Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, nikosaek2121 είπε

Παιδιά έχω μια απορία σχετικά με την αναρρωτική άδεια, μπορεί κάποιος που ξέρει να απαντήσει. Αν κάποιος έχει τις κανονικές του άδειες (15) και δεν τις έχει χρησιμοποίηση, αν πάρει αναρρωτική άδεια 15 μέρες μετά από έγκριση στρατιωτικού ιατρού, χάνει τις 15 κανονικές του άδειες η μπορεί κανονικά αργότερα να τις χρησιμοποιήσει και αυτές ή είναι στο χέρι του διοικητή τι θα γίνει, με απλά λόγια αυτό που ρωτάω είναι η αναρρωτική άδεια αντικαθιστά τις κανονικές άδειες που δικαιούται ο φαντάρος ή είναι κάτι τελείως διαφορετικό ?

Ο 9μηνος δικαιουται 12 ημερες ειδικη αδεια. Η αναρρωτικη ειναι ειδικη αδεια. Αν για το προβλημα υγειας δεν ευθυνεται η υπηρεσια θα παρεις 12 ημερες αναρρωτικη και οι 3 επιπλεον θα αφαιρεθουν απο την κανονικη. Αν γινει ΕΔΕ και βγει οτι το ατυχημα εγινε εν ωρα υπηρεσιας με ευθυνη της υπηρεσιας οση αναρρωτικη και να παρεις δεν επηρεαζει την κανονικη σου αδεια. Επισης, πληροφοριακα, οσες μερες μεινεις σε στρατιωτικο νοσοκομειο θεωρουνται κανονικα ημερες θητειας...

Επεξ/σία από OxiGiannisGiannakis
  • Like 1
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα σας!!!Ειχα παρει τηλεφωνο στην στρατολογια για να ενημερωθω για το ποτε ειναι η σειρα μου για να παρουσιαστω και μου ειπαν οτι τωρα μεσα στον ιουνιο θα μου στειλουν στο email για το σημειωμα καταταξης για να παρουσιαστω τον ιουλιο αλλα δεν μου εχουν στειλει κατι ακομα και οταν μπαινω στο σαιτ της στρατολογια οταν παταω εκει που λεει πληροφοριες για την καταταξη μου λεει οτι δεν εχω προορισθει για την εσσο που ακολουθει τι να κανω;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Argyris almpanellis είπε

δεν εχω προορισθει για την εσσο που ακολουθει τι να κανω;

Τίποτα. Δε σε κάλεσαν γι' αυτή την ΕΣΣΟ. Στο λέει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Haldol είπε

Τίποτα. Δε σε κάλεσαν γι' αυτή την ΕΣΣΟ. Στο λέει.

Ναι ομως στο τηλεφωνο που τους πηρα ρωτησε το ονοματεπωνυμο μου με εψαξε στον υπολογιστη και μου ειπε οτι θα παρουσιαστω τον ιουλιο

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Argyris almpanellis είπε

Ναι ομως στο τηλεφωνο που τους πηρα ρωτησε το ονοματεπωνυμο μου με εψαξε στον υπολογιστη και μου ειπε οτι θα παρουσιαστω τον ιουλιο

Εάν δεν αναγράφει κάτι στο site δεν σ ' έχουν καλέσει, ασχέτως του τι ειπώθηκε στο τηλέφωνο. Μπορεί όντως να ήσουν προγραμματισμένος για Δ' ΕΣΣΟ (τον Ιούλιο) αλλά ν' άλλαξε κάτι. 

Δημοσ.

Χθες έστειλα εγώ email και μου είπαν δεν έχει βγει ακόμα κάποια ανακηνωση 

Εγώ που είχα πάρει τηλέφωνο μου είπαν έχεις προγραμματιστεί για Ιούλιο και να περιμένεις τέλος Ιουνίου για το χαρτί σου αλλά ακόμα δεν έχει βγει τίποτα 

Δημοσ.

Για μένα, αν δε βιάζεστε με κανα μεταπτυχιακό, μη μπειτε τώρα γιατί θα βγάλετε και ΣΒΕΝ και ΣΠΕΝ με καύσωνα. Και είναι ήδη κουραστικό να περπατάς σαμαρωμένος στους 20-25β, αλλά είναι ανυπόφορο να το κάνεις στους 35β. Καλύτερα Σεπτέμβριο να δροσίσει κάπως...

Δημοσ.
19 ώρες πριν, OxiGiannisGiannakis είπε

Ο 9μηνος δικαιουται 12 ημερες ειδικη αδεια. Η αναρρωτικη ειναι ειδικη αδεια. Αν για το προβλημα υγειας δεν ευθυνεται η υπηρεσια θα παρεις 12 ημερες αναρρωτικη και οι 3 επιπλεον θα αφαιρεθουν απο την κανονικη. Αν γινει ΕΔΕ και βγει οτι το ατυχημα εγινε εν ωρα υπηρεσιας με ευθυνη της υπηρεσιας οση αναρρωτικη και να παρεις δεν επηρεαζει την κανονικη σου αδεια. Επισης, πληροφοριακα, οσες μερες μεινεις σε στρατιωτικο νοσοκομειο θεωρουνται κανονικα ημερες θητειας...

Ο 8μηνος πόσες μέρες ειδική δικαιούται, υπάρχει περίπτωση μετά ο διοικητής να αρνηθεί να δώσει τις 12 κανονικές που δικαιούται ο 8μηνος από τις δικές του στο τέλος ? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nikosaek2121 είπε

Ο 8μηνος πόσες μέρες ειδική δικαιούται, υπάρχει περίπτωση μετά ο διοικητής να αρνηθεί να δώσει τις 12 κανονικές που δικαιούται ο 8μηνος από τις δικές του στο τέλος ?

Παλι 12 ειδικες εχεις. Κανονικη δεν κοβεται ουτε απο αΓΕΣ. Ομοιως και η αναρρωτικη. Ο διοικητης μπορει μονο να κοψει αγροτικη και φοιτητικη.

5 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Για μένα, αν δε βιάζεστε με κανα μεταπτυχιακό, μη μπειτε τώρα γιατί θα βγάλετε και ΣΒΕΝ και ΣΠΕΝ με καύσωνα. Και είναι ήδη κουραστικό να περπατάς σαμαρωμένος στους 20-25β, αλλά είναι ανυπόφορο να το κάνεις στους 35β. Καλύτερα Σεπτέμβριο να δροσίσει κάπως...

Απιστευτα μιζερος ο στρατος το καλοκαιρι, ειδικα αν εισαι στην πρωτη περιοδο που προσαρμοζεσαι. Ιδρωτιλα και μποχα, ειδικα το χιτωνιο και το αρβυλο στους 35 ειναι χοντρο ζορι. Αν εισαι στα λελε σου σε κανενα ΚΑΑΥ η ξεχασμενος απο το Θεο σε κανενα φυλακιο ειναι καλα. Δεν σκιζονται ολοι τυχαια να μπουν Σεπτεμβρη και Νοεμβρη. Εχεις και δυο γκρουπακια!

Δημοσ.

Αλίμονο σε'μας που καιγόμαστε για μεταπτυχιακό και δε μας συμφέρει να μπούμε πιο μετά...!!! 

Μόλις τώρα, OxiGiannisGiannakis είπε

Απιστευτα μιζερος ο στρατος το καλοκαιρι, ειδικα αν εισαι στην πρωτη περιοδο που προσαρμοζεσαι. Ιδρωτιλα και μποχα, ειδικα το χιτωνιο και το αρβυλο στους 35 ειναι χοντρο ζορι. Αν εισαι στα λελε σου σε κανενα ΚΑΑΥ η ξεχασμενος απο το Θεο σε κανενα φυλακιο ειναι καλα. Δεν σκιζονται ολοι τυχαια να μπουν Σεπτεμβρη και Νοεμβρη. Εχεις και δυο γκρουπακια!

Δημοσ.
18 ώρες πριν, another_greek είπε

Αλίμονο σε'μας που καιγόμαστε για μεταπτυχιακό και δε μας συμφέρει να μπούμε πιο μετά...!!! 

Ενταξει δες το θετικο, στην αρχη θα ειστε φρεσκοι πιο ορεξατοι οποτε δεν θα σας κατσει βαρια.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, OxiGiannisGiannakis είπε

Παλι 12 ειδικες εχεις. Κανονικη δεν κοβεται ουτε απο αΓΕΣ. Ομοιως και η αναρρωτικη. Ο διοικητης μπορει μονο να κοψει αγροτικη και φοιτητικη.

Καλά πλέον με το 12μηνο όλοι τα έχουν τα δύο γκρουπάκια :P

Πάντως συμφωνώ 100%. Ο,τι χειρότερο είναι ο στρατός το καλοκαίρι. Πορεία με το κράνος στους 30β να αρχίσει να βράζει η κατσαρόλα στο κεφάλι :P

20 ώρες πριν, another_greek είπε

Βοήθεια σας...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Καλά πλέον με το 12μηνο όλοι τα έχουν τα δύο γκρουπάκια

Οποιος εχει μυαλο παει παραμεθωριο και κανει 9μηνο. Και οι πιο πολλοι νομιζω αυτο θα κανουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...