Προς το περιεχόμενο

ZTE H288A (Nova)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους !

@pkout Το πρόβλημα ήταν μεγαλύτερο τελικά! Είχε χαλάσει η τηλεφωνική πρίζα  για αυτό μου έκανε όλα αυτά τα κόλπα. Τώρα όλα εντάξει είναι και σε ευχαριστώ για την βοήθεια!

Θέλω να ρωτήσω εάν κάποιος/α έχει το συγκεκριμένο UPS σε περίπτωση διακοπής ρεύματος με  το συγκεκριμένο router.

https://www.skroutz.gr/s/25575105/Lamtech-UPS-30W.html

Εάν όχι μήπως υπάρχουν εναλλακτικές προτάσεις?

Ευχαριστώ!

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας, έχω σύνδεση Nova και στα πλαίσια ανανέωσης του συμβολαίου μου από 50 σε 100, μου έδωσαν αυτό το μόντεμ. 

Συγχρονίζει στα 86552 Kbps βέβαια, το έγραψα και στο θέμα της Nova 100 εδώ στο φόρουμ και μου είπαν τι να δοκιμάσω, αλλά έστω και αυτό το 87 κάτι είναι κι αυτό. 

Εν τω μεταξύ, στο μόντεμ έχει και δύο θύρες τηλεφώνου, Phone 1 + Phone 2. Μου είπαν ότι πρέπει να συνδέσω εκεί τα τηλέφωνα μου απευθείας και το μόντεμ απευθείας στην πρίζα του τοίχου, χωρίς το VDSL Splitter λοιπόν. Έτσι θα έχω τηλέφωνο μέσω Voip και πιο γρήγορο ίντερνετ αφού δεν θα υπάρχει απώλεια σήματος, έτσι μου είπαν. 

Σήμερα λοιπόν το δοκίμασα και στις δύο θύρες 1 & 2, αλλά δεν βγαίνει σήμα στο τηλέφωνο, όλο τούτ τούτ συνεχόμενα ακούγεται μέχρι να γίνει η κλήση και φυσικά νεκρό μετά, δεν καλεί.

Μήπως κάτι κάνω λάθος; Μήπως χρειάζεται και κάποια άλλη ρύθμιση; Λίγο που διάβασα εδώ μέσα, γράφουν μερικοί ότι δεν έχει Voip η Nova ή λάθος κατάλαβα; 

Υ.Γ: Το έχω πλέον συνδέσει με το splitter για τηλέφωνο και ίντερνετ σε λειτουργία. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του, στην φωτογραφία. IMG_20220226_083501.jpg.965bc0d5a07e4f4a5c6fb1ec5f225e3a.jpg

Επεξ/σία από topmar
Δημοσ.
Στις 26/2/2022 στις 8:38 ΠΜ, topmar είπε

Καλημέρα σας, έχω σύνδεση Nova και στα πλαίσια ανανέωσης του συμβολαίου μου από 50 σε 100, μου έδωσαν αυτό το μόντεμ. 

Συγχρονίζει στα 86552 Kbps βέβαια, το έγραψα και στο θέμα της Nova 100 εδώ στο φόρουμ και μου είπαν τι να δοκιμάσω, αλλά έστω και αυτό το 87 κάτι είναι κι αυτό. 

Εν τω μεταξύ, στο μόντεμ έχει και δύο θύρες τηλεφώνου, Phone 1 + Phone 2. Μου είπαν ότι πρέπει να συνδέσω εκεί τα τηλέφωνα μου απευθείας και το μόντεμ απευθείας στην πρίζα του τοίχου, χωρίς το VDSL Splitter λοιπόν. Έτσι θα έχω τηλέφωνο μέσω Voip και πιο γρήγορο ίντερνετ αφού δεν θα υπάρχει απώλεια σήματος, έτσι μου είπαν. 

Σήμερα λοιπόν το δοκίμασα και στις δύο θύρες 1 & 2, αλλά δεν βγαίνει σήμα στο τηλέφωνο, όλο τούτ τούτ συνεχόμενα ακούγεται μέχρι να γίνει η κλήση και φυσικά νεκρό μετά, δεν καλεί.

Μήπως κάτι κάνω λάθος; Μήπως χρειάζεται και κάποια άλλη ρύθμιση; Λίγο που διάβασα εδώ μέσα, γράφουν μερικοί ότι δεν έχει Voip η Nova ή λάθος κατάλαβα; 

Υ.Γ: Το έχω πλέον συνδέσει με το splitter για τηλέφωνο και ίντερνετ σε λειτουργία. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του, στην φωτογραφία. IMG_20220226_083501.jpg.965bc0d5a07e4f4a5c6fb1ec5f225e3a.jpg

παλι αυτο δινουν?  το σταματησαν το huawei?

Δημοσ.

Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω το firewall στο συγκεκριμένο ρουτερ. Στο μενού έχει μόνο μέχρι low. Το λέω γιατί μάλλον μου κόβει το live streaming σε iptv. Έχω vdsl 100 και η γραμμή τερματίζει 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, adminaros είπε

με την τελαυταια αναβαθμιση , Τ16,

ειμαι ~συνεχεια στο: Actual Rate(Up/Down) 10999/109999 kbps

φοβερο. δεν το πιστευω.

και πριν ποσο επιανες?

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα. Παρακαλώ την βοήθεια σας σε ένα περίεργο πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Όταν συνδέεται το android box mi S που αγόρασα, το router κάνει επανεκκίνηση είτε συνδεθώ στο 2.4 είτε στο 5G δίκτυο. Έχω οπτική ίνα από την νόβα και από τα κεντρικά βλέπουν τις αποσυνδέσεις αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί συμβαίνουν.  Έχω το router ZTE H288A. Ευχαριστώ

Δημοσ.
13 ώρες πριν, pkout είπε

και πριν ποσο επιανες?

το κατεβασμα ήταν πανω απο 100 ,  αλλα επαιζε στα 100 - 103 ...

Επίσης στο speedtest.net τώρα έχω ping 5 ή 6  ms.   Πριν την Τ16 ειχα 12, 13 ,15 . Ποτε κατω απο 12.

Μπορει να έγινε καποια αλλαγη ρυθμισης στην καμπίνα / καφάο ;

δεν ξερω.    παντως το τελευταιο εξαμηνο, που εβγαλα το 267 και έβαλα το 288 , πάμε γερά.

Δημοσ.

Καλησπέρα μπορει να ανεβάσει κάποιος την Τ16?

Γιατί έληξαν τα λινκ που την έχουν ανεβάσει σε προηγούμενες σελίδες.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

έχει συνδέσει κανείς σας usb stick ή εξωτερικό σκληρό και να το βλέπει από WLAN?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Καλησπέρα  σας,

Μου ειπαν απο nova οτι θα παρω ή το huawei dg8245v ή το ZTE h288a (σαν αντικατασταση), οτι εχει διαθεσιμο το καταστημα nova απο το οποιο θα παραλαβω.

Ποιο απο τα 2 μου συστήνετε? Εχω 50αρα γραμμη nova, με speedtest φτανω μεχρι 43 με το παλιο router.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το huawei dg8245v ειναι καλυτερο αλλα δεν δειχνει errors της γραμμης Μονο ταχυτητα κτλ

το ZTE h288a (παλεοτερο και το σταματησαν) δειχνει errors της γραμμης

θεμα firmware

Επεξ/σία από stamka

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...