Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έφυγε δέμα χτες από επαρχία με ΓενΤαχ και σήμερα βρίσκεται ήδη στο κατάστημα της περιοχής μου. Θα παραλάβω σπίτι μου λέτε? είναι με αντικαταβολή. 😄

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

σπίτι είμαι ακόμα από τότε που έγραψα το προηγούμενο μήνυμα. Μάλλον κουφάθηκα προσωρινά και δεν άκουσα το κουδούνι 

Αναφορά σε κείμενο

Αδυναμία παράδοσης - Δρομολόγηση Αποστολής

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΕΛΤΑ κουριερ υπάρχει λόγος να υπάρχει ή να το πληρώνουμε? 

Από την περασμένη Πέμπτη δεν μπορεί να μου φέρει ένα δεματάκι από 15 χλμ απόσταση. 

Είπα να παραγγείλω από Αθήνα για πιο γρήγορα και άλλο κουριερ για πράγμα που παρήγγειλα από Θεσσαλονίκη Παρασκευή απόγευμα μου το έφερε Σάββατο πρωί 

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.

Παίδες ήρθε το χαρτί απο EETT της καταγγελίας που έκανα για την ACS. 

Έχει κάποιος εμπειρία και τι πρέπει να προσέξω?? 

EETT.png

Δημοσ.

Εμένα πάντως εγραφε προς παράδοση και μετα εξαφανιστηκαν οσα εγραφε. Απο οτι μου λενε ειναι στις αποθηκες στο χαλάνδρι και ίσως προλαβουν να το πάνε στο μαγαζί σημερα. Περίπου 1 εβδομαδα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Makka είπε

Ποτε λέτε να παραλάβω ; Πέρασα από acs γίνεται χαμός .. 

56299CA8-5802-4FB6-A9F8-9274F3F48563.jpeg

Καλησπερα... Φυσιολογικα γυρω μεσα  στις επομενες 3-5 μερες...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Αθήνα προς Θεσσαλονίκη πως είναι η κατάσταση; Λογικά δε θα υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις.

Χθες τέτοια ώρα παραγγελία στο μαγαζί ,έφυγε με acs και σήμερα κατά τις 11.30 παρέλαβα ,ούτε εγώ το πίστευα.

• Like 1
Δημοσ.

Speedex 🤓

έστειλα δέμ στο Βόλο από Αθήνα την Τρίτη το πρωί ... και σήμερα παρέλαβε κανονικά .. Ταχύτητα φωτός!!

Δημοσ.

Παραγγελια από epapoutsia Παρασκευη 8/5 και παρέλαβα μόλις. Με Γενική Ταχυδρομική και αντικαταβολή

Το τρακινγκ δεν ειχε ενημερωση περα απο την παραλαβη απο αυτους του δεματος. 

Δημοσ.

μολις μιλαγα με acs μεταμορωσης για μια παραγγελια που ηταν να παραδοθει σημερα και δεν παραδοθηκε λογω μη ευρεσης μας. Ο αποστολεας ειχε οντως γραψει λανθασμενα τον αριθμο της διευθυνσης. Αντι για 1 ειχε γραψει 5. Τηλεφωνο ομως δεν πηραν γιατι οπως ειπαν οι διανομεις δεν εχουν εταιρικα τηλεφωνα και δεν μπορουν να καλεσουν. Ουτε αφησαν καποιο χαρτακι στην αντιστοιχη οικια που ανεφερε ο αποστολεας. Οταν τους ζητησα να επαναπρογραμματισουν αποστολη στην διορθωμενη διευθυνση μου ανεφεραν οτι εχουν εντολη απο τα κεντρικα να μην επαναπρογραμματιζουν καμμια αποστολη και οτι αν θελω να παω απο εκει αλλιως θα επιστραφει. Τους ανεφερα οτι εχουν υποχρεωση να ξαναπερασουν μου επιβεβαιωσε οτι κανονικα μπορουν εως και 3 φορες αλλα εχουν εντολη απο τα κεντρικα να μην το κανουν. Τηλεφωνησα αμεσως στα κεντρικα και μου ειπαν οτι οντως εχουν τετοια εντολη αλλα θα προσπαθησουν να ξανα περασουν. Οταν τους ανεφερα τις υποχρεωσεις τους μου ειπαν οτι το κρατος ειναι ενημερο για τις αλλαγες στην πολιτικη τους. Μαλιστα σε ερωτηση μου για το αν ειναι ενημερο το κρατος οπως ηταν και στην αυξηση των τιμων που πηραν πισω, μου απαντησαν με υφακι οτι για 0,43+ φπα εγινε ολος αυτος ο κακος ντορος. Τι να πω. Ας γυρισει πισω το δεμα. Προβλημα τους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...