Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, thagkol είπε

Από Βραζιλια με gift card δουλεύει κανονικά ακόμα; Έχουν το sekiro shadows die twice με 18 ευρώ.

8 ευρώ Αργεντινή στο Eneba για να μην μπλέκεις με gift cards.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό θέλει vpn όμως και για Αργεντινή το φοβάμαι λίγο γιατί δεν το έχω ξανακάνει. Υπάρχει κάποιο δωρεάν αξιόπιστο; 

Επεξ/σία από thagkol
Δημοσ.

29 λεπτά πριν, thagkol είπε

Αυτό θέλει vpn όμως και για Αργεντινή το φοβάμαι λίγο γιατί δεν το έχω ξανακάνει. Υπάρχει κάποιο δωρεάν αξιόπιστο; 

Vpn lat

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, thagkol είπε

Vpn.lat από κινητό, έχει όλες τις χώρες. Προχώρα άφοβα. Το μισό ινσόμνια έχει αγοράσει έτσι 😁

Επεξ/σία από gregpec2
  • Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, gregpec2 είπε

Vpn.lat από κινητό, έχει όλες τις χώρες. Προχώρα άφοβα. Το μισό ινσόμνια έχει αγοράσει έτσι 😁

Δουλεψε τέλεια, 9,10 ευρώ.

Ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα! Καινούργιος κάτοχος series x.

Γνωρίζει κάποιος γιατί όταν βάζω 120hz με 1440p μου το γυρνάει σε 1080 με 120hz? 

Η οθόνη είναι του υπολογιστή στην οποία παίζω σε 1440p 144hz κανονικά. 

Έχω βάλει και το hdmi το δικό μου και του xbox (στην θύρα 2.0 της οθόνης). Εχω κλείσει ανοίξει το freesynch της οθόνης...Αλλά δεν γίνεται... Κάνω κάτι λάθος?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaskos4 είπε

Καλησπέρα! Καινούργιος κάτοχος series x.

Γνωρίζει κάποιος γιατί όταν βάζω 120hz με 1440p μου το γυρνάει σε 1080 με 120hz? 

Η οθόνη είναι του υπολογιστή στην οποία παίζω σε 1440p 144hz κανονικά. 

Έχω βάλει και το hdmi το δικό μου και του xbox (στην θύρα 2.0 της οθόνης). Εχω κλείσει ανοίξει το freesynch της οθόνης...Αλλά δεν γίνεται... Κάνω κάτι λάθος?

στο μενού, σε κάποιο game ή παντού στο κάνει αυτό; 

λογικά δε βλέπει την ανάλυση να υποστηρίζεται από το μόνιτορ για κάποιο λόγο. 

Δημοσ.

Στο μενού του xbox στις ρυθμίσεις που έχει για οθόνη/ τηλεόραση. Δοκίμασα και όλα τα video fidelity (κάτι 24bit κλπ)  που έχει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vaskos4 είπε

Στο μενού του xbox στις ρυθμίσεις που έχει για οθόνη/ τηλεόραση. Δοκίμασα και όλα τα video fidelity (κάτι 24bit κλπ)  που έχει. 

Αν θυμάμαι σωστά τα Series υποστηρίζουν 120fps έως 1080p εφόσον δεν υπάρχει hdmi 2.1 θύρα στο μέσο προβολής. Τσέκαρε αν μπορείς να απενεργοποιήσεις και το hdr με κάποιο τρόπο, αν και αυτό γίνεται αυτόματα στην ανάλυση 2K.

Επεξ/σία από Lobo10
  • Like 1
Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα είναι κόλλημα της οθόνης και κάποιων μοντέλων. Δεν σου δίνει την επιλογή να "κλειδώσει" στα 120.... Και από το pc έχει μόνο 60 ή 144hz στις ρυθμίσεις συστήματος, για όλες τις αναλύσεις.

Η οθόνη είναι η Dell S2719DGF

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...