SahiMontana Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Εγω έμαθα από το πατερα μου. Την θέλω ζουμερη... Μόνο τηγάνι με μπόλικο λάδι και λίγο σκορδο. Εννοείται το λάδι μετά το χύνεις πάνω στο κρέας στο πιάτο και το υπόλοιπο καμμένο το κάνεις παπάρα μεσα από το τηγάνι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Τόσες σελίδες και καθόλου οπτικοποίηση! Να μας ανοίξει και η όρεξη λίγο... Καλό αυτό... Αλλά αυτό...! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Σταδιαλα ρε, μου άνοιξες την όρεξη πρωινιάτικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Αμάσητη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 12 hours ago, uesugi1989 said: όπως αυτοί που ακούν έντεχνο Όπως αυτοί που δεν έχουν fb, που δεν βλέπουν Survivor, που δεν βλέπουν μπάλα, που δεν τρώνε κρέας, που δεν δίνουν μπουρμπουάρ, που δν πιστεύουν στο Θεό κλπ. Όχι όλοι, αλλά u get my point, οι παραπάνω ανήκουν στην κατηγορία του ανθρώπου που νιώθει την ανάγκη να δείχνει και να λέει πόσο πολύ ξεχωρίζει απ την μάζα. Σε κάθε θέμα το συναντάς αυτό εδώ μέσα.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pleo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Γενικά Asado ή αντικριστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPriest Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, BadBoy είπε Αυτό είναι το σχεδόν ωμό, σωστά; Με έπιασες, δεν το έχω δοκιμάσει αυτό, μέχρι rare έχω πάει. Δε βλέπω όμως πως θα με τραβούσε όταν και το medium δε με φτάνει. Το έχεις δοκιμάσει; Όχι δεν έχω δοκιμάσει και δεν νομίζω να δοκιμάσω να σου πω την αλήθεια. 😂 1 ώρα πριν, SahiMontana είπε Εγω έμαθα από το πατερα μου. Την θέλω ζουμερη... Μόνο τηγάνι με μπόλικο λάδι και λίγο σκορδο. Εννοείται το λάδι μετά το χύνεις πάνω στο κρέας στο πιάτο και το υπόλοιπο καμμένο το κάνεις παπάρα μεσα από το τηγάνι. Δοκιμασε να βαλεις βούτυρο μαζι με δεντρολίβανο συν ότι εκανες μεχρι Τώρα! Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από RedPriest 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalober Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, RedPriest είπε Όχι δεν έχω δοκιμάσει και δεν νομίζω να δοκιμάσω να σου πω την αλήθεια. 😂 Δοκιμασε να βαλεις βούτυρο μαζι με δεντρολίβανο συν ότι εκανες μεχρι Τώρα! Με προλαβες! προσοχη ομως, φρεσκο δενδρολιβανο, οχι αυτο που ειναι στα βαζακια σαν βελονιτσες, θελει ενα ωραιο κλωναρι, επισης και λιγο θυμαρι κανει θαυματακια αλλα και τα δυο ειναι θεμα γουστου. Επισης, ΚΑΛΟ βουτυρο (οχι αοσμα αγευστα νερουλιασμενα λιποσαπουνα) και οχι πριν μπει το κρεας στο τηγανι αλλα προς το τελειωμα και με ενα κουταλακι κανεις "μπανιο" και την επανω μερια της μπριζολας.... σταδιαλα λυσσαξα τωρα...😂 Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από kalober 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, RedPriest είπε Ότι λέει και ο τίτλος, πως τρώτε την μπριζόλα σας; Την θέλετε καλο-ψημενη; Ρωτάω γιατί αρχίζω και πιστεύω πως είμαι εγώ ο περίεργος που τα τρώει άψητα όπως μου λένε. Ρωτάω διότι έκανα ένα τραπέζι σε 2-3 φίλους έψησα κάτι ωραίες μοσχαρίσιες μπριζόλες και τις είχα ψήσει medium και κάποιες medium προς well done. Mόλις κάτσαμε να φάμε μου λέει ο άλλος με το που κόβει το κρέας ρε φίλε αυτό είναι άψητο Για να μην το πολυλογώ φάγανε όλοι έκτος από τον έναν που φοβόταν να μην πάθει κάτι. Τους άρεσε άλλα μου είπανε πως θα την προτιμούσαν καλο-ψημενη. Ο ένας κιόλας είπε πως ήταν η πιο μαλακή και ζουμερή μπριζόλα που έχει φάει και γι'αυτό του άρεσε και ο άλλος απάντησε λογικό αφού είναι άψητη. Εν τέλει πως προτιμάτε ψημένη την μπριζόλα σας; αστα να πανε, ολοι τις τρωνε καμενες και βαζουν απο πανω και 10 κιλα μπαχαρια μπας και φτιαξει η γευση, αλλα μη δουν "σωστα" ψημενη μπριζολα σου λεν πως ειναι αψητη.. τι να πει κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
n4sleep Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Για τους λάτρες της καλής μοσχαρίσιας (σιτεμένα κρέατα, kobe, black angus κλπ) άνοιξα ένα club. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koupan16 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Κάποτε προτιμούσα τις medium-rare. Αυτά μέχρι που αποτελέσματα του Harald zur Hausen, έδειξαν οτι στο μοσχάρι υπάρχουν διάφοροι ιοί που πιθανόν ενοχοποιούνται για καρκίνους και χρει'αζεται καλό ψήσιμο για να απενεργοποιηθούν. Ο κύριος αυτός δεν είναι κανένας τυχαίος: ανακάλυψε ότι ορισμένα στελέχη του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων - papilloma virus - προκαλεί καρκίνο και τιμήθηκε με Νομπελ Ιατρικής για αυτό (2008). ΠΙΘΑΝΟΝ ενοχοποιούνται, αλλά από τοτε: sorry fine diners, well-done for me! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 20 hours ago, RedPriest said: Όπως σου είπα έχει να κάνει με τι κομμάτι κρέας είχες. Κάποια κομμάτια είναι αρκετά σφιχτά Την επομένη φορά βάλε στο μπλεντερ ακτινίδια λιωστα και κάλυψε με το μίγμα αυτό τις μπριζόλες σου για μίση ώρα περίπου, μετά ξέπλυνε τες και βαλτές να ψηθούν Θα δεις πως θα είναι πολύ πιο μαλακές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Stamer είπε Τόσες σελίδες και καθόλου οπτικοποίηση! Να μας ανοίξει και η όρεξη λίγο... Καλό αυτό... Αλλά αυτό...! Το πανω κανει μονο για να το κοβεις φλοιδα και να το ξαναψηνεις , σαν τον γυρο 😆 Το κατω, οχι μονο χορταινεις να το βλεπεις, αλλα σχεδον ακους το λιπος και να λεμονακι να τσιτσιριζουν 😍 Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από bluesattack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, Malthador said: Συνήθως προτείνουν ανανά... Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από ThReSh 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 9 minutes ago, ThReSh said: Συνήθως προτείνουν ανανά... Κάντε βλακείες και στο τέλος θα καταλήξετε τίποτα βήγκανς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις