Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikodemus είπε

Ακριβώς, έτσι κι εγώ ως κορονοπληκτος, μπήκε η σύζυγος μου (μη κορονοπληκτη)  ΩΣ ΣΥΖΥΓΟΣ κι έκανε αίτηση και συνεναισε σε άρση τραπεζικού απορρήτου. 

Σωστά το έκανες φίλε. 

Μάλλον σε άλλο σχόλιο πήγαινε η απάντησή σου. Για τσέκαρε το. 😉

• Sad 1
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλημερα

απο 15/10 εχουν ανοιχτει οι λογαριασμοι στην τραπεζα αλλα ακομη δεν εχει γινει πρασινο τικ στην εγκριση απο την τραπεζα 

εχει και καποιος αλλος τετοια καθυστερηση η μονο σε εμενα συμβαινει αυτο.

ευχαριστω

Δημοσ.

Εμένα έχει ανοιχτεί λογαριασμός και έχω και πράσινο τικ από πιστωτή και δημόσιο. Αλλά δεν έχω τελική έγκριση, εδώ και 3 βδομάδες περίπου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nikodemus είπε

Εμένα έχει ανοιχτεί λογαριασμός και έχω και πράσινο τικ από πιστωτή και δημόσιο. Αλλά δεν έχω τελική έγκριση, εδώ και 3 βδομάδες περίπου. 

Ακριβώς στο ίδιο στάδιο βρίσκομαι κ εγώ εδώ κ 3 εβδομάδες...Πειραιώς εμένα.Αν επιτρέπεται ποια ημ/νία πληρώνεται το δάνειο σου (μήπως επηρεάζει...)?

Επεξ/σία από Delavia
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikodemus είπε

1 ώρα πριν, Delavia είπε

Ακριβώς στο ίδιο στάδιο βρίσκομαι κ εγώ εδώ κ 3 εβδομάδες...Πειραιώς εμένα.Αν επιτρέπεται ποια ημ/νία πληρώνεται το δάνειο σου (μήπως επηρεάζει...)?

Και εγώ το ίδιο. Εμένα η πληρωμή του δανείου είναι στις 1/11. Εσάς;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Delavia είπε

Κάθε 17 του μήνα τραβάει η eurobank το ποσόν μου. Δε νομίζω να επηρεάζει. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, yiankap είπε

Και εγώ το ίδιο. Εμένα η πληρωμή του δανείου είναι στις 1/11. Εσάς;

Εμένα 19 κάθε μήνα . Προφανώς τον Οκτώβριο ήταν πολύ "κοντά" η ημ/νία αυτή με την ημ/νία έγκρισης της επιδότησης από δημόσιο (εμένα πήρε πράσινο τικ τις 8/10) κ θεωρώ πως δεν "πρόλαβε" να ενεργοποιηθεί η οριστική έγκριση για τη δόση Οκτωβρίου. Υποθετικά πάντα ... Όποιος πάντως δει πίστωση πρώτος ας μας ενημερώσει να γνωρίζουμε στο περίπου τι γίνεται...

Δημοσ.

Εμένα 19 κάθε μήνα . Προφανώς τον Οκτώβριο ήταν πολύ "κοντά" η ημ/νία αυτή με την ημ/νία έγκρισης της επιδότησης από δημόσιο (εμένα πήρε πράσινο τικ τις 8/10) κ θεωρώ πως δεν "πρόλαβε" να ενεργοποιηθεί η οριστική έγκριση για τη δόση Οκτωβρίου. Υποθετικά πάντα ... Όποιος πάντως δει πίστωση πρώτος ας μας ενημερώσει να γνωρίζουμε στο περίπου τι γίνεται...

Εμένα συνέβη το εξής κουφό : στις 17/10 τράβηξε κανονικά τη δόση και μετά από 2-3 μέρες με έβγαλε σε αναστολή με επενη δόση... 17/1!! Πόσο αμπαλοι θεε μου εκεί στη eurobank. Ρώτα ρε καραμητρο, θέλει ο άλλος; Πήρα τηλέφωνο για ακύρωση της αναστολής και η υπάλληλος μου είπε ότι "είναι εντάξει, επόμενη δόση 17/11" όμως στις μελλοντικές δόσεις εξακολουθώ να βλέπω την επόμενη στις 17/1.

Θα απευθυνθώ σε γνωστό που μπορεί να με βοηθήσει εκ των έσω... 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikodemus είπε

Εμένα συνέβη το εξής κουφό : στις 17/10 τράβηξε κανονικά τη δόση και μετά από 2-3 μέρες με έβγαλε σε αναστολή με επενη δόση... 17/1!! Πόσο αμπαλοι θεε μου εκεί στη eurobank. Ρώτα ρε καραμητρο, θέλει ο άλλος; Πήρα τηλέφωνο για ακύρωση της αναστολής και η υπάλληλος μου είπε ότι "είναι εντάξει, επόμενη δόση 17/11" όμως στις μελλοντικές δόσεις εξακολουθώ να βλέπω την επόμενη στις 17/1.

Θα απευθυνθώ σε γνωστό που μπορεί να με βοηθήσει εκ των έσω... 

Σίγουρα θέλει ενόχληση ώστε να βεβαιωθείς 100% ότι δεν ισχύει η αναστολή,ούτως ώστε να μην ανακεφαλαιοποιηθεί το ποσό...Μα καλά,κάνουν ότι θέλουν "εκεί" στη Eurobank???Άλλο κ τούτο....

Δημοσ.

Σίγουρα θέλει ενόχληση ώστε να βεβαιωθείς 100% ότι δεν ισχύει η αναστολή,ούτως ώστε να μην ανακεφαλαιοποιηθεί το ποσό...Μα καλά,κάνουν ότι θέλουν "εκεί" στη Eurobank???Άλλο κ τούτο....

Άστα και βραστά, είναι αυτό που λέμε ψηφίζεις κουβελη και βγαίνει ΝΔ. Πήγαμε στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο για πιο friendly και μας βγήκε ο δράκουλα ο ίδιος (eurobank) 

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις άλλαξε σε εμένα το Εκτιμώμενη Ημερομηνία Ολοκλήρωσης Σταδίου σε 15/11/2020 και παραμένω απο την αρχή στο Ανάκτηση στοιχείων Κορωνόπληκτων

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, SPANK είπε

Μόλις άλλαξε σε εμένα το Εκτιμώμενη Ημερομηνία Ολοκλήρωσης Σταδίου σε 15/11/2020 και παραμένω απο την αρχή στο Ανάκτηση στοιχείων Κορωνόπληκτων

Καλημέρα. 

Ακριβώς το ίδιο και σε μένα... 

Δημοσ.

Καλημέρα και καλό μήνα.εμενα η εκτιμώμενη ημερομηνία παραμένει 31-10 αλλά σήμερα στον κωδικό αίτησης ,δίπλα στον αριθμό,εχει μια μαύρη κουκιδα.

Δημοσ.

Καλημέρα. Θα αλλάξει η ημερομηνία, λογικά αύριο που είναι εργάσιμη. Θα σε πάνε 4-5 μέρες μετά. Έτσι με κάνουν εδώ και 1 μήνα!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα παρολο που ειναι απο 5 /10 στην παρακολουθηση επιδοτησης με ποσοστα κανονικα εμφανισε ενα μαπανερακι που λεει

• Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων έχει παρέλθει, ως εκ τούτου δεν είναι δυνατή η υποβολή της αίτησης.
Στις 21/10/2020 στις 3:02 ΜΜ, Antoniouk είπε

Εμένα δημιουργήθηκαν οι σχετικοί λογαριασμοί και ήδη πληρώθηκαν τα ποσοστά του δανείου, ωστόσο email δεν έχω λάβει... 

Επεξ/σία από SPYRER_007
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...