Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι το στορι 'μου πουλησαν παπα οτι μπορω να παω σε 50αρα, κι εγω το εφαγα, και τωρα τρεχω και δε φτανω, και τι καλα να καθομουν στην 24αρα μου',

το εχω ακουσει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες, και για ολους τους παροχους;;;;

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mindreader είπε

Γιατι το στορι 'μου πουλησαν παπα οτι μπορω να παω σε 50αρα, κι εγω το εφαγα, και τωρα τρεχω και δε φτανω, και τι καλα να καθομουν στην 24αρα μου',

το εχω ακουσει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες, και για ολους τους παροχους;;;;

Σε μενα μου έχουν προτείνει 50αρα σύνδεση, χωρίς να έχουν ενεργοποιηθεί οι καμπίνες VDSL στην περιοχή μου... Το πιο πιθανό είναι να μου έδιναν από το Α/Κ, όπου με το ζόρι θα έπιανα 30... 

• Like 1
Δημοσ.

Πιάσε τεχνικό του ΟΤΕ που κυκλοφορεί με τα υπηρεσιακό όχημα και ρώτα τον μέχρι πόσα Mbps πιάνει η περιοχή σου. Η μόνη αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης. Όλοι οι άλλοι μιλάνε με όσα τους δείχνει η οθόνη του Η/Υ.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα.

Είμαι και εγώ σε VDSL 50 και παρόλο που βλέπω ότι το Speedport entry 2i κλειδώνει στα 54Mbps στα speedtest βλέπω περίπου 25 Mbps.

image.png.4c6bff1a5fdf9d17d07884efb2922552.png

Καμιά ιδέα? 

Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα, μετα απο πολλα χρονια με 24αρα vodafone εβαλα 50αρα cosmote και σημερα εγινε η συνδεση.Μεχρι να ερθει ο εξοπλισμος ο καινουργιος χρησιμοποιω το παλιο ρουτερ με αλλαγμενες τις ρυθμισεις για τον καινουργιο παροχο αλλα απο οτι ειδα απο τα 50 πιανω 16βαρια 17. Φταιει το ρουτερ και αν ερθει το ρουτερ της cosmote θα φτιαξει η απο οτι φαινεται θα εχω θεμα με την ταχυτητα ;

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε

Καλησπερα και χρονια πολλα, μετα απο πολλα χρονια με 24αρα vodafone εβαλα 50αρα cosmote και σημερα εγινε η συνδεση.Μεχρι να ερθει ο εξοπλισμος ο καινουργιος χρησιμοποιω το παλιο ρουτερ με αλλαγμενες τις ρυθμισεις για τον καινουργιο παροχο αλλα απο οτι ειδα απο τα 50 πιανω 16βαρια 17. Φταιει το ρουτερ και αν ερθει το ρουτερ της cosmote θα φτιαξει η απο οτι φαινεται θα εχω θεμα με την ταχυτητα ;

Δειξε μας στατιστικα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε

Δειξε μας στατιστικα 

μετρηση  απο speedtest εννοεις ;

το ρουτερ ειναι το ZXHN H367N της vodafone δεν εχει ερθει ακομα το καινουργιο 

Χωρίς τίτλο.png

Επεξ/σία από basilisgate13
Δημοσ.
5 ώρες πριν, basilisgate13 είπε

μετρηση  απο speedtest εννοεις ;

το ρουτερ ειναι το ZXHN H367N της vodafone δεν εχει ερθει ακομα το καινουργιο 

Χωρίς τίτλο.png

στατιστικα της γραμμης εννοω 

Μπες στο 192.168.2.1 και συνδέσου με username:admin password : admin και ψαξε για τα στατιστικα της γραμμής  

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Aggelos_INSM είπε

στατιστικα της γραμμης εννοω 

Μπες στο 192.168.2.1 και συνδέσου με username:admin password : admin και ψαξε για τα στατιστικα της γραμμής  

δεν ξερω αν ειναι αυτο , θα ψαξω το πρωι καλυτερα αν δεν ειναι αυτο 

σσ.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην δημιουργω καινουριο θεμα γιατι πιστευω οτι η απορια μου ειναι συναφης με το παρον θεμα θελω να ρωτησω το εξης. Μενω επαρχια (Σερρες) και εχω συμβολαιο το οποιο μολις εληξε στην Nova (24αρα που επιανα γυρω στα 17) και ηθελα να αναβαθμησω την ταχυτητα σε 50αρα γιατι η συζυγος δουλευει για το σχολειο με τηλεργασια οποτε πηρα τηλεφωνο σε Nova, Wind & Voda για να μου δωσουν προσφορες (επελεξα αυτους γιατι θελω να συνεχισω με Nova tv). Η Wind μου εδωσε την καλυτερη προσφορα πιστευω και μου ειπαν οτι ειτε παρω 50αρα ειτε 100αρα η τιμη ειναι ιδια οποτε επελεξα την 100αρα. Σημερα με πηραν τηλ απο Nova για αντιπροσφορα και μου προσφερουν 30αρα με τιμη λιγο φθηνοτερη απο της Wind αλλα η πωλητρια ισχυριζοταν (με αρκετη επιθετικοτητα) οτι το δικτυο της Wind δεν ειναι αξιοπιστο και οτι η 100αρα που πηρα θα ειναι χαλια, με πολυ μικροτερη ταχυτητα και αποσυνδεσεις κτλ. Ξερω για την καινουρια νομοθεσια οπου θα πρεπει οι πραγματικες ταχυτητες να ειναι κοντα στις ονομαστικες, αλλα κατα ποσο αυτο ισχυει δε το γνωριζω. Εχετε αποψη για τα λεγομενα της υπαλληλου? Οι ταχυτητες και η σταθεροτητα της Wind 100αρας ειναι οκ? Η αληθεια ειναι οτι δε καιγομαι και 80αρα να παιζει αλλα σιγουρα με ενδιαφερει η σταθεροτητα και για την τηλεργασια αλλα και για την τηλεροραση γιατι πλεον θα ειναι ιντερνετικη. Ευχαριστω προκαταβολικα για τις γνωμες σας (και συγνωμη για το σεντονι).

Επεξ/σία από default
Δημοσ.
Στις 31/12/2020 στις 3:32 ΜΜ, default είπε

Για να μην δημιουργω καινουριο θεμα γιατι πιστευω οτι η απορια μου ειναι συναφης με το παρον θεμα θελω να ρωτησω το εξης. Μενω επαρχια (Σερρες) και εχω συμβολαιο το οποιο μολις εληξε στην Nova (24αρα που επιανα γυρω στα 17) και ηθελα να αναβαθμησω την ταχυτητα σε 50αρα γιατι η συζυγος δουλευει για το σχολειο με τηλεργασια οποτε πηρα τηλεφωνο σε Nova, Wind & Voda για να μου δωσουν προσφορες (επελεξα αυτους γιατι θελω να συνεχισω με Nova tv). Η Wind μου εδωσε την καλυτερη προσφορα πιστευω και μου ειπαν οτι ειτε παρω 50αρα ειτε 100αρα η τιμη ειναι ιδια οποτε επελεξα την 100αρα. Σημερα με πηραν τηλ απο Nova για αντιπροσφορα και μου προσφερουν 30αρα με τιμη λιγο φθηνοτερη απο της Wind αλλα η πωλητρια ισχυριζοταν (με αρκετη επιθετικοτητα) οτι το δικτυο της Wind δεν ειναι αξιοπιστο και οτι η 100αρα που πηρα θα ειναι χαλια, με πολυ μικροτερη ταχυτητα και αποσυνδεσεις κτλ. Ξερω για την καινουρια νομοθεσια οπου θα πρεπει οι πραγματικες ταχυτητες να ειναι κοντα στις ονομαστικες, αλλα κατα ποσο αυτο ισχυει δε το γνωριζω. Εχετε αποψη για τα λεγομενα της υπαλληλου? Οι ταχυτητες και η σταθεροτητα της Wind 100αρας ειναι οκ? Η αληθεια ειναι οτι δε καιγομαι και 80αρα να παιζει αλλα σιγουρα με ενδιαφερει η σταθεροτητα και για την τηλεργασια αλλα και για την τηλεροραση γιατι πλεον θα ειναι ιντερνετικη. Ευχαριστω προκαταβολικα για τις γνωμες σας (και συγνωμη για το σεντονι).

τωρα με την νομοθεσια καθε παροχος εχει στο δικο του site ενα πεδιο που βαζεις αριθμο σταθερου τηλεφωνου και σου λεει ποιο ειναι το ελαχιστο το μεγιστο και το συνηθες στις ταχυτητες στο καθε νουμερο τηλεφωνου , αυτο το εχω δει στην κοσμοτε σταθερη βαζωντας το δικο μου σταθερο τηλεφωνο.

Στην nova που εισαι τωρα στο my nova με τους κωδικους σου πρεπει να σου εμφανιζει κατι τετοιο; με τις ελαχιστες ., μεγιστες και συνηθες ταχυτητηες να δεις; 

Επισης αμα εχεις κανεναν γνωστο που ειναι στην κοσμοτε σταθερη κοντα σου ή στην ιδια πολυκατοικια μπες εδω https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/diathesimotita-adsl-vdsl-cosmotetv.jsp?ct=res 

και κατω απο τα αποτελεσματα θα γραφει << Δες εδώ τη μέγιστη, συνήθη και ελάχιστη ταχύτητα download & upload στην περιοχής σου. >> πατα στο εδω και θα δεις . 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, johnmegarythmos είπε

τωρα με την νομοθεσια καθε παροχος εχει στο δικο του site ενα πεδιο που βαζεις αριθμο σταθερου τηλεφωνου και σου λεει ποιο ειναι το ελαχιστο το μεγιστο και το συνηθες στις ταχυτητες στο καθε νουμερο τηλεφωνου , αυτο το εχω δει στην κοσμοτε σταθερη βαζωντας το δικο μου σταθερο τηλεφωνο.

Στην nova που εισαι τωρα στο my nova με τους κωδικους σου πρεπει να σου εμφανιζει κατι τετοιο; με τις ελαχιστες ., μεγιστες και συνηθες ταχυτητηες να δεις; 

Επισης αμα εχεις κανεναν γνωστο που ειναι στην κοσμοτε σταθερη κοντα σου ή στην ιδια πολυκατοικια μπες εδω https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/diathesimotita-adsl-vdsl-cosmotetv.jsp?ct=res 

και κατω απο τα αποτελεσματα θα γραφει << Δες εδώ τη μέγιστη, συνήθη και ελάχιστη ταχύτητα download & upload στην περιοχής σου. >> πατα στο εδω και θα δεις . 

Καλημερα και καλη χρονια και ευχαριστω για την απαντηση σου. Στην σελιδα της cosmote μου λεει οτι μεχρι 50 ειναι διαθεσιμα για την διευθυνση μου. Στον ελεγχο διαθεσιμοτητας απο τη σελιδα της Wind ομως μου λεει οτι ειναι διαθεσιμη αυτη η ταχυτητα (100αρα). Αυτο τι σημαινει?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, default είπε

Καλημερα και καλη χρονια και ευχαριστω για την απαντηση σου. Στην σελιδα της cosmote μου λεει οτι μεχρι 50 ειναι διαθεσιμα για την διευθυνση μου. Στον ελεγχο διαθεσιμοτητας απο τη σελιδα της Wind ομως μου λεει οτι ειναι διαθεσιμη αυτη η ταχυτητα (100αρα). Αυτο τι σημαινει?

μπαινοντας εδω http://fttxgr.eu/map και βαζωντας σερρες στην αναζητηση και μετα επιλεγοντας διπλα adsl ote , vdsl ote και ftth οτε , βλεπω οτι εχουν περασει καμπινες vdsl ote και ftth του οτε αρα μαλλον το δικτυο ειναι του οτε και μαλλον δεν ειναι της wind. Αλλα οι Σερρες χωριζονται σε 2 κομματια και 2 αστικα κεντρικα adsl απο οτι βλεπω στο χαρτη στο αστικο κεντρο Patriarchou Grigoriou Z 34 Σερρες Καλκανη δεν εχει περαστει καμια καμπινα , οποτε δεν ξερω αμα εισαι σε αυτο κομματι του χαρτη ή στο επανω που ειναι το αλλο αστικο κεντρο adsl Grigoriou Lampraki 53, Serres 621 21  πλ. Ελευθερ.Σερρων . 

Εσυ σε ποιο απο τα 2 αστικα κεντρα εισαι; . 

• Thanks 1
Δημοσ.

Οριακα ειμαι στο πανω το κομματι. Αν ομως η σελιδα του ΟΤΕ λεει οτι δε προσφερει 100αρα ενω η Wind λεει οτι προσφερει τι συμπερασμα βγαινει? 

Δημοσ.

Λοιπον, απο οτι βλεπω στο συμβολαιο αναφερει "συνηθως διαθεσιμη ταχυτητα 94,1" και "ελαχιστη ταχυτητα 32,5" οποτε πρεπει να θεωρησω οτι με αποκληση 20% που βαση νομου αναφερεται στην ελαχιστη τοτε μεχρι τα 26 η Wind θα ειναι νομιμοι. Με βαση τον χαρτη (http://fttxgr.eu/map ) μπορουμε να βγαλουμε καποιο συμπερασμα? Γιατι μαλλον μου φαινεται οτι θα παμε σε αυτη τη ταχυτητα, γιαυτο μαλλον η εκπροσωπος της Nova μου αντιπροσεφερε 30.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...