Προς το περιεχόμενο

a-mobiles.gr

Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Για να παραμείνει το νήμα ανοιχτό:

1. Γράφετε κόσμια, χωρίς χαρακτηρισμούς για κανέναν. Προκύπτουν ευθύνες και για εσάς που τα γράφετε, και για το χώρο που τα αφήνει αναρτημένα.

2. Σε καμία απολύτως περίπτωση μην προτρέπετε (ούτε για "αστείο") σε παράνομες ενέργειες.

3. Μη δημοσιεύετε προσωπικά δεδομένα. 

4. Yπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να προχωρήσετε αρχικά σε καταγγελία στη Γραμμή Καταναλωτή στο 1520 εφόσον υπάρχει πρόβλημα με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. 

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά παρέλαβε τίποτα ο φίλος από acs?

φαντάζομαι πως όχι. 
Όπως και να έχει πάω για τη τράπεζα. 
αν μου πούνε κάτι εκεί που θα βοηθήσει θα σας ενημερώσω 

Επεξ/σία από jzago
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, invisiblesurfer είπε

Μάλλον δεν καταλαβαίνετε τί είναι αυτό που επικολλήσατε

Εγώ μια χαρά το καταλαβαίνω... Αν διαβάσεις και όλη την νομοθεσία ίσως να το καταλάβεις καλύτερα και εσύ.

https://www.eccgreece.gr/wp-content/uploads/2015/07/N2251-1994-enc2007-el1.pdf

Αν και τι καταλαβαίνουμε εμείς μικρής σημασίας ειναι. Μεγάλης σημασίας είναι τι καταλαβαίνουν οι αρμόδιες αρχές όταν καλούντε να τηρήσουν το νόμο.

Επεξ/σία από theavenger2
  • Like 1
Δημοσ.

Πέρασες από εκεί κ τα πήρες?αρθμος παραγγελίας?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, grgoofy2002 είπε

Επιβεβαιωνω υπευθυνα πως μολις μου επιστραφηκαν τα χρηματα!
Ελπιζω να τα παρει και ο υπολοιπος κοσμος!

ειχες παει στο καταστημα; 

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους

Θα ήθελα να μου πείτε(μη με κράξετε) εάν το συγκεκριμένο κατάστημα είναι το ίδιο με το netmobile όπου έχω κάνει δική μου παραγγελία για ένα τηλέφωνο εδω και 8 μέρες και περιμένω και εάν όντως πρόκειται για απάτη. Και πάλι συγνώμη απλά διάβασα για όλο αυτό που γίνεται τώρα τις τελευταίες μέρες και είμαι πολύ ανήσυχος(βλέπεις είναι αρκετά τα χρήματα). 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

σημερα πρωι απ τις 8. η κοπελα ηρθε 9 παλι σε χαλια κατασταση, το κλιμα ηταν ηρεμο.
Ειμασταν 5 ατομα. της εδωσα χαρτακι με ΙΒΑΝ αριθμο παραγγελιας και μου ειπε οτι θα τα εβαζε μεσα στη μερα.
Εφυγα χωρις μεγαλη αισιοδοξια! ευτυχως ολα καλα!!! αυτα απο μενα :)

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Panagiotis1255 είπε

Καλημέρα σε όλους

Θα ήθελα να μου πείτε(μη με κράξετε) εάν το συγκεκριμένο κατάστημα είναι το ίδιο με το netmobile όπου έχω κάνει δική μου παραγγελία για ένα τηλέφωνο εδω και 8 μέρες και περιμένω και εάν όντως πρόκειται για απάτη. Και πάλι συγνώμη απλά διάβασα για όλο αυτό που γίνεται τώρα τις τελευταίες μέρες και είμαι πολύ ανήσυχος(βλέπεις είναι αρκετά τα χρήματα). 

νομιζω οχι... οντως εχουνε ακομα ενα αλλο αλλα οταν ειχα μπει διαφορετικο σαιτ ηταν απο του νετμομπαιλ.. δεν θυμαμαι ονομα 

Μόλις τώρα, grgoofy2002 είπε

σημερα πρωι απ τις 8. η κοπελα ηρθε 9 παλι σε χαλια κατασταση, το κλιμα ηταν ηρεμο.
Ειμασταν 5 ατομα. της εδωσα χαρτακι με ΙΒΑΝ αριθμο παραγγελιας και μου ειπε οτι θα τα εβαζε μεσα στη μερα.
Εφυγα χωρις μεγαλη αισιοδοξια! ευτυχως ολα καλα!!! αυτα απο μενα :)

χαλια κατασταση ? δηλαδη ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dsxls είπε

Γράφουν κάποιοι σε αυτό το γκρουπ στο φεισμπουκ ότι έχουν παραλάβει. Εγώ 4 εβδομάδες αναμονής παρέλαβα το μέιλ χθες βράδυ. Το ταμπλετακι που είχα παραγγείλει το παρέλαβα από άλλο κατάστημα.

To ίδιο  και  εγώ   .Τους  έστειλα με  e-mail(πως  αλλιώς  ;  στο  κενό  πέφτουν  τα  τηλέφωνα   )    αρ.λογαρισμού  και   IBAN  να  μου  επιστρέψουν  τα  χρήματα     .2   μηνύματα  ...ένα  13-12-2019   και  ένα   τώρα  και  ούτε  φωνή  ,ούτε  ακρόαση ...τα  χρήματα  παραμένουν  δεσμευμένα (Aυτό  μοιάζει  εμπαιγμός  και  έλλειψη  σοβαρότητας  απέναντι  στον πελάτη  ) .  Να  πας   να  κάνεις  μία  αγορά  και   αντί  να   χαρείς  ...να  χαλιέσαι   και   να   αναλώνεσαι   να  ψάχνεις     φαντάσματα ...πρώτη  φορά   μου  συμβαίνει  .   Το  τι  κανόνισε   ο  τύπος  με  τους  προμηθευτές   του  δεν  μας  πέφτει  λόγος  .  Αυτός  τους διάλεξε  ,δεν   του  βγήκε  η  δουλειά   ,  ας  επέστρεφε  άμεσα  τα  χρήματα  στον  κοσμάκη  να  τελείωνε  το  θέμα   και  μετά  ας  έβγαινε  στην  αγορά  την  επόμενη  black  friday  ,πιό  οργανωμένος  με   καλύτερο  προσωπικό  και   προμηθευτές  .  Είναι   αυθαίρετο    να  μας   κρατάει   δεσμευμένα  τα  χρήματα  δεν  ξέρω  πόσο  καιρό ,ενώ  πια  δεν  επιθυμούμε  (αρκετοί νομίζω  ...)  να     μπει   έστω  σε  κόπο  να  μας  στείλει  οτιδηποτε  άλλο  πέραν   των   χρημάτων  μας  .  Όταν  χάνεται   η  αξιοπιστία  ...χάνεται  ...ας   πρόσεχε .  Ας  οργανωθεί  σοβαρά  σαν  επιχείρηση  και   ας  προσπαθήσει  να  βρει  καινούργιους  πελάτες   μελλοντικά  ...γιατί  οι  περισσότεροι  των   υπαρχόντων  πέταξαν  ...μέσω  της  εμπειρίας   τους  με  την  a-mobiles  .

• Like 2
Δημοσ.

παιδια το μονο που θελω να πω λιγο υπομονη , 1 ατομο εαν ειναι και εχει να κανει παραγγελιες, αποστολες , επιστροφες κλπ κλπ που να προλαβει 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

νομιζω οχι... οντως εχουνε ακομα ενα αλλο αλλα οταν ειχα μπει διαφορετικο σαιτ ηταν απο του νετμομπαιλ.. δεν θυμαμαι ονομα 

χαλια κατασταση ? δηλαδη ?

εκλαιγε & ηταν πολυ ταλαιπωρημενη απο την κατασταση που επικρατει.
εγω παντως ακομα ξεκαθαρα δεν μπορω να καταλαβω τι εχει γινει. πολυ μυστηρια πραγματα...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, grgoofy2002 είπε

εκλαιγε & ηταν πολυ ταλαιπωρημενη απο την κατασταση που επικρατει.
εγω παντως ακομα ξεκαθαρα δεν μπορω να καταλαβω τι εχει γινει. πολυ μυστηρια πραγματα...

κριμα και για αυτην... η τυπισα για να μην φευγει θα χει αναγκη.. αστα να πανε ...υπομονη παιδια , πιστευω ολοι θα παρετε πισω τα λεφτα σας η τις παραγγελιες σας ... 

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα και απο εμενα.

θα ηθελα  να σας ρωτησω κατι βρε παιδια.

και εγω ενας απο εσας που βρεθηκε κρεμασμενος απο το μαγαζι αυτο.

επειδη δεν μπορω να παω απο το μαγαζι να παρω τα χρηματα μου πισω αφου δεν ειμαι απο αθηνα.θα ηθελα να μαθω εαν της σειλω το IBAN της τραπεζας για να μου δωσει τα χρηματα μου πισω υπαρχει περιπτωση εφοσον εχει αυτος το ΙΒΑΝ μου να μου παρει λεφτα μεσα απο τον λογαριασμο?

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, stathisfr είπε

καλησπερα και απο εμενα.

θα ηθελα  να σας ρωτησω κατι βρε παιδια.

και εγω ενας απο εσας που βρεθηκε κρεμασμενος απο το μαγαζι αυτο.

επειδη δεν μπορω να παω απο το μαγαζι να παρω τα χρηματα μου πισω αφου δεν ειμαι απο αθηνα.θα ηθελα να μαθω εαν της σειλω το IBAN της τραπεζας για να μου δωσει τα χρηματα μου πισω υπαρχει περιπτωση εφοσον εχει αυτος το ΙΒΑΝ μου να μου παρει λεφτα μεσα απο τον λογαριασμο?

Οταν κάποιος εχει το iban σου δεν μπορει με τίποτα να σου παρει λεφτά. Μονο αν δωσεις στοιχεία κάρτας μπορει να σε κλέψει. 

49 λεπτά πριν, Panagiotis1255 είπε

Καλημέρα σε όλους

Χωρις να θυμάμαι ακριβώς στις πρώτες σελίδες είχε πει κάποιος πως η net mobile μεταβίβασε τις μετοχές της στην bsk η οποία μάλλον ειναι εταιρία του ίδιου .. αν θες λίγο ψαξτο στις σελίδες σε περίπτωση π κανω λάθος. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PopiAlba είπε

Οταν κάποιος εχει το iban σου δεν μπορει με τίποτα να σου παρει λεφτά. Μονο αν δωσεις στοιχεία κάρτας μπορει να σε κλέψει. 

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου.

Εσεις βγαλατε καμια ακρη με το θεμα του μαγαζιου ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...