Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostiger είπε

Οκ... οποτε δουλευουν πανω σε Metal Gear remake. 😂 Το θεμα ειναι αν δεν το φτιαχνει η Bluepoint ποιος ασχολειται με το remake; H ΚΟΝΑΜΙ;;; Απο οτι ειδα πιο πανω δεν ειναι και τοσο θετικα τα vibes για αυτη την εταιρεια...😋

Υπηρχε ενα rumour απο το καλοκαιρο οτι ετοιμαζε revival ενος game franchise μαζι με Square Enix. Ειχαμε γραψει εδω οτι μπορει να ειναι το Legacy of Kain.

Δημοσ.

Μετά το πρώτο PSP phat 1001 ήρθα και εγώ στην παρέα του PS5.

Θα δούμε πιστεύετε καποια στιγμή 1440p ; Εχω μια Aorus AD27QD η οποία κάνει downscale το 4k σήμα και έχει σταθερά 60fps. Δεν παλεύεται με τίποτα. Το ghosting είναι απίστευτο. Η μπάλα στο fifa στις γρήγορες φάσεις αφήνει πίσω της trail λες και είναι κομήτης 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, CleanthisD είπε

Μετά το πρώτο PSP phat 1001 ήρθα και εγώ στην παρέα του PS5.

Θα δούμε πιστεύετε καποια στιγμή 1440p ; Εχω μια Aorus AD27QD η οποία κάνει downscale το 4k σήμα και έχει σταθερά 60fps. Δεν παλεύεται με τίποτα. Το ghosting είναι απίστευτο. Η μπάλα στο fifa στις γρήγορες φάσεις αφήνει πίσω της trail λες και είναι κομήτης 

Μακάρι και εγώ αυτό περιμένω. Έχω 4k TV αλλά σε φάσεις θέλω να το βάλω στην 1440p οθόνη μου.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Cariolanoc είπε

Οκ... οποτε δουλευουν πανω σε Metal Gear remake. 😂 Το θεμα ειναι αν δεν το φτιαχνει η Bluepoint ποιος ασχολειται με το remake; H ΚΟΝΑΜΙ;;; Απο οτι ειδα πιο πανω δεν ειναι και τοσο θετικα τα vibes για αυτη την εταιρεια...😋

Υπηρχε ενα rumour απο το καλοκαιρο οτι ετοιμαζε revival ενος game franchise μαζι με Square Enix. Ειχαμε γραψει εδω οτι μπορει να ειναι το Legacy of Kain.

Καλα μπορει να πέφτει και έξω η τύπισσα ιδιως για το Mgs remake. Θα δειξει.

Δημοσ.

Bloodborne remake? Τώρα που έχουν και το know how και codebase του daemon souls

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Cariolanoc είπε

η Sony δεν μπορεί να φτιάξει κανένα παιχνίδι της Konami η τα ip αυτα τα έχει μεσα στα picno δεν πρόκειται να ξανά δούμε ούτε silent hill remake ούτε metal gear solid το δεύτερο είχε βγει σε remake στο gamecube

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι η Blue Point δούλεψε ποτέ επάνω σε remake του MGS. Και αυτό λόγω ότι το MG δεν είναι IP της Sony και η Konami έχει αποστασιοποιηθεί αρκετά από τις μεγάλες παραγωγές gaming. Εκτός αν μπορεί η Sony να αγοράσει τα δικαιώματα της σειράς αλλά δεν νομίζω. Είναι πάρα πολλά τα λεφτά για την Konami στο να μην έβγαινε κάτι τέτοιο multiplatform. Το Guns of the Patriots είναι ο μοναδικός "μεγάλος" MG τίτλος που παρέμεινε αποκλειστικότητα στο Playstation και αυτό καθαρά λόγω αρχιτεκτονικής cell και τίποτα άλλο.

Απλώς υπάρχει ένας ambient μεταλλικός ήχος στο Nexus του Demon's Souls που μερικοί περιέργως τον έχουν συνδέσει με το Rex boss στο MGS (καμία σχέση) και πάνω σε αυτό στήριξαν αυτή την ανόητη φήμη που αναμασούν πολλοί. Με αυτή τη λογική οποιοσδήποτε μεταλλικός ήχος σε game θα πρέπει να προμηνύει το remake του MGS... Απλώς το παιχνίδι είναι πολύ ψηλά στην wish list κάποιων fans. Νομίζω αυτό είναι όλο.

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατι η Konami αφου δεν έχει σκοπο να βγάλει νέο SH ή MGS γιατι δεν πουλάει τα γαμημένα τα δικαιώματα σε μία αλλη εταιρεία ώστε να δούμε κάτι καλό. Ή έχει σκοπό να βγάλει κανενα νεο SH και να είναι τα ίδια χαλια με το τσιρκο του pro.....

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Cariolanoc είπε

παντως ο dyack φτιαχνει το δικο του σικουελ για το Kain, το Deadhaus Sonata.

για μενα απο τα κλασσικα exclusives της sony αυτο που θα ειχε μεγαλυτερο νοημα να δουμε, ιδιαιτερα μετα την επιτυχια του ratchet ειναι ενα remake/reboot στο jak and daxter

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, xavier είπε

παντως ο dyack φτιαχνει το δικο του σικουελ για το Kain, το Deadhaus Sonata.

για μενα απο τα κλασσικα exclusives της sony αυτο που θα ειχε μεγαλυτερο νοημα να δουμε, ιδιαιτερα μετα την επιτυχια του ratchet ειναι ενα remake/reboot στο jak and daxter

Προτιμω να δω κατι σε στυλ ICO/Shadow of the Colossus παρα Jak απο την στιγμη που εχουμε το Ρατσετ και πολυ πιθανο ενα νεο Sly παιχνιδι στο μελλον.

Περα απο αυτα βεβαια καλο ειναι να δουμε και καποιο νεο IP γιατι τον τελευταιο καιρο εχει πεσει πολυ remaster/remake/reboot κτλ.😉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η insomniac φαινεται απασχολημενη και πιστευω να αργησει για επομενο ratchet, οποτε σε οριζονταα διετιας να δουμε κατι απο jak, δεν ειναι κακο..δεν καιγομαι προσωπικα για κανενα remake ιδιως αν εχω παιξει το original. Προσωπικα θα με ενδιεφεραν remake απο παιχνιδια που δεν τα επαιξα στην εποχη τους ενω το ηθελα. Αλλα δε μου ερχεται κατι τωρα απο τον καταλογο της sony.

ειμαι 100% υπερ νεων ip, νεων ιδεων.

Επεξ/σία από xavier
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους…σήμερα παρέλαβα και εγω το ps5 μου κι θέλω να κάνω μια ερώτηση.

λοιπον θέλω να βγάζω ήχο από τον ενισχυτή μου από τα ηχεία μου και όχι από τα ηχεία της τηλεόρασης γιαυτο το ps4 το είχα απευθείας συνδεμένο με τον ενισχυτή μέσω optical καλωδίου…το ίδιο πίστευα θα έκανα και στο ps5 αλλά προς έκπληξη μου είδα πως δεν έχει θύρα optical το ps5.

πως μπορώ τώρα πλεον να βγάζω ήχο απτά ηχεία μου;;;υπάρχει τρόπος;ξενέρωσα η αλήθεια είναι αλλ ευελπιστώ να υπάρχει κάποιος τρόπος.

εντομεταξυ για ποιον λόγο αφαίρεσαν την σύνδεση optical από τα ps5;;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, kjtzemis είπε

Καλησπέρα σε όλους…σήμερα παρέλαβα και εγω το ps5 μου κι θέλω να κάνω μια ερώτηση.

λοιπον θέλω να βγάζω ήχο από τον ενισχυτή μου από τα ηχεία μου και όχι από τα ηχεία της τηλεόρασης γιαυτο το ps4 το είχα απευθείας συνδεμένο με τον ενισχυτή μέσω optical καλωδίου…το ίδιο πίστευα θα έκανα και στο ps5 αλλά προς έκπληξη μου είδα πως δεν έχει θύρα optical το ps5.

πως μπορώ τώρα πλεον να βγάζω ήχο απτά ηχεία μου;;;υπάρχει τρόπος;ξενέρωσα η αλήθεια είναι αλλ ευελπιστώ να υπάρχει κάποιος τρόπος.

εντομεταξυ για ποιον λόγο αφαίρεσαν την σύνδεση optical από τα ps5;;

Θα συνδέσεις μέσω hdmi πσ5 και τηλεόραση και με optical την τηλεόραση με τον ενισχυτή. Με αυτό τον τρόπο θα μοιράζει η τηλεόραση σου τον ήχο στον ενισχυτή σου.

Καλοπαιχνιδη η κονσόλα παρεμπιπτόντως.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...