CosGrLegend Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Όποιος έχει πλήρως εμβολιαστεί χρειάζεται να κάνει PCR test πριν καταταγεί;
ftroop Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα εκοψα ηλεκτρονικα την αναβολη που ειχα λόγο σπουδών τον ιουνιο για να μπω σεπτεμβρη εκει μου ζηταγε μια βεβαίωση σπουδων σε pdf την οποία επισυναψα απλα ηταν απο το 2018 αλλα την δεχτηκαν κανονικα ..πρεπει αυτο το χαρτί να το πάρω και μαζι μου να το δουν και απο κοντα; Θα μου πουν τιποτα επειδή ηταν απο το 2018;
Nikos3233 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Λογικά υποθέτω αύριο θα δημοσιευθεί και η Εγκύκλιος για την Ε ΕΣΣΟ, σωστά; Να πάει από βδομάδα που μπαίνει Σέπ, πάει αργά.
nicktsj Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Παιδια καλησπερα. Μου ηρθε εμαιλ απο στρατολογια για να μπω στο παρουσιαση αρμυ. Εγω που θελω να υπηρετησω εβρο και να κανω 9μηνο στο "Σημείο Υποδοχής Οπλιτών" που εχει διαφορα στρατοπεδα και την αντιστοιχη θητεια 9μηνο η 12μηνο, εγω πρεπει απο τωρα να δηλωσω απευθειας εβρο ή μπορω να επιλεξω καποιο στρατοπεδο κοντα στη πολη μου που λεει 12μηνο και μετα να παω εβρο και να κανω 9μηνο?
panoschr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα! Έχω ένα θεματάκι με τα μάτια μου που πρέπει να βάζω κολλύριο αρκετές φορές τη μέρα. Επίσης, μερικές φορές τη βδομάδα παίρνω ένα συγκεκριμένο χάπι. Πρέπει να πάω σε κάποιο ιδιωτικό γιατρό να μου γράψει γνωμάτευση για τα συγκεκριμένα φάρμακα ώστε να μπορώ να τα έχω μαζί μου την ημέρα της κατάταξης;
yanis13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 5 λεπτά πριν, panoschr είπε Καλησπέρα! Έχω ένα θεματάκι με τα μάτια μου που πρέπει να βάζω κολλύριο αρκετές φορές τη μέρα. Επίσης, μερικές φορές τη βδομάδα παίρνω ένα συγκεκριμένο χάπι. Πρέπει να πάω σε κάποιο ιδιωτικό γιατρό να μου γράψει γνωμάτευση για τα συγκεκριμένα φάρμακα ώστε να μπορώ να τα έχω μαζί μου την ημέρα της κατάταξης; Καλο θα ηταν να ειχες συνταγη αλλα ουτως ή αλλως θα σε πανε σε στρατιωτικο νοσοκομειο να σε εξετασει γιατρος. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, panoschr είπε Καλησπέρα! Έχω ένα θεματάκι με τα μάτια μου που πρέπει να βάζω κολλύριο αρκετές φορές τη μέρα. Επίσης, μερικές φορές τη βδομάδα παίρνω ένα συγκεκριμένο χάπι. Πρέπει να πάω σε κάποιο ιδιωτικό γιατρό να μου γράψει γνωμάτευση για τα συγκεκριμένα φάρμακα ώστε να μπορώ να τα έχω μαζί μου την ημέρα της κατάταξης; Λογικά όχι, δε ψάχνουν τόσο λεπτομερώς τα πράγματα σου. Εμας ίσα έβαλε ένας ΕΠΟΠ το χέρι του στο σάκο (κι οχι στο backpack) να δει για κανα μαχαίρι π.χ. και that's it 1 1
panoschr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, yanis13 είπε Καλο θα ηταν να ειχες συνταγη αλλα ουτως ή αλλως θα σε πανε σε στρατιωτικο νοσοκομειο να σε εξετασει γιατρος. 1 λεπτό πριν, ProponitisTouKanape είπε Λογικά όχι, δε ψάχνουν τόσο λεπτομερώς τα πράγματα σου. Εμας ίσα έβαλε ένας ΕΠΟΠ το χέρι του στο σάκο (κι οχι στο backpack) να δει για κανα μαχαίρι π.χ. και that's it Ευχαριστώ πολύ παίδες, να'στε καλά για την γρήγορη απάντηση
ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, nicktsj είπε Παιδια καλησπερα. Μου ηρθε εμαιλ απο στρατολογια για να μπω στο παρουσιαση αρμυ. Εγω που θελω να υπηρετησω εβρο και να κανω 9μηνο στο "Σημείο Υποδοχής Οπλιτών" που εχει διαφορα στρατοπεδα και την αντιστοιχη θητεια 9μηνο η 12μηνο, εγω πρεπει απο τωρα να δηλωσω απευθειας εβρο ή μπορω να επιλεξω καποιο στρατοπεδο κοντα στη πολη μου που λεει 12μηνο και μετα να παω εβρο και να κανω 9μηνο? Μπορείς να κάνεις και το δεύτερο. Οι πιθανότητες όμως είναι να σε βάλουν για κατάταξη απευθείας στην παραμεθόριο. Για μένα αν το έχεις πάρει απόφαση και θες μόνο Έβρο, δήλωσε το απο τώρα, γιατί 1. παίζει να σε ρίξουν σε νησί (ανάλογα με την στρατολογία που ανήκεις πάει αυτό, απο την Αθήνα και τον Πειραιά παίζει Β. Αιγαίο τελευταία) 2. αν κάνεις και τη βασική εκπαίδευση εκεί, θα έχεις εγκλιματιστεί καλύτερα, θα γνωρίσεις πιο εύκολα κόσμο κλπ κλπ
apalaiasg Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Αν κάποιος πάει για 9 μηνο παραμεθόριο θα γυρίσει κάποια στιγμή στην πόλη του για να απολυθεί; Πχ τελευταία βδομάδα ή κάτι τέτοιο; Επίσης άδειες εκτός Χριστουγέννων, Πάσχα, Ορκωμοσίας, Απολύσεως (δηλαδή σε ενδιάμεσα διαστηματα) παίζουν για κάποιον που θα πάει παραμεθόριο;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Άδεια απολύσεως δεν υπάρχει και γενικά μην την αναφέρετε στα στελέχη. Και το πόσο θα πάρετε εξαρτάται απο τη μονάδα, σε κάποιες μονάδες δε θέλουν να αφήνεις όλες τις άδειες για το τέλος. Στον Έβρο θα έχεις τις κανονικές σου άδειες, τις άδειες παραμεθορίου και εφόσον συμφωνήσει η μονάδα σου αγροτική ή φοιτητική. Αν κολλήσεις και καμία τιμητική, πρακτικά στους 7.5 μήνες απολύεσαι... 1
nicktsj Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Μπορείς να κάνεις και το δεύτερο. Οι πιθανότητες όμως είναι να σε βάλουν για κατάταξη απευθείας στην παραμεθόριο. Για μένα αν το έχεις πάρει απόφαση και θες μόνο Έβρο, δήλωσε το απο τώρα, γιατί 1. παίζει να σε ρίξουν σε νησί (ανάλογα με την στρατολογία που ανήκεις πάει αυτό, απο την Αθήνα και τον Πειραιά παίζει Β. Αιγαίο τελευταία) 2. αν κάνεις και τη βασική εκπαίδευση εκεί, θα έχεις εγκλιματιστεί καλύτερα, θα γνωρίσεις πιο εύκολα κόσμο κλπ κλπ Ευχαριστω για την απαντηση. Βλεπω για Εβρο μου βγαζει 3 στρατοπεδα (Λαγός, Καβησός, Σουφλί) γνωριζει κανεις τι και πως στο καθε στρατοπεδο ? ποιο να επιλεξω λετε ?
SotJake Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα παιδιά! Θα κόψω την αναβολή μου για να μπω Νοέμβρη και έχω το εξής δίλημμα: Λόγω δουλειάς θα ήθελα να κάνω 9μηνο και έτσι σκέφτομαι την Κύπρο (μιας και θα πληρώνεσαι σε σχέση με Έβρο πχ). Τι γνώμη έχετε γι' αυτό; Επίσης, αν σας έλεγαν ότι "υπάαααααρχει περίιιιπτωση να βάλουμε κάποιους να σε φτιάξουν και να σε φέρουν Αθήνα, αν δε δηλώσεις για 9μηνο" θα το κάνατε; Γιατί εμένα μου ακούγονται πολύ υποθετικά όλα αυτά και δεν ξέρω αν θέλω να ρισκάρω 3 μήνες από τη ζωή και τη δουλειά μου έτσι. Τέλος, που ακριβώς δηλώνω ότι θέλω ΕΛΔΥΚ (ή παραμεθώριο γενικότερα); Κάπου στο site όταν κόβω την αναβολή ή αργότερα όταν θα παρουσιαστώ; (Bonus ερώτηση: με τα κινητά τι παίζει γενικά; Μου προτείνετε να πάω να πάρω καμιά μπακατέλα ή να παω με το κανονικό μου;)
Nionios777 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Καλημέρα σε όλους, μπορεί κάποιος να μου πεί αν θα έχω πρόβλημα για αλεξιπτωτιστής με 1 πόντο μυωπία στο δεξί μάτι και 1.25 πόντους στο αριστερό;
Nikos3233 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Ρε μάγκες θα βγούν σημειώματα σήμερα ή θα περιμένουμε μέχρι να μπεί και ο Σέπ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις