Προς το περιεχόμενο

ZTE H288A (Nova)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεις να κοιταξεις και εδω στις αγγελιες... πουλανε διαφορα. Αλλα κανε αυτο που σου ειπα. Κυνηγησε το και πιστευω οτι θα στειλουν καινουριο...

3 λεπτά πριν, goana12 είπε

Επεξ/σία από goana12
Δημοσ.

Εκανα λοιπον το update απο wind σε nova firmwar t16,  εβαλα τις ρυθμίσεις του ιντερνετ που ειχα κ δουλεψε, που βαζω τις ρυθμίσεις για το voip? και πως μοιαζουν αυτες? 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, esconiac400g είπε

Εκανα λοιπον το update απο wind σε nova firmwar t16,  εβαλα τις ρυθμίσεις του ιντερνετ που ειχα κ δουλεψε, που βαζω τις ρυθμίσεις για το voip? και πως μοιαζουν αυτες? 

Θα σε στεναχωρήσω. Διάβασε τις τελευταίες 2 σελίδες του νήματος…

Δημοσ.
1 hour ago, esconiac400g said:

επαιξες και εχασες.δεν θα παιξει το voip

Δημοσ.
5 hours ago, esconiac400g said:

@poulinos επρεπε να ειχα κανει κάποιο βημα πριν κανω το update? 

το voip ειναι πολυ παραξενη ιστορια και η καθε εταιρεια παιζει με διαφορετικο τροπο.οποτε οταν αλλαζεις το firmware θα αλλαξουν και οι ρυθμισεις και το pvc.δεν ειναι απλα ενα username και password.ειναι servers ειναι διαφορα.και για αυτο θα δεις οτι nova kai wind συνηθως δεν παιζουν σε αλλο cpe

Δημοσ.

@esconiac400g για το voip θέλεις credentials από τον παροχο σε κάθε περίπτωση όπως και τα στοιχεία του σερβερ..

Επίσης πρέπει να ξέρεις πως βγαίνει η τηλεφωνία στην περίπτωση του παρόχου σου, πχ η κοσμοτε βγαίνει από το ιδιο vlan που βγαίνει και το ίντερνετ και είναι η απλούστερη περίπτωση.. Η νοβα απο όσο θυμάμαι κάνει ξεχωριστή wan σύνδεση, για την wind δεν έχω ιδέα.. 

Δημοσ.
Στις 2/8/2022 στις 1:38 PM, psydefects είπε

ZTE H288A V1.1.0_WND1T12 (Wind) 

Γεια σας :), Έχετε αρχείο ενημέρωσης υλικολογισμικού για αυτό ?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, AGmR είπε

Γεια σας :), Έχετε αρχείο ενημέρωσης υλικολογισμικού για αυτό ?

μόνο της νοβα υπάρχουν διαθέσιμα, θέλεις αποκλειστικά της wind? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 ώρες πριν, psydefects είπε

μόνο της νοβα υπάρχουν διαθέσιμα, θέλεις αποκλειστικά της wind? 

Είμαι ήδη σε υλικολογισμικό Nova (T16), αλλά θέλω απλώς να δοκιμάσω το υλικολογισμικό wind

Επεξ/σία από AGmR
Δημοσ.

Το υλικολογισμικο της wind σίγουρα θα είναι οπισθοδρομηση σε θέματα παραμετροποίησης καθώς δεν έχει διαρρεύσει συνδυασμός ονοματος χρήστη/κωδικού με πλήρη δικαιώματα πρόσβασης σε λειτουργίες που ο παροχος έχει λογοκρίνει.. 

• Like 1
Δημοσ.

εμενα ολη αυτη η ιστορια με τα κλειδωμενα μοντεμ με εχει εκνευρισει τοσο πολυ που μου ρχεται να ακυρωσω την φορητοτητα στην wind και να μεινω οτε για να βαλω οτι μοντεμ θελω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...