Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε

Αν το χαρτί σου λέει ΕΟΔ τότε θα φύγεις

Αυτο το γραφει πανω στο σημειωμα καταταξης ? Και τι ειναι το ΕΟΔ ? 

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά κανένας με θετικό PCR που παίρνει "αναβολή"? Χθες μου είπαν για 10 μέρες, σήμερα στο φρουραρχείο που πήγε φίλος μου για τα χαρτιά του είπαν 20 μέρες. Λογικά χάνουμε ορκωμοσία...τι γίνεται με εμάς, γνωρίζει κανείς?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Mglps είπε

Καλησπέρα, σχετικά με το στρατόπεδο Χίου, γνωρίζει κανείς συνθήκες για εκεί; σχετικά με. Τηλέφωνα αφήνουν; 

Ανάλογα που καταλήξεις, εγώ ήμουν Αρμόλια και ήταν χαλαρα μόνο που είναι τέρμα χωριό η περιοχή και δεν έχει κάτι για έξοδο πέρα από ένα σουβλατζίδικο και μια καφετέρια, για να πας πιο γεμάτες περιοχές έπρεπε να πάρεις ταξί με παρέα και πάλι ακριβό το ταξίδι .

Όλα τα στρατόπεδα αφήνουν στην ουσία, χαζοί δεν είναι ξέρουν ότι έχεις κινητό απλά τον πρώτο καιρό μπορεί λίγο να σε πρήζουν.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, morningwood είπε

Αυτο το γραφει πανω στο σημειωμα καταταξης ? Και τι ειναι το ΕΟΔ ? 

Ναι, σημαίνει Εκτός Οργανικής Δύναμης. Εν ολίγοις, παρουσιάζεσαι εκεί και μέσα στην ημέρα (ή το πολύ την επόμενη) σε πάνε σε άλλο στρατόπεδο για την εκπαίδευση.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Kwstastou είπε

Άδεια οδήγησης μπορεί να χρειαστεί πουθενά ή όχι; Επίσης, τι φάση η Θήβα ως στρατόπεδο; 

αναλογα σε τι σωμα θα εισαι. Για παραδειγμα ΔΒ που εχει ειδικοτητα οδηγος (και τσιμπανε πολλους) θα σου χρειαστει και θα σε ενημερωσουν.

Ωστοσο κατα τη βασικη εκπαιδευση και πριν παρεις ειδικοτητα λογικα θα σου δωσουν ενα ερωτηματολογιο που μπορεις να δηλωσεις αν εχεις διπλωμα οδηγησης ιχ ή επαγγελματικο ωστε να σου δωσουν σχετικη ειδικοτητα..

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα . Προκειται να παρουσιαστω τον Νοεμβριο με την ΣΤ' ΕΣΣΟ. Δήλωσα Σάμο ( και απ οτι εχω μαθει ολους τους Ναξιώτες τους πάνε Σαμο). Θέλω να κάνω εκεί όλη τη θητεία μου για να κανω 9μηνο. Θα πρέπει να μιλήσω για βύσμα κλπ ή δε χρειάζεται ? ( προκειμένου να παω Σάμο , οπως δηλωσα και προκειμενου να μεινω εκει ολη τη θητεια ) . Ευχαριστω και σορρυ αν η ερωτηση ειναι καπως.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, chatzis11 είπε

Παιδια καλησπερα . Προκειται να παρουσιαστω τον Νοεμβριο με την ΣΤ' ΕΣΣΟ. Δήλωσα Σάμο ( και απ οτι εχω μαθει ολους τους Ναξιώτες τους πάνε Σαμο). Θέλω να κάνω εκεί όλη τη θητεία μου για να κανω 9μηνο. Θα πρέπει να μιλήσω για βύσμα κλπ ή δε χρειάζεται ? ( προκειμένου να παω Σάμο , οπως δηλωσα και προκειμενου να μεινω εκει ολη τη θητεια ) . Ευχαριστω και σορρυ αν η ερωτηση ειναι καπως.

Αν εχεις και θες να πας οπωσδηποτε εκει καλο θα ηταν να μιλησεις μιας και το που δηλωνεις δεν το παιρνουν υποψη τους.

• Like 1
Δημοσ.

Παρουσιάζομαι τις επόμενες μέρες στη Θήβα, οπότε οποιαδήποτε πληροφορία από όσους παρουσιάστηκαν ήδη για κινητά κλπ θα ήταν πολύ χρήσιμη. Καλή μας θητεία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλάνια, μόλις πέρασα συνέντευξη για ΕΠ εδώ Κομοτηνή (είμαι 12μηνος) και μου είπαν ότι επειδή μετράει 1ο μεταπτυχιακό η σχολή μου και δεύτερο ένα ανεξάρτητο που έχω κάνει, μπορώ να πάω Αθήνα να με βάλουν κατευθείαν, ενώ είχα ζητήσει να πάω Έβρο η νησιά για 9μηνη.

Έχει κάνεις εικόνα για Έρευνα Πληροφορίκης Αθήνα ρε παίδες εάν έχει σταξιμο?

Με έβαλαν σε σκέψεις όταν τους είπα ότι θέλω 9μηνο και μου είπαν να το ξανασκεφτώ γιατί μου λένε Αθήνα είναι καλύτερα και ότι θα μπει και στο βιογραφικό.

Επεξ/σία από vagg77
Δημοσ.

αμφιβαλλω αν ενας εργοδοτης θα ενδιαφερθει για ειδικοτητα υπηρεσια που ειχες. Επισης ειναι θεμα προτεραιοτητων: αν εχεις καποια υποχρεωση (δουλεια, σχεση, χρεη κτλ) και πρεπει να τελειωνεις γρηγορα δε πιστευω να αξιζουν 90 επιπλεον ημερες. Αν το αντιθετο (στρατοσ=διακοπες) τοτε πηγαινε Αθηνα.

Σκεψου λογικα

Δημοσ.

Γενικά στο στρατό μην ακούς τους άλλους. Το που είναι καλύτερα θα το κρίνεις εσύ, ανάλογα και με τις υποχρεώσεις που έχεις έξω. 

Καλά αυτό για το βιογραφικό μεγάλη παπάτζα. 😂

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια που λετε οτι ειναι καλυτερα, Εβρο ή σε νησι και γιατι?

Επεξ/σία από nicktsj
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...