Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, nick#18 είπε

Αρε φυλακιο Παρασκευουδη.. το αγαπημενο μου απο τα αλλα 2! (ειπες 3 αλλα ειχαμεμονο Κυρλαγκιτση και Μ.Δερειο τοτε) Ξυλινη ντουλαπιτσα, ξυλινο ταβανι..ωραιο παραθυρακι στο θαλαμο.. ο,τι πιο "hommie"  μπορουσε να τυχει εκει πανω με -27 που ειχε εκεινο το χειμωνα! 347 50 τυπ λοχος ΕΜ εδω... 

Κυρλαγκίτση τίμιο, παράγγελνες και ότι ήθελες από Διδυμότειχο και τα φέρνανε οι ντελιβεράδες.
Μ. Δέρειο μπορούσες άνετα να μην βγεις περίπολο, δεν σε παίρνανε χαμπάρι (εκτός από κάποιον συγκεκριμένο αυδμ). Έβγαινες και για σούπερ μάρκετ, γενικά δυνατό.
Παρασκευούδη πένα. Λίγο απομωνομένο βέβαια, αλλά όπως έγραψα και πιο πριν, αν σου το λέγα από την προηγούμενη μέρα ότι θα πας και έβγαινες Διδ/χο να πάρεις προμήθειες, καθόσουν και μήνα.

Εμείς είχαμε και άλλο ένα, λίγο έξω από το Μέγα Δέρειο, που είχε αποθήκες καυσίμων. Παρόμοιο με Παρασκευούδη από όσο ξέρω, αλλά δεν πήγα.

Κάναμε και κανα μήνα στα Λάβαρα, σε παρατηρητήριο που το βράδυ πιάνανε οι εθνοφύλακες και κοιμόσουν, αλλά επίσης δεν πήγα.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια εμενα μου στειλανε χαρτι μεσω ΕΛΤΑ απο Χιο...Εχω απολυθει 10 χρονια τρ..Παιζει να ειναι καμια μετεκπαίδευση να τραβαω τ @@ μου???

Να ελπιζω σε μια απλη αλλαγη Φ.Π??

Ειναι συστημενο κ δν το παρελαβα ακόμα..

Δημοσ.

Θέλει να μπει ο αδερφός μου στην επόμενη ΕΣΣΟ. Θα πάει παραμεθόριο για να κάνει 9μηνο και λέει για νησί. Μας είπανε Χίο διαβιβαστές είναι καλά, έχετε άποψη;

Δημοσ.
Στις 7/4/2021 στις 6:23 ΜΜ, kokorikoue είπε

Στη Ριτσωνα συγκεκριμένα ειναι χαλαρά. Λιγο προσοχή στις υπηρεσίες και θα γλιτωσεις τη ζεστη του καλοκαιριου (αλλα θα φας απειρο κρυο τον χειμωνα). Δε θα το ελεγα καλη περιπτωση. Απο εξοδους δεν γνωριζω αλλα γενικα 1-2 εξοδους τη βδομαδα ειναι το μεγιστο στα ΧΩΚ (ημουν 7.5 μηνες και εκανα 150 υπηρεσιες)

Το νούμερο για τις υπηρεσίες δεν είναι τραγικό

Είναι περίπου 20 το μήνα, δλδ 2-1

Και εμένα με τέτοιο Ρυθμό με πάει 

Δημοσ.
Στις 20/3/2021 στις 12:17 ΜΜ, Andre7w είπε

Ανάλογα πως θα πάνε τα πράματα με τον κοβιντ μας είπαν. Οπότε έχουμε δρόμο μέχρι τότε 

Εγώ που μιλησα με στρατολογική υπηρεσία ειπε 6μηνο κανονικα. Το ειπε και ο υπουργός με τη κυα δεν αλλάζει η θητεία για τις ειδικές κατηγορίες που ορίστηκαν από το άρθρο 7 3421/05.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά, αναβολή υγείας που λήγει πρώτο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου πάει με την εσσο Νοεμβρίου ή Γενάρη?

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.Μπαινω με την Γ εσσο στο Ρέθυμνο. Θέλω να παραμεινω για όλη τη θητεία μου εκεί.Αμα δηλώσω αμεταθετος θα το καταφέρω η χρειάζεται να κάνω κ κατι αλλο?,,

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους, μου είπαν απο τη μονάδα ότι βγήκε η ειδικότητα μου για μάγειρας, και πρέπει να πάω Σπάρτη για 1 μήνα, μπορώ να το αποφύγω? 

Δημοσ.
Είμαι για δεύτερη αναβολή και η διάγνωση λέει πανω κατω:

1) πασχω από ιδειοψυχαναγκαστική διαταραχή
2) υποτροπιάζουσα κατάθλιψη, μέτριας βαρύτητας (αυτής της περιόδου)
3) άγχος
4) ψυχαναγκασμούς που εμφανίστηκαν από την προωιμη εφηβεια.
5) cipralex
6) φόβοι δυσμορφοβικού περιεχομένου και τιμωρίας.

του χρονου θα την έχω ευκολα την απαλλαγη?
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Konstantninios είπε

του χρονου θα την έχω ευκολα την απαλλαγη?

Ευκολα η δυσκολα αμα εχεις τα απαραιτητα εγγραφα/διαγνωσεις και εξηγησεις οτι δεν μπορεις να υπηρετησεις θα παρεις απαλλαγη. Κοιτα εσυ να εισαι οσο μπορεις καλυτερα και με το στρατο θα βγει ακρη.

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω μια βοήθεια από κάποιον που ξέρει να μου απαντήσει.

Αν έχω δηλώσει αμεταθετο στην μονάδα που είμαι τώρα.

1) με βύσμα μπορώ να φύγω από την μονάδα μου στους 6 μήνες και ας έχω δηλώσει αμεταθετο

Ευχαριστώ

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, EvilOperation είπε

Καλησπέρα θέλω μια βοήθεια από κάποιον που ξέρει να μου απαντήσει.

Αν έχω δηλώσει αμεταθετο στην μονάδα που είμαι τώρα.

1) με βύσμα μπορώ να φύγω από την μονάδα μου στους 6 μήνες και ας έχω δηλώσει αμεταθετο

Ευχαριστώ

Αν το βυσμα ειναι καλο κανεις ΟΤΙ θες...

• Like 2
Δημοσ.

Αν δηλώσεις αμεταθετο στην μονάδα σου σου δίνουν καμία τιμητική; Έχουμε κάποια άτομα εδώ και λένε πως αν δηλώσεις αμεταθετο σου δίνει η μονάδα μέρες δεν ξέρω αν ισχύει η αν λένε μαλακιες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, EvilOperation είπε

Αν δηλώσεις αμεταθετο στην μονάδα σου σου δίνουν καμία τιμητική; Έχουμε κάποια άτομα εδώ και λένε πως αν δηλώσεις αμεταθετο σου δίνει η μονάδα μέρες δεν ξέρω αν ισχύει η αν λένε μαλακιες

Μόνο αν είναι πολύ καλός άνθρωπος ο διοικητής σου θα πάρεις τιμητική για αυτό τον λόγο. Συνήθως το κάνουν γάργαρα. Τώρα δεν ξέρω αν είσαι τίποτα παραμεθόριο οπότε μπορεί όντως κάποιοι να δίνουν. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...