Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oκ εχωσα και εγω προπαραγγελια σε  πλαισιο ,κωτσο και mediamarkt  και οποιος το φερει πρωτος θα παρει τα χρηματα μου .Eτσι και δεν το εχω  το αργοτερα στις 10 το πρωι   στις 19/11   θα κανω καμμια τρελα :P

119655124_687225605510182_3599273828266040060_n.jpg

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fotis13 είπε

Oκ εχωσα και εγω προπαραγγελια σε  πλαισιο ,κωτσο και mediamarkt  και οποιος το φερει πρωτος θα παρει τα χρηματα μου .Eτσι και δεν το εχω  το αργοτερα στις 10 το πρωι   στις 19/11   θα κανω καμμια τρελα :P

119655124_687225605510182_3599273828266040060_n.jpg

Με την κ@#@λα που το εχεις εισαι ικανος να το παρεις τριπλο..🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ προσπαθούσα απο την ώρα που άνοιξε το order για το plaisio να βάλω παραλαβή από το κατάστημα και τελικά με άφησε πριν από λίγο. Είχε καταχωρηθεί η παραγγελία βέβαια, απλά έβγαζε πρόβλημα στην επιλογή τρόπου πληρωμής. Ακόμα δεν έχω δεχτεί κάποιο τηλέφωνο για τα 50 που αναφέρθηκαν παραπάνω. Ελπίζω να μετράει η ώρα που έκανα την καταχώρηση την αρχική.

Καλές παραλαβές να έχουμε παιδιά. Περιμένω το Demon's Souls από τότε που τελείωσα το SotC και είχε βγει η φήμη.

Επεξ/σία από jay_D
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, spartan29gr είπε

Οσοι προπαραγγειλατε απο κωτσοβολο σας ζητησε λεφτα?

οχι  ,βαλε αντικαταβολη .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

οχι  ,βαλε αντικαταβολη .

Και ομως ζηταει ολο το ποσο φιλε μου

Σε περίπτωση μη καταβολής του ανωτέρω ποσού εντός 10 (δέκα) ημερολογιακών ημερών γίνεται αυτόματη ακύρωση της παραγγελίας.

Μπες στο email  σου και διαβασε τα ψιλα γραμματα στο τελος

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Άνοιξε και στα public, ζητάει προκαταβολή 50 ευρώ με κάρτα

Δεν βγαίνει στην αρχική σελίδα, αναζητήστε το

link;;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Σε περίπτωση μη καταβολής του ανωτέρω ποσού εντός 10 (δέκα) ημερολογιακών ημερών γίνεται αυτόματη ακύρωση της παραγγελίας.

Διαβασε τα προηγούμενα ποστ για κοτσοβολο

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Απαντηθηκε πριν  αυτο .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...