Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δλδ ένας που μπαίνει τώρα δεν θα πάρει άδειες ορκομωσίας, Χριστουγέννων και γενικά άδειες όσο διαρκεί το λοκνταουν και θα κάνει και 3 μήνες επιπλέον ενώ μπήκε με την προϋπόθεση των 9 μηνών;

Για βλάκες ψάχνουν;

• Like 6
Δημοσ.
14 ώρες πριν, MariosX είπε

Η λύση είναι I5 όλοι σας.

Εμείς Ι1 τι καταλάβαμε που υπηρετήσαμε;

ΛΕΛΕ λέγαμε, Λήξη Ενός Λανθασμένου Έτους

ΛΗΜΝΟΣ φωνάζαμε, Λάθος Ήταν Μάνα Να Ορκιστώ Στρατιώτης

Απλά είναι ένας χρόνος σπατάλη

Εντάξει πάνε τράβα μια παχιά τώρα είπες το ποίημα σου.

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω όποιον ξέρει το εξής. Αν κάποιος είναι πεζικό και πάει για Σπεν στον Βόλο στην 32λμχ ή 32λδβ κανει τα σπεν μαζί με τους πεζοναύτες; Ή εφόσον δεν είναι πρασινομπερες κανει άλλη εκπαίδευση; 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Dimitris252 είπε

Θα ήθελα να ρωτήσω όποιον ξέρει το εξής. Αν κάποιος είναι πεζικό και πάει για Σπεν στον Βόλο στην 32λμχ ή 32λδβ κανει τα σπεν μαζί με τους πεζοναύτες; Ή εφόσον δεν είναι πρασινομπερες κανει άλλη εκπαίδευση; 

Ξεχωριστά, αλλα νομίζω πως τα ΣΠΕΝ δεν γίνονται Βόλο αλλά Λιτόχωρο

Δημοσ.
Στις 5/11/2020 στις 2:34 ΜΜ, alex999 είπε

Δλδ ένας που μπαίνει τώρα δεν θα πάρει άδειες ορκομωσίας, Χριστουγέννων και γενικά άδειες όσο διαρκεί το λοκνταουν και θα κάνει και 3 μήνες επιπλέον ενώ μπήκε με την προϋπόθεση των 9 μηνών;

Για βλάκες ψάχνουν;

Βασικα ναι, χρόνια τώρα :P

• Like 2
Δημοσ.

Τελικά τι θα γίνει με την μετακίνηση? 

Θα μπορέσουν να με πάνε οι γονείς μου από Αθήνα στο στρατόπεδο (Λάρισα) και εάν ναι μετά τι θα έχουν να δείχνουν ως αποδεικτικό ότι με πήγαν για μην φάνε πρόστιμο σε επικείμενο έλεγχο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, vtag είπε

Τελικά τι θα γίνει με την μετακίνηση? 

Θα μπορέσουν να με πάνε οι γονείς μου από Αθήνα στο στρατόπεδο (Λάρισα) και εάν ναι μετά τι θα έχουν να δείχνουν ως αποδεικτικό ότι με πήγαν για μην φάνε πρόστιμο σε επικείμενο έλεγχο?

Μόλις ανακοινώθηκε τ είδα στις ειδήσεις...θα δείχνεις αν σε σταματήσουν με προορισμό προς το στρατοπεδο, το σημείωμα κατάταξης και όταν φτάσεις στο στρατόπεδο θα δώσουν στους γονείς σου βεβαίωση ότι παρουσιαστηκες εσύ για να το δείχνουν στην επιστροφή τους ώστε να είναι νόμιμοι και να μην τους γράψουν! Με το που φτάσεις και παρουσιαστείς θα δώσουν στους γονείς σου βεβαίωση παρουσίασης σου  για την επιστροφη τους

Επεξ/σία από Sdrap
Δημοσ.
Στις 5/11/2020 στις 3:34 ΜΜ, alex999 είπε

Για βλάκες ψάχνουν;

λογικα θα τις παρει καποια στιγμη μετά δεν υπαρχει περιπτωση

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα,

Παρουσιάζομαι τη Δευτέρα, και έχω κάποιες μάλλον αστείες ερωτήσεις.

Θα πάρω μαζί μου μια βαλίτσα μόνο. Έχω όλα τα πράγματα μέσα (sleeping bag, ατομικά είδη κλπ). Δεν χωράει κάτι άλλο.

Αυτή τη βαλίτσα θα την αποθηκεύω κάτω από το κρεβάτι;

Εκεί θα μας δώσουν και έναν σάκο ή λουκάνικο. Μέσα εκεί θα μπορέσω να αποθηκεύσω προσωρινά και άλλα πολιτικά ρούχα; Αυτά θα μπαίνουν στο φοριαμό φαντάζομαι. Η βαλίτσα λογικά μπορεί να μη χωράει στο φοριαμό. Κυρίως με απασχολεί που θα βάλω τα πολιτικά ρούχα (μπουφαν, παπούτσια κλπ) που θα φοράω την ημέρα της παρουσίασης.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, dimitmad είπε

Καλησπέρα και από εμένα,

Παρουσιάζομαι τη Δευτέρα, και έχω κάποιες μάλλον αστείες ερωτήσεις.

Θα πάρω μαζί μου μια βαλίτσα μόνο. Έχω όλα τα πράγματα μέσα (sleeping bag, ατομικά είδη κλπ). Δεν χωράει κάτι άλλο.

Αυτή τη βαλίτσα θα την αποθηκεύω κάτω από το κρεβάτι;

Εκεί θα μας δώσουν και έναν σάκο ή λουκάνικο. Μέσα εκεί θα μπορέσω να αποθηκεύσω προσωρινά και άλλα πολιτικά ρούχα; Αυτά θα μπαίνουν στο φοριαμό φαντάζομαι. Η βαλίτσα λογικά μπορεί να μη χωράει στο φοριαμό. Κυρίως με απασχολεί που θα βάλω τα πολιτικά ρούχα (μπουφαν, παπούτσια κλπ) που θα φοράω την ημέρα της παρουσίασης.

Ευχαριστώ.

Ναι οι βαλίτσες συνήθως τοποθετούνται κάτω από τα κρεβάτια. Τώρα σε καμιά επιθεώρηση στη δική μου μονάδα τις βάζαμε όλοι σε μια αποθήκη για να είναι πιο προβλεπε οι θάλαμοι.

Καλό θα ήταν να περισσεύει λίγος χώρος στη βαλίτσα ώστε να μπορείς να  χωρέσεις σε κάποια άδεια σου και τα επιπλέον ρούχα του στρατού. Στο λουκάνικο θυμάμαι βάζαμε όλοι κάποια στανταρ πράγματα που μας χρέωναν στις μονάδες (τα εξαρτήματα για τα σκοινάκια, ένα στρώμα που έμοιαζε σαν γυμναστικής και το έβαζες για να δίνει κυρίως σχήμα στο λουκάνικο κλπ) οπότε ήταν πάντα κατειλημμένο. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, dimitris21gr είπε

Ναι οι βαλίτσες συνήθως τοποθετούνται κάτω από τα κρεβάτια. Τώρα σε καμιά επιθεώρηση στη δική μου μονάδα τις βάζαμε όλοι σε μια αποθήκη για να είναι πιο προβλεπε οι θάλαμοι.

Καλό θα ήταν να περισσεύει λίγος χώρος στη βαλίτσα ώστε να μπορείς να  χωρέσεις σε κάποια άδεια σου και τα επιπλέον ρούχα του στρατού. Στο λουκάνικο θυμάμαι βάζαμε όλοι κάποια στανταρ πράγματα που μας χρέωναν στις μονάδες (τα εξαρτήματα για τα σκοινάκια, ένα στρώμα που έμοιαζε σαν γυμναστικής και το έβαζες για να δίνει κυρίως σχήμα στο λουκάνικο κλπ) οπότε ήταν πάντα κατειλημμένο. 

ok, ευχαριστώ, κατάλαβα.

Τα "πολιτικά" παπούτσια και πχ το μπουφάν τοποθετούνται στον φοριαμό ή θα πρέπει να μπουν στην "πολιτική" βαλίτσα σου;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, dimitmad είπε

ok, ευχαριστώ, κατάλαβα.

Τα "πολιτικά" παπούτσια και πχ το μπουφάν τοποθετούνται στον φοριαμό ή θα πρέπει να μπουν στην "πολιτική" βαλίτσα σου;

Όπου θες τα βάζεις αρκεί να μην φαίνονται. Εγώ στη βασική εκπαίδευση τα είχα χωμένα στο λουκάνικο, γιατί ο σάκος μου ήταν τίγκα, και φοριαμούς δεν είχαμε. Απο ΣΠΕΝ και μετά που είχαμε φοριαμούς τα έβαζα εκεί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...