Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά, οπότε και το πλεονέκτημα των exclusives της sony, θα αρχίσει σιγά-σιγά να ψαλιδίζεται με τέτοιες συμφωνίες (kojima, bethesda κλπ).

Αν και για μένα καλό θα ήταν να μην υπήρχαν καθόλου αποκλειστικότητες στα παιχνίδια. Υπάρχουν εκατομμύρια pc, ps, xbox χρήστες που θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια.

• Like 3
  • Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 11/4/2021 στις 9:20 ΠΜ, Mitroglou7 είπε

Περιεργη ερωτηση. Ειχα βαλει το ηλεκτρονικο τσιγαρο στη μπροστα θυρα να φορτιζει εχθες ενω επαιζα και το ξεχασα εκει αφου εκλεισα τη κονσολα. Συνεχισε να φορτιζει παρολο που ηταν κλειστη και εχω κλεισει και το standby/instand on mode απο την πρωτη μερα.

Τι δεν καταλαβαινω; Δινει μονιμα ρευμα το usb;

το ίδιο και εμένα στο series s όπως θα δεις. Ότι και αν έκανα συνεχίζει να δίνει ρεύμα. Κάποια στιγμή ίσως να έσβησε μετά από κάποια ώρα αφού είχα κλείσει την κονσόλα από την εντολή πλήρης τερματισμός αλλά δεν είμαι απολύτως σίγουρος .

• Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, kostiger είπε

Κι άλλος καπνός.. 

Σύμφωνα με το άρθρο, η Sony δεν ευχαριστηθηκε ιδιαίτερα από την εμπορική πορεία του Death Stranding και στέλνει τον Kojima στην αγκαλιά του Φιλιππα.. 

https://gamingbolt.com/kojima-went-to-sony-for-his-next-game-first-but-they-turned-him-down-rumour

Ο Αγγελοπουλος του gaming 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, jimtriol είπε

Ο Αγγελοπουλος του gaming 

Όπως λέει και ο ποιητής:με ενα πλάνο μεγαλώνεις παιδι.....😁

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, stratigos24 είπε

το ίδιο και εμένα στο series s όπως θα δεις. Ότι και αν έκανα συνεχίζει να δίνει ρεύμα. Κάποια στιγμή ίσως να έσβησε μετά από κάποια ώρα αφού είχα κλείσει την κονσόλα από την εντολή πλήρης τερματισμός αλλά δεν είμαι απολύτως σίγουρος .

και στο 360 που εχω εναν σκληρό πάνω δεν μου τον σβήνει ποτε

Δημοσ.

Γεια σας έχει κάποιος να μου προτείνει ακουστικά Gaming για το Xbox serie; Η μια επιλογή που σκέφτομαι είναι τα Xbox wireless headset βέβαια δεν υπάρχουν διαθέσιμη αν ξέρει κάποιος ποτέ θα υπάρχουν;;;;;
και η άλλη επιλογή που σκέφτομαι είναι τα SteelSeries Arctis 1 Wireless , αν ξέρετε κάποια αλλά καλύτερα η κάποια πληροφορία για αυτά θα ήταν χρήσιμη βοήθεια! Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Char_f είπε

Γεια σας έχει κάποιος να μου προτείνει ακουστικά Gaming για το Xbox serie; Η μια επιλογή που σκέφτομαι είναι τα Xbox wireless headset βέβαια δεν υπάρχουν διαθέσιμη αν ξέρει κάποιος ποτέ θα υπάρχουν;;;;;
και η άλλη επιλογή που σκέφτομαι είναι τα SteelSeries Arctis 1 Wireless , αν ξέρετε κάποια αλλά καλύτερα η κάποια πληροφορία για αυτά θα ήταν χρήσιμη βοήθεια! Ευχαριστώ πολύ!

Εχω πάρει τα SteelSeries Arctis 1 Wireless. Σαν ακουστικά είναι πολυ καλά, το μικρόφωνο έχω διαβάσει ότι έχει θεματάκια αλλά εμένα δε με αποσχολεί αφού δε το χρησιμοποιώ. Τα μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους ότι συνδέονται ασύρματα σχεδόν σε ότι συσκευή μπορείς να φανταστείς, τα έχω δοκιμάσει σε PC, PS5, PS4 σε android tv και σε κινητό, δουλέυουν άψογα. Επίσης δεν διαθέτουν συνδεση μέσω bluetooth, οι συνδέσεις γίνονται μέσω του dongle που δίνουν. Η τιμή τους βέβαια είναι αλμυρή σχετικά...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...