Toxo <3 lover Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Εγω παντως θελω να χασω 2 κιλα μεσα 1 βδομαδα ,θα τα καταφερω ? Για να δουμε . Εύκολα, κυκλοφορεί ιός γαστρεντερίτιδας, φρόντισε να κολλήσεις. 3
Fotis13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Εύκολα, κυκλοφορεί ιός γαστρεντερίτιδας, φρόντισε να κολλήσεις. Eαν παθαινα κατι τετοιο τωρα θα ηταν καταστροφικο γιατι θα μεινω πολυ πισω σε προπονησεις και γενικοτερα . Αν τελικα το παθω θα ερθω να σε βρω δεν την γλιτωνεις .
Expertr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Ο χρήστης Expertr είπε: Βαζει 6 κιλα σε 1.5 μερα;;; χχαχαχα Εγω σου λεω το ΠΟΛΥ να βαζει 2 Και αυτα θα ειναι τα λιγα νερα εξτρα που θα βαλει.Τι νομιζετε οτι μετα την ζυγιση πλακωνονται στα κοψιδια; η διατροφη ειναι υπερβολικα προσεγμενη για τους αγωνες Ελεος, 2 κιλά θα κόψω / βάλω εγώ με ένα κατούρημα και ένα καλό γεύμα, δεν είσαι σοβαρός. Εδώ μιλάμε για ολόκληρη επιστήμη.. έχει αθλητές που κόβουν 20 pounds ψαξτο καλύτερα, εγώ ξέρω πολύ καλά τι είπα. Εδώ και γυναίκες στα 135 (60 κιλά) κόβουν 4.5 κιλά (10 pounds) για τον αγώνα http://www.mensfitne...se-weight-weigh "Fellow bantamweight Holly Holm notably trims 10 pounds on the day of weigh-ins. The decorated former boxer will walk around at 155 pounds, but fight at 135 pounds. It’s not the worst of weight cuts—former welterweight (who can weigh no more than 171 pounds on weigh-in day) champion Johny Hendricks walks around at upwards of 200 pounds—but for someone with such a low bodyfat ratio already, it can be particularly frightening. " Συγκρινεις τον ευατο σου με εναν επαγγελματια αθλητη;Εσυ θα τα χασεις πολυ πιο ευκολα γιατι εχεις περιττα σε αντιθεση με εκεινον που ολον τον χρονο η διατροφη του ειναι αψογη και δεν εχει τοσα περιττα .Οσο πιο χαμηλο bf τοσο πιο δυσκολα κατεβαινεις σε κιλα
Mikeasdf Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Τσιμπησα σημερα γλουταμινη και αμινοξεα (σε σκονη) απο μια κοπελα που θα τα πετουσε γιατι δεν τα ηθελε εν τελει.Το θεμα ειναι οτι δεν εχω ξαναπαρει τετοια ποτε και ακομα δε ξερω αν θα τα χρησιμοποιησω, απλα σε περιπτωση που το κανω, πώς γινεται? Πριν το φαγητο, μετα ή κατα τη διαρκεια? Επισης, πριν την προπονηση ή μετα? Δεν εχω ιδεα απο τετοια και στο google λεει αλλα πραγματα για μορφες ταμπλετων, οχι σκονης. Μεχρι στιγμης απ'οτι καταλαβα: Γλουταμινη παιρνεις πριν και μετα την προπονηση.Αμινοξεα το ιδιο και μπορεις και κατα τη διαρκεια του γευματος (???)
Vapir Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 ασπράδια σε σκόνη ? !https://www.youtube.com/watch?v=p1iymAM0twM τα comments ... ΚΛΑΜΑ."Rich Piano's 5% Investment Analytics Company1 day ago Rich looks like Eminem overdosed on kerosene" 2
Demetra_ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Τσιμπησα σημερα γλουταμινη και αμινοξεα (σε σκονη) απο μια κοπελα που θα τα πετουσε γιατι δεν τα ηθελε εν τελει.Το θεμα ειναι οτι δεν εχω ξαναπαρει τετοια ποτε και ακομα δε ξερω αν θα τα χρησιμοποιησω, απλα σε περιπτωση που το κανω, πώς γινεται? Πριν το φαγητο, μετα ή κατα τη διαρκεια? Επισης, πριν την προπονηση ή μετα? Δεν εχω ιδεα απο τετοια και στο google λεει αλλα πραγματα για μορφες ταμπλετων, οχι σκονης. Μεχρι στιγμης απ'οτι καταλαβα: Γλουταμινη παιρνεις πριν και μετα την προπονηση. Αμινοξεα το ιδιο και μπορεις και κατα τη διαρκεια του γευματος (???) αμινοξέα κατά την διάρκεια της προπόνησης γλουταμίνη 5γρμ πριν και 5γρμ μετά 1
frozex Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Λοιπόν, δεν ξέρω αν θυμάστε την περίπτωση μου αλλά είχα ξανά γράψει πριν περίπου 45 μέρες όταν ξεκίνησα μια δίαιτα "low carb". Σήμερα είμαι εδώ για να σας ρωτήσω αν έχετε καμιά πρόταση να μου κάνετε για την περίοδο προσαρμογής στην ισορροπημένη διατροφή. Τα αποτελέσματα είναι αρκετά θετικά προς το παρών, το πόσα κιλά έχασα θα σας το πω την Πέμπτη το πρωί που θα ζηγηστώ (Τετάρτη είναι η τελευταία μέρα). Αυτό που με αγχώνει είναι να μην βάλω τα κιλά πίσω. Έχω διαβάσει αρκετά πως πρέπει να κινηθώ ειδικά τις πρώτες μέρες αλλά αν έχετε και εσείς καμιά εμπειρία θα ήθελα να με συμβουλέψετε. Επίσης σκέφτηκα να φτιάξω ένα ψωμί δική μου συνταγή, να το χωρίσω σε μερίδες και να το βάλω κατάψυξη. Αυτό το κάνω καθαρά για την προσαρμογή, έτσι κι αλλιώς δεν τρώω ψωμί απλώς σκέφτηκα αν το κάνω εγώ, μπορώ να υπολογίσω καλύτερα αυτά που περιέχει. Το ψωμί είναι της φιλοσοφίας "protein bread" αλλά σε μια διαφορετική εκδοχή. Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσω είναι: αλεύρι ντίνκελ ολικής, σκληρό χωριάτικο αλεύρι (πολύ μικρή ποσότητα, για την υφή), λιναρόσπορό, ηλιόσπορο, βρώμη, αλάτι, νερό, το σκέφτομαι για αμύγδαλα και μαγιά και τέλος λάδι ίσα ίσα στο σκεύος που θα ψηθεί για να μην κολλήσει. Αυτό με ασπράδια αυγού δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να πετύχει. EDIT: ξέχασα να γράψω πως θα βάλω μικρή ποσότητα σκόνη πρωτεινης, αλλιώς τι protein bread θα ήταν. Λέτε να χαλάσει όλο το ψωμί η σκόνη; Τελικά το έφτιαξα το ψωμί, δυστηχώς σκόνη πρωτείνης χωρίς γεύση δεν βρήκα. Η συνταγή είναι η παρακάτω: 450γρ Αλεύρι Ντίνκελ Ολικής 100γρ Αλεύρι Σκληρό (Ζυμωτό) 75γρ αμύγδαλα (με την φλούδα) 75γρ ηλιόσποροι (καθαρό βάρος, μόνο το μέσα) 75γρ λιναρόσπορο 65γρ βρώμη 8γρ ξερή μαγιά 10γρ αλάτι (μπορεί να έπερνε κι άλλο) 625γρ νερό λίγο λάδι Ανακατεύουμε τα 2 αλεύρια με την μαγιά και νερό και τα αφήνουμε για τουλάχιστον 12 ώρες. Αλέθουμε καλά υπόλοιπα υλικά και τα ρίχνουμε στο μίγμα (μετά τις 12 ώρες). Ανακατέβουμε καλά και αφήνουμε να ξαναφουσκώσει για 1-2 ώρες. Στην μία ώρα που περιμένουμε να ξανα φουσκώσει, βάζουμε μια κατσαρόλα (χωρίς πλαστικά χερούλια ή καπάκι) στο φούρνο μαζί με το καπάκι της ή μια γάστρα να προθερμένονται στους 230 βαθμούς. Όταν προθερμανθούν τα βγάζουμε, αλήφουμε το σκέυος με ελάχιστο λάδι (για να μην κολλήσει) και αδειάζουμε γρήγορα την ζύμη μας μέσα. Κλείνουμε το καπάκι και βάζουμε στον φούρνο για 35 λεπτά στους 230. Αφαιρούμε το καπάκι και ψήνουμε για άλλα 15-20 λεπτά στους 230 (δοκιμάστε αν βγαίνει το μαχαίρι καθαρό, για να δείτε αν έχει ψηθεί η ζύμη, αλλά νομίζω μετά το 20λεπτο θα είναι μια χαρά). Αφαιρούμε από το φούρνο, το βγάζουμε από το σκέβος που το ψήναμε και το βάζουμε πάνω σε μία σχάρα ώστε να μην πανιάσει από τους υδρατμούς η κάτω πλευρά του ψωμιού. Το ψωμί βγήκε αρκετά νόστιμο, το έχω κόψει σε φέτες (70-80 γραμμαρίων) και το έβαλα στην κατάψυξη να διατηρείται. Όλόκληρο το ψωμί ψημένο ήταν 1300 γραμμάρια Γραμμάρια Θερμίδες Πρωτείνες Υδατάνθρακες Λίπη 1300 3598 115 431 148 100 277 8,8 33 11,4 80 221 7 27 9 1
yannis27gr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Ωραίο φαίνεται. Αν έτρωγα ψωμί θα το δοκίμαζα.
wizzy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Τελικά το έφτιαξα το ψωμί, δυστηχώς σκόνη πρωτείνης χωρίς γεύση δεν βρήκα. Η συνταγή είναι η παρακάτω: 450γρ Αλεύρι Ντίνκελ Ολικής 100γρ Αλεύρι Σκληρό (Ζυμωτό) 75γρ αμύγδαλα (με την φλούδα) 75γρ ηλιόσποροι (καθαρό βάρος, μόνο το μέσα) 75γρ λιναρόσπορο 65γρ βρώμη 8γρ ξερή μαγιά 10γρ αλάτι (μπορεί να έπερνε κι άλλο) 625γρ νερό λίγο λάδι Ανακατεύουμε τα 2 αλεύρια με την μαγιά και νερό και τα αφήνουμε για τουλάχιστον 12 ώρες. Αλέθουμε καλά υπόλοιπα υλικά και τα ρίχνουμε στο μίγμα (μετά τις 12 ώρες). Ανακατέβουμε καλά και αφήνουμε να ξαναφουσκώσει για 1-2 ώρες. Στην μία ώρα που περιμένουμε να ξανα φουσκώσει, βάζουμε μια κατσαρόλα (χωρίς πλαστικά χερούλια ή καπάκι) στο φούρνο μαζί με το καπάκι της ή μια γάστρα να προθερμένονται στους 230 βαθμούς. Όταν προθερμανθούν τα βγάζουμε, αλήφουμε το σκέυος με ελάχιστο λάδι (για να μην κολλήσει) και αδειάζουμε γρήγορα την ζύμη μας μέσα. Κλείνουμε το καπάκι και βάζουμε στον φούρνο για 35 λεπτά στους 230. Αφαιρούμε το καπάκι και ψήνουμε για άλλα 15-20 λεπτά στους 230 (δοκιμάστε αν βγαίνει το μαχαίρι καθαρό, για να δείτε αν έχει ψηθεί η ζύμη, αλλά νομίζω μετά το 20λεπτο θα είναι μια χαρά). Αφαιρούμε από το φούρνο, το βγάζουμε από το σκέβος που το ψήναμε και το βάζουμε πάνω σε μία σχάρα ώστε να μην πανιάσει από τους υδρατμούς η κάτω πλευρά του ψωμιού. Το ψωμί βγήκε αρκετά νόστιμο, το έχω κόψει σε φέτες (70-80 γραμμαρίων) και το έβαλα στην κατάψυξη να διατηρείται. Όλόκληρο το ψωμί ψημένο ήταν 1300 γραμμάρια Γραμμάρια Θερμίδες Πρωτείνες Υδατάνθρακες Λίπη 1300 3598 115 431 148 100 277 8,8 33 11,4 80 221 7 27 9 Ωραία συνταγή φίλε, ευχαριστούμε που τη μοιράστηκες μαζί μας. Να σου κάνω μια πρόταση: την επόμενη φορά πρόσθεσε και σπιρουλίνα. Το ψωμί σου θα αποκτήσει ένα πρασινωπό χρώμα και θα αυξηθεί η περιεκτικότητα σε πρωτεϊνη. 1
Demetra_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Ωραία συνταγή φίλε, ευχαριστούμε που τη μοιράστηκες μαζί μας. Να σου κάνω μια πρόταση: την επόμενη φορά πρόσθεσε και σπιρουλίνα. Το ψωμί σου θα αποκτήσει ένα πρασινωπό χρώμα και θα αυξηθεί η περιεκτικότητα σε πρωτεϊνη. 4
Vapir Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 όποιος θέλει σοβαρό αποτέλεσμα δεν τρώει ψωμιά , απλά τα πράγματα απο κει κ πέρα επειδή ούτε λόγος μ πέφτει αλλα κ εγώ δεν τρώω 100% καθαρά όλο το χρόνο άμα ειναι να φάω ψωμί προτιμώ χωριάτικο που φτιάχνει η μάνα μ ,τα αγοραστά δεν μ αρέσουν κ ειναι κ λες κ τρώω αέρα. Αλλα αυτά τα πράσινα ψωμιά με τους ξυρούς καρπούς και την whey δεν ξέρω γιατι τα λέτε καν ψωμιά , αυτά έχουν ποιο πολλά υλικά κ απο τούρτα γενεθλίων ΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑ 5
Liverpool89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Εμενα μου αρεσε η κιμαδοπιτα παρα πολυ. Καποιες φορες την πήρα απεξω, δεν μου αρεσε, ειχε λιγο κιμα, πολλα αλλα. Το φυλο πρεπει να τα τίγκα στο βουτυρο. Ρωτησα γιαγιαδες, εδω ειχα ρωτησει στο νημα της μαγειρικης που η toxo ευστοχα μου εδωσε τα φωτα της. Κανω την δικια μου κιμαδοποτα, απο βοειο κιμα με φυλλο ολικης τελεια. Απεξω αυτα τα αποφευγω(προτειμω κριτσινια αν πειναω παρα πολυ) να τα παιρνω πλεον, ειδικα οταν η κοπελα μου εφαγε μια ζαμπονοκασεροπιτα σφολιατα(σε σκοτωνει αργα) και την πηγα στο νοσοκομειο με προβλημα στο στομαχι, μολις ειπε τι εφαγε την ειπε αυτα ολα κομμενα.
Mau/Maus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Όποιος θέλει να δει διαφορά στο σώμα του ακούει αυτό που λέει ο Νικόλας, κόβει δηλαδή τελείως Τοστακια ψωμακια πιτακια κασέρια κτλ αυτά δεν υπάρχουν όταν θες να πιάσει τόπο ο κόπος σου στο γυμναστήριο!~~Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς από το ταπεινό ξεκουραστιριο μου 11
Toxo <3 lover Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Με μια πρόταση βγάλατε οφφ ένα γεύμα μου, ευχαριστώ. Χαχα. 2
yannis27gr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Να το εξηγήσω επιστημονικά. Υπάρχει το ένζυμο αμυλαση το οποίο διασπά τον σύνθετο υδατανθρακα. Η ποσότητα που υπάρχει απο άνθρωπο σε άνθρωπο ποικίλει παρά πολύ. Άλλοι έχουν ελάχιστη ποσότητα κι έτσι τρώγοντας άφθονο υδατανθρακα ουσιαστικά δηλητηριάζονται αφού το σωμα δεν μπορεί να διασπάσει την τροφή και να πάρει τα θρεπτικά συστατικά που προσφέρει, κι άλλοι έχουν άφθονη αμυλαση και το σωμα τους ανταποκρίνεται περίφημα στο σύνθετο υδατανθρακα. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τις άλλες τροφες (πχ το γονίδιο ApoE το οποίο ρυθμίζει πως το σωμα μας ανταποκρίνεται στα λιπαρά, κτλ). Αυτό που οφείλει να κανει ο καθένας μας ειναι να ψαχτεί διατροφικά ωςτε να βρει ποιες τροφες πραγματικά τον θρέφουν. Μια γνωστή μου που κανει γιόγκα μου έδειξε μερικες κινήσεις κι έμεινα μαλακας. Απίστευτη ευλυγισία κι ισορροπία. Οταν καταφέρω να τα αποκτήσω αυτα τα δυο, μαζί με δύναμη φυσικά, θα εχω φτάσει εκεί που στοχεύω. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις