Γύρισα 26 Δεκεμβρίου και ξαναπήραάδεια λίγο μετά τα μέσα Φεβρουαρίου αν θυμάμαι καλά.

Κάθε 1,5 μήνα περίπου άδεια.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, valkon είπε

Φαντάζομαι υπάρχουν άτομα που θέλουν να στελεχώνουν τις πυροβολαρχίες

Βαρατε με και ας κλαιω ειναι αυτοι. Δεν εχει σπουδασει κανεις, φοβουμενοι την ανεργια μπαινουν στο στρατο. Αμορφωτοι αξεστοι αεργοι και πρωην ανεργοι κατα την πλειοψηφια τους. Γνωρισα και ψυχουλες αλλα η εξαιρεση...

το τι κλιμα δημιουργουν το φανταζεσαι. Απλα μενεις μακρυα τους. Ειχαμε εναν μονιμο αξιωματικο τους εβριζε το μερος μας επαιρνε φυσικα πολυ τον συμπαθουσα.

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.

Ξέρει κανείς εάν μπορώ  να πάρω μετάταξη από πολεμικό ναυτικό σε στρατό ξηράς για λόγους οικονομίας (είμαι Ξάνθη ενώ θα πρέπει να παρουσιαστώ Αθήνα και δεν υπάρχει χρήμα) αλλά και για λόγους υγείας στην οικογένεια (μητέρα με κατάθλιψη:( και ο πατέρας μου σάκχαρο) 

Με βόλευει παρά πολύ ο στρατός ξηράς μιας και υπάρχει κέντρο στην πόλη μου και ανά πάσα στιγμή θα μπορώ  να είμαι δίπλα τους αν γίνει κάτι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Techlover είπε

Καλησπέρα στην παρέα.

Ξέρει κανείς εάν μπορώ  να πάρω μετάταξη από πολεμικό ναυτικό σε στρατό ξηράς για λόγους οικονομίας (είμαι Ξάνθη ενώ θα πρέπει να παρουσιαστώ Αθήνα και δεν υπάρχει χρήμα) αλλά και για λόγους υγείας στην οικογένεια (μητέρα με κατάθλιψη:( και ο πατέρας μου σάκχαρο) 

Με βόλευει παρά πολύ ο στρατός ξηράς μιας και υπάρχει κέντρο στην πόλη μου και ανά πάσα στιγμή θα μπορώ  να είμαι δίπλα τους αν γίνει κάτι. 

Καλησπέρα, γενικά δεν θα χρειαστείς και τόσα χρήματα αφού θα σου παρέχει πολλά πράγματα ο στρατός. Και για την δωρεάν μετακίνηση σου στην Αθήνα φυσικά. 

Υπάρχει διαδικασία αλλαγής κλάδου αλλά δεν είναι με βάση κοινωνικά κριτήρια:

《Μπορείς να ζητήσεις μόνο εάν έχεις ειδικά προσόντα και γνώσεις που απαιτούνται για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών του Κλάδου στον οποίο επιθυμείς να υπηρετήσεις. Στην περίπτωση αυτή, το αίτημά σου θα εξεταστεί από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.》

Προσπάθησε να πάρεις αναβολή για κοινωνικούς λόγους όμως! Με την ελπίδα να έχουν βελτιωθεί οι συνθήκες φυσικά μέχρι να τελειώσει η αναβολή σου.

Επεξ/σία από Ihavetheanswers
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Ihavetheanswers είπε

Καλησπέρα, γενικά δεν θα χρειαστείς και τόσα χρήματα αφού θα σου παρέχει πολλά πράγματα ο στρατός. 

Το ανεκδοτο της ημερας ? 😂

Δημοσ.

Παιδιά εχω παρουσιαστεί στο ΣΥΠΟ στρατοπεδο προκοπιδη και ειμαι τεθωρακισμένα υεα, αν και δεν θα κανω υεα. Δευτέρα θα έχουμε τις μεταθέσεις μας. Ισχύει οτι η μοναδα μας θα βρίσκεται κοντα στα συπο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα μια γνώμη. Είμαι Τεθωρακισμένα που για όσους ξέρουν σημαίνει αρκετή αγγαρεία σε όρχους αρμάτων και ουλαμούς συντηρήσεως με πολλή βρωμιά και λάδι. Έχω έναν γνωστό στη μονάδα που θα απολυθεί σύντομα και σκέφτομαι να του ζητήσω το κυλικείο. Γενικότερα πιστεύετε ότι αξίζει για όσους είχαν παρόμοιο πόστο στη θητεία τους συγκριτικά με τις καθημερινές αγγαρείες;

Επεξ/σία από Asevastos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Rapiermp είπε

Παιδιά εχω παρουσιαστεί στο ΣΥΠΟ στρατοπεδο προκοπιδη και ειμαι τεθωρακισμένα υεα, αν και δεν θα κανω υεα. Δευτέρα θα έχουμε τις μεταθέσεις μας. Ισχύει οτι η μοναδα μας θα βρίσκεται κοντα στα συπο?

Καπως έτσι παει θελουν να σας στέλνουν στις μοναδες σας οσο ποίο γρήγορα δεν θέλουν να σας κρατάνε πολλες μερες..

Επεξ/σία από cer84
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Μάκαρος είπε

Το ανεκδοτο της ημερας ? 😂

ποσο ισχυει, εγω εχω χαλασει σχεδον 200ευρο μονο για τα πραγματα που χρειαζονται ωστε να εισαι καπως "ανετα" μεσα στο στρατοπεδο. (αυτα δλδ που ολοι προτεινουν οτι πρεπει να εχεις πριν μπεις) Να μην βαλω ολα τα εχτρα που θα χρειαστουν οσο θα μαι μεσα.

Επεξ/σία από petros123456789
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...