vtag Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Pantelis199 είπε 12 ώρες πριν, Pantelis199 είπε Νομίζω ακόμα Ι3 θεωρείσαι Γιατί Ι3? 105 κιλά με 1.80 ύψος???? Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2020 από vtag
G.TH. Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, 5fingers είπε Πηρα τηλ στο νοσοκομειο για την ακτινογραφια, μου ειπαν να κανω τη δευτερα rapid test και να παω την τριτη (22/12) να κανω την ακτινογραφια. Παρουσιαζομαι στις 19/1. Μηπως ειναι νωρις να κανω την ακτινογραφια και δε την δεχτουν ή ειναι οκ; Πηρα να ρωτησω στη στρατολογια αλλα δεν το σηκωσαν. Εντάξει είναι, γενικά καλύτερα είναι να πας χωρίς ακτινογραφία και να σε στέλνει ο στρατός με δικά του μέσα.
SkenaDena Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, vtag είπε Γιατί Ι3? 105 κιλά με 1.80 ύψος???? Συμφωνα με αυτα που εχω διαβάσει υποτίθεται για να βγεις Ι1 πρεπει αν εισαι 1.80 να είσαι 80 κιλα , αν εισαι 1.90 - 90 κιλα κτλπ
5fingers Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, G.TH. είπε Εντάξει είναι, γενικά καλύτερα είναι να πας χωρίς ακτινογραφία και να σε στέλνει ο στρατός με δικά του μέσα. Δεν θα με χαλαγε απλα δε θελω να μου την πουν ή ακομα χειροτερα να με βαλουν στο ματι π.χ
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, 5fingers είπε Πηρα τηλ στο νοσοκομειο για την ακτινογραφια, μου ειπαν να κανω τη δευτερα rapid test και να παω την τριτη (22/12) να κανω την ακτινογραφια. Παρουσιαζομαι στις 19/1. Μηπως ειναι νωρις να κανω την ακτινογραφια και δε την δεχτουν ή ειναι οκ; Πηρα να ρωτησω στη στρατολογια αλλα δεν το σηκωσαν. Σε ποιον νοσοκομείο; Να πας από εκεί να κάνεις rapid ή ιδιωτικά;
5fingers Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Σε ποιον νοσοκομείο; Να πας από εκεί να κάνεις rapid ή ιδιωτικά; Σε δημοσιο πηρα. Μου ειπαν μια μερα πριν να κανω rapid στο ικα ή σε ενα κεντρο υγειας εδω. 1
Vogaras Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε όλους παιδια ! Γνωρίζει κανείς πως είναι οι συνθήκες στο ΤΥΛΠ/ΔΥΒ στο καποτά στο Μενίδι; Από υπηρεσίες πως πάει τυπου; Και ισχυει οτι αν μένεις μακριά δεν δικαιουσαι διανυκτερεύσεις; Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2020 από Vogaras
xorotaktis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 ναι ρε φιλε διανυκτερευση ειναι να πας να κοιμηθεις σπιτι σου αν δεν εχεις κοντα σπιτι τι να την κανεις την αδεια διανυκτερευσης;
Vogaras Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Άρα σε μια περιοχη της Αθήνας που είναι μακριά από το στρατόπεδο δεν θα μπορώ να πάω ;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Vogaras είπε Άρα σε μια περιοχη της Αθήνας που είναι μακριά από το στρατόπεδο δεν θα μπορώ να πάω ; Θα μπορεις λογικα..Αν μενεις λεκανοπεδιο θα εισαι οκ.
nikosaek2121 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, 5fingers είπε Σε δημοσιο πηρα. Μου ειπαν μια μερα πριν να κανω rapid στο ικα ή σε ενα κεντρο υγειας εδω. Παιδιά παίζει ρόλο που θα κάνεις την ακτινογραφία ? Θέλω να πω δημόσιο νοσοκομείο, ιδιοτικο κέντρο υγείας κτλ. Όλα είναι μέσα σωστά ?
SkenaDena Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, nikosaek2121 είπε Παιδιά παίζει ρόλο που θα κάνεις την ακτινογραφία ? Θέλω να πω δημόσιο νοσοκομείο, ιδιοτικο κέντρο υγείας κτλ. Όλα είναι μέσα σωστά ? Πρέπει να πας σε δημόσιο Νοσοκομείο ή κεντρο υγείας ή Στρατιωτικό νοσοκομειο. Απο ιδιωτικό τομέα ΔΕΝ τις κανουν δεκτες τις ακτινογραφίες
xorotaktis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, nikosaek2121 είπε Παιδιά παίζει ρόλο που θα κάνεις την ακτινογραφία ? Θέλω να πω δημόσιο νοσοκομείο, ιδιοτικο κέντρο υγείας κτλ. Όλα είναι μέσα σωστά ? Το φύλο κατάταξης λέει δημόσιο ή στρατιωτικό μονο
5fingers Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, SkenaDena είπε Πρέπει να πας σε δημόσιο Νοσοκομείο ή κεντρο υγείας ή Στρατιωτικό νοσοκομειο. Απο ιδιωτικό τομέα ΔΕΝ τις κανουν δεκτες τις ακτινογραφίες Αν την κανω απο βδομαδα για τα μεσα του Γεναρη ειμαι κομπλε;
Nikerim6 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, urbanist00 είπε φίλε μου και γω με Α ΕΣΣΟ μπαίνω, αλλά από ότι έχω ακούσει, μας μαζεύουν την 20η ημέρα στο κέντρο και μας ρωτάνε ποιοί θέλουν να συνεχίσουν για ειδικές δυνάμεις, στρατονομία, προεδρική φρουρά, δόκιμοι κτλπ και έπειτα το δηλώνεις και δίνεις τα αθλήματα λογικά την επόμενη μέρα. αν τα περάσεις, έφυγες για εκεί που θες. Καλύτερα ωστόσο να ρωτήσεις στην στρατολογία, θα σε κατευθύνουν καλυτερα. Μάλιστα. Τι να πω, αφού έχουν έτσι τα πράγματα..Μακάρι να γίνεται να παρθεί μετάθεση αλλιώς δε ξέρω πως θ την παλέψω..Τους έστειλα e - mail, αναμένω απάντηση.. Ευχαριστώ φίλε και καλο κουράγιο! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις