Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3


Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Τον εμπιστεύομαι κι εγώ τον συγκεκριμένο αλλά να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτές οι "ρυθμίσεις" που προτείνει (οποιοσδήποτε στο YT) είναι πολύ βασικές που στόχος είναι κυρίως να αποτρέψουν τους αρχάριους να αλλοιώσουν εντελώς το αποτέλεσμα της εικόνας που παίρνουν από την TV. Δηλαδή σε καθοδηγεί απλά στο να μην τα κάνεις όλα λάθος. Εννοείται ότι από το τίποτα, καλό είναι κάποιος να τις λάβει υπόψην. Θα βοηθήσουν λίγο.

'Όμως, άλλο απλά "ρυθμίσεις", άλλο calibration.

Ακριβώς, γιαυτό έγραψα ρυθμίσεις. Είναι ένα 1ο βήμα που έχει αποτέλεσμα για 9 στους 10 χρήστες, γιατί μόνοι τους αποκλείεται να έκαναν καλύτερη δουλειά. Προφανώς για calibration χρειάζεται ειδικός. 

  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Choutas είπε

Εγώ τερμάτισα και το Kill it with Fire δυνατό indie για όσους το γυρίζουν.

Έπαιξα και το Deeer Simulator το παλικάρι που το έφτιαξε πρέπει να κάνει πολύ LSD. Το παιχνίδι είναι τρέλα. Καλό για ένα 20λεπτό μετά κουράζει.

To τερμάτισα προχτές. Ομολογώ ότι ευχαριστήθηκα πιου πιου αν και το παιχνίδι ειναι φανερά φτιαγμένο από ψυχακηδες. Μόνο νοσηρή φαντασία τα σκέφτεται αυτά. Φυσικά στο development έπαιξε Γιαπωνέζος μέσα. Ουδεμία έκπληξη. Σε στιγμές θύμισε Suda.

Δημοσ.
17 minutes ago, papapontikas said:

Archvale!!!! ειναι μίξη Zelda και Gungeon... Bullet-hell RPG

πάλι θα ξενυχτησωμεν...και έχουμε κ δουλειά αύριο...

Δειτε και το Rubber Bandits για πολλα γελια με παρεα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, james9tito είπε

Ο Vincent στο youtube έχει ρυθμίσεις για την C1. Πήρα την τιβι το Σάββατο, έφαγα πολύ ώρα να ακολουθήσω τις οδηγίες του για sdr, hdr, gaming, Dolby vision και νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι καλό για το μάτι μου. 

Ειδικός δεν είμαι βεβαια αλλά εδώ στην επαρχία δεν έχω και πολλές επιλογές να φέρω ειδικό κλπ. 

 

 

Πανω κατω και εγω αυτες εχω στην c1. Απο τον ιδιο την εχω σεταρει και για filmmaker mode ktl και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος

Δημοσ.

To 4700λεξο review μου, μου πήρε το μισο ΣΚ να το γράψω!

Gamover.gr - Halo Infinite Review ή αλλιώς: Halo 7 Combat Rebooted

Ελπίζω να σας αρέσει! Θα είμαι online τις επόμενες ώρες οπότε απλά κάντε με tag και θα χαρώ να απαντήσω οποιαδήποτε ερώτησή σας για το παιχνίδι!

  • Like 15
  • Thanks 6
Δημοσ.

Μια χαρα τα παει αν σκεφτει κανεις στα αρνητικα του βαζουν "μισoτελειωμενο παιχνιδι" λες και αλλα γκουχ γκουχ λαστοφας ειχαν ετοιμο το co op 😉

Επισης τι 87 τι 89 εν το παιχνιδι ειναι διασκεδαστικο ! Το θετικο ειναι οτι ολα τα στουντιο της microsoft βγαλανε παιχνιδαρες κ συνεχιζουν τα βαρια χαρτια για 2022-23 🎮👊🏻

  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

My $0.02 για το Halo όλες αυτές τις μέρες που παίζω το multiplayer:

Ένα arena shooter που όλοι χρειαζόμασταν και ας μην το ξέραμε. Θυμούνται οι παλιοί και μαθαίνουν οι καινούριοι, που έχουν πήξει στα battle royale. Η αμεσότητα και το action που έχει ένα arena shooter σαν το Halo είναι προσωπικά πολύ πιο rewarding από οποιοδήποτε battle royale.

Από τεχνικής πλευράς είναι άριστο, ειδικά σε 120Hz mode (το οποίο δεν χάνει τίποτα σε visuals, παρά μόνο ανάλυση η οποία στο 1440p monitor που παίζω είναι τέλεια) το responsiveness είναι τέρμα tight, νιώθεις κάθε input σαν να το κάνεις εσύ και όχι σαν εντολή που έδωσες για να χειριστείς ένα "robot". Έχεις απόλυτο immersion δηλαδή που επιτυγχάνεται σε ελάχιστα λεπτά (1-2 rounds από την ώρα που ξεκινάς να παίζεις). Αν φοράς και ακουστικά και ενεργοποιήσεις spatial audio (atmos, windows sonic etc) τότε είναι ακόμα πιο άμεσο το αποτέλεσμα.

Btw, όσον αφορά το Atmos for Headphones: Στα settings του στο preset "Game" έχει ένα toggle που το ονομάζει "Performance mode". Εγώ τόσο καιρό νόμιζα οτι αυτό το mode απενεργοποιεί οποιοδήποτε extra DSP, άρα και additional milisecond latency. Αμ δε, κάνει ακριβώς το αντίθετο. Ενεργοποιεί συγκεκριμένα EQ curves σε κάποια από τα κανάλια για καλύτερο footstep recognition κλπ. To gaming αυτό wording δλδ (performance μεν, αλλά περί competitive gaming) με παραπλάνησε. Ουσιαστικά κατάλαβα και επιβεβαίωσα πως για να έχω το χαμηλότερο δυνατό latency χωρίς καθόλου extra DSP processing, πρέπει να απενεργοποιήσω το Performance mode και να αφήσω το EQ preset στο "Οff".

Btw no2, δεν θυμάμαι αν το έχω αναφέρει, αλλά βρήκα λύση στο να έχω ήχο στα ηχεία μου (χωρίς hdmi splitters ή το αισχρό output των ακουστικών της οθόνης: Αγόρασα το Mixamp Pro TR Gen 4 που είναι USB Audio Interface. Δεν ξέρω πραγματικά πως μου είχε ξεφύγει, αλλά αυτό το μαραφέτι έχει πίσω Line Out που το ονομάζει Stream (για streamers που κάνουν capture από external device) και στο οποίο Line Out ρυθμίζεις ακριβώς τι μίξη θες - game, chat audio κλπ. Ουσιαστικά βέβαια στο Series X μόνο το Chat audio παίζει για όλο το audio output (έτσι είναι ο τρόπος που κατάφεραν να το λειτουργούν μέσω USB μετά από firmware update) αλλά αυτό λίγη σημασία έχει για το use case. Έχει και Xbox app που ρυθμίζεις εντάσεις κλπ.

  • Like 3
Δημοσ.

Θα ξαναπαίξω τα Halo από την αρχή με τον αδερφό μου, σε αναμονή του Co-op campaign.

Έχουμε ημερομηνία ή απλά ξέρουμε πως θα είναι μέσα στο νέο έτος?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Charismo είπε

Θα ξαναπαίξω τα Halo από την αρχή με τον αδερφό μου, σε αναμονή του Co-op campaign.

Έχουμε ημερομηνία ή απλά ξέρουμε πως θα είναι μέσα στο νέο έτος?

το coop παει για Μαιο 2022 αποσο εχει ακουστει

  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...