achilles_g_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Ποια είναι η ελάχιστη εγγυημένη ταχύτητα για 50αρα γραμμή;
moon1821 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 τωρα διαπιστωαα οτι ειχε παγωσει το ιντερνετ και είδα τα κάτω πολλα crc αλλα σε 11 ημερες router zte h1600 μεχρι τωρα δεν ειχα διαπιστωσει καποιο προβλημα παρα μονο η γυναικα μου γκρινιαζε που ειναι ολη τη μερα μεσα αρα κατι θα συμβαινει μετα απο 3 ωρες εχω αυτά με refresh ανα 4 λεπτα ανεβαινει το crc λιγο 2-4 errors και παιζει και το noise margin παιζει λιγακι απο 19,4 εως 20.8 σε καθε refresh μεχρι στιγμης 3 ωρες ολα μια χαρα τι να συμβαινει αραγε, το σιγουρο οτι δεν ειχα crc errors παρα ελαχιστα
Aggelos_INSM Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, moon1821 είπε τωρα διαπιστωαα οτι ειχε παγωσει το ιντερνετ και είδα τα κάτω πολλα crc αλλα σε 11 ημερες router zte h1600 μεχρι τωρα δεν ειχα διαπιστωσει καποιο προβλημα παρα μονο η γυναικα μου γκρινιαζε που ειναι ολη τη μερα μεσα αρα κατι θα συμβαινει μετα απο 3 ωρες εχω αυτά με refresh ανα 4 λεπτα ανεβαινει το crc λιγο 2-4 errors και παιζει και το noise margin παιζει λιγακι απο 19,4 εως 20.8 σε καθε refresh μεχρι στιγμης 3 ωρες ολα μια χαρα τι να συμβαινει αραγε, το σιγουρο οτι δεν ειχα crc errors παρα ελαχιστα Νομιζω κατι γινεται με το ρουτερ σου ή την εσωτερική σου καλωδίωση 1
moon1821 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε Νομιζω κατι γινεται με το ρουτερ σου ή την εσωτερική σου καλωδίωση έτσι νομιζω και εγω η γραμμη καλή φαινεται εχω αλλάξει προ 2μηνου όλες τις πριζες του σπιτιου πλην αυτης που συνδεεται ο ρουτερ εχω βαλει και ups του οτε το μικρο που δινει στο ρουτερ δεν ξερω τι αλλαγες μπορω να κανω θα το ψαξω
pavloa Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) εμένα με το ups που δίνει ο πΟΤΕ μου ρίχνει λίγο την ταχύτητα και μαζεύει πολλά errors, αν βγάλω το ups και βάλω το ρούτερ με το δικό του τροφοδοτικό τότε η ταχύτητα έρχεται στα φυσιολογικά της και σταματάνε τα errors. To έχω αλλάξει 2 φορές αλλά το ίδιο κάνει. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από pavloa 1
moon1821 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, pavloa είπε εμένα με το ups που δίνει ο πΟΤΕ μου ρίχνει λίγο την ταχύτητα και μαζεύει πολλά erros, αν βγάλω το ups και βάλω το ρούτερ με το δικό του τροφοδοτικό τότε η ταχύτητα έρχεται στα φυσιολογικά της και σταματάνε τα errors. ευχαριστώ θα το δοκιμασω
moon1821 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, moon1821 είπε ευχαριστώ θα το δοκιμασω ελαφρώς βελτίωση στην ιδια ωρα μπορει να ειναι και τυχαιο θα το αφησω ετσι
djtutis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Θέλω τη γνώμη σας γιατί πραγματικά έχει ξεφύγει το κεφάλι μου με αυτά που έχω ακούσει εδώ και 3 ημέρες από τον 13788. Λοιπόν, μέχρι πριν 1 μήνα περίπου στην γραμμή μου 50άρα κλείδωνα γύρω στα 27/5 με SNR 10-11 και attenuation γύρω στο 20db. Περνά ένα μπουρίνι, μένουν για 10 ώρες τα πάντα χωρίς ρεύμα, και από τότε στην γραμμή μου κλειδώνω 22/2,5 περίπου με SNR 7,5-8 και attenuation 55+dB. Μιλώ με το 13788, έρχονται την επόμενη ημέρα, ελέγχουν καλωδίωση σπιτιού (η οποία έχει περαστεί εδώ και 2 μήνες) και μου λένε ότι όλα είναι εντάξει. Το κορυφαίο της υπόθεσης είναι ότι με έχουν αφήσει πλέον χωρίς σταθερό τηλέφωνο. Μου έρχεται μετά από 2 ώρες ένα μήνυμα στο κινητό όπου μου αναφέρει ότι η ταχύτητα του συγχρονισμού της σύνδεσης διαφοροποιείται από την εμπορική ταχύτητα του προγράμματος. Παίρνω τηλέφωνο πάλι το 13788, για να δηλώσω την βλάβη, και μου λένε ότι η κατοικία είναι πιο μακρυά από το τηλεφωνικό κέντρο στην περιοχή που διαμένω. Τους αναφέρω ότι δεν έχω αλλάξει κατοικία και το τηλεφωνικό κέντρο επίσης δεν έχει αλλάξει διεύθυνση. Κάνω hard reset το ρούτερ, καταφέρνω να έχω πλέον τηλέφωνο, το SNR γύρω στο 7,5 το attenuation μετά από κάθε reset πάει από 30 έως 60dB. Ανάλογα με το reset και το πόσο κλειδώνει φορτώνεται και ένα κάρο FEC Errors. Τι κάνουμε; Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ πολύ! Υ.Γ. Μιλούσα με κάποιους γείτονες και ανακάλυψα ότι εν τέλει έχουν όλοι τους παρόμοια προβλήματα... Έχε χάρη που δεν υπάρχουν εναλλακτικοί πάροχοι πλην της wind η οποία προσφέρει μόνο adsl αλλά και αρκετές φορές τον τελευταίο χρόνο έχουν μείνει χωρίς τηλέφωνο για 1-2 ημέρες οι χρήστες της στην περιοχή... Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2022 από djtutis
theanonymous Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δώσε το ξανά βλάβη στο 13788. Σίγουρα δεν είναι 50άρι αυτό, το προφίλ σου είναι 22/2,5 (εκτός αν σου έκαναν υποβάθμιση λόγω ανεφικτότητας - τι πακέτο λέει στο MyCosmote);
djtutis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, theanonymous είπε Δώσε το ξανά βλάβη στο 13788. Σίγουρα δεν είναι 50άρι αυτό, το προφίλ σου είναι 22/2,5 (εκτός αν σου έκαναν υποβάθμιση λόγω ανεφικτότητας - τι πακέτο λέει στο MyCosmote); COSMOTE DP 50 L με TV Entry_24 μήνες λέει... Παίρνω τηλέφωνο 13788 και μου αναφέρουν ότι το πόρισμα του τεχνικού είναι ανεφικτότητα λόγω απόστασης. Τους αναφέρω ότι πριν 2 μήνες όλα ήταν μια χαρά και η μέγιστη απόσταση που έχω από το τηλεφωνικό κέντρο είναι 500 μέτρα. Ακόμα και κύκλους να κάνουν με τα καλώδια και σε άλλα τετράγωνα να περνούσαν πρώτα θα έφτανε στα 650 μέτρα κάτι που δεν δικαιολογεί τέτοιες τιμές. Η μόνη τους απάντηση είναι home booster γιατί προφανώς προσπαθούν να πουλήσουν αυτό το προϊόν... Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από djtutis
Votritis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 ζητήσα την δωρεάν αναβάθμιση που δινει η voda απο 50 σε 100mbps , και ενω διπλασιάστηκε το upload το download έμεινε απαράλλακτο οπως στα 50mbps , απο την voda μου ειπαν οτι δεν βλεπουν κατι λαθος αυτοι και πρεπει να ερθει τεχνικος , εμενα μου φαινεται περίεργο να φταίει το σπιτι εκτος και θελει αλλο ρουτερ , υπαρχει περίπτωση να φαινετε οτι εχει γινει αναβάθμιση αλλα να μην εχουν ξεκλειδώσει πραγματικά τα 100mbps ?
nick2 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Διαβάζω διαβάζω διαβάζω … τελικά δεν είμαι ο μόνος που του σπάνε τα νευρα με το ρημάδι-Ίντερνετ. Εγω παιδιά με COSMOTE 50mbps είμαι εδώ και χρόνια αλλά η σύνδεση είναι σαν να είναι 2mbps, εχοντας αντικαταστήσει ήδη ένα τούτες από την εταιρία. Πως γίνεται να σέρνεται τόσο πολύ, σε σημείο να δυσκολεύεται να μου ανοίξει ακόμα και μια σελίδα Google από το Διαδίκτυο;; Επισης, βρίσκομαι σε διπλανό δωμάτιο και δεν πιάνει το Wi-Fi ή μπαίνω σπίτι και δε συνδέεται αυτόματα ποτέ ! Έχω τρελαθεί !! Αυτό που σκεφτόμουν ήταν να αλλάξω πάροχο και συγκεκριμένα στη wind. Εχω ακούσει καλές τιμές και ταχύτητες. Εντυπωσεις κανεις από εξυπηρέτηση και ταχύτητα ;
Dt0003 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κάναμε αναβάθμιση στην γραμμή από ADSL σε VDSL 50, επειδή τώρα άρχισα και τα ψάχνω με τους αριθμούς κτλπ, είμαστε οκ με την σύνδεση? Μέχρι στιγμής έχω δει μεγάλη διαφορά και είμαι ευχαριστημένος απλά δεν ξέρω μήπως οι αριθμοί δείχνουν κάποιο πρόβλημα, όποιος ειναι γνώστης σε αυτά ας μου απαντήσει, ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2022 από Dt0003
pavloa Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω μια απορία. Η γραμμή μου είναι vodafone 24αρα VOIP, ρουτερ ZXHN H267N Εδώ και 2 βδομάδες βλέπω οτι έχει ανέβει το Interleave Depth, αλλά έπεσε και λίγο η ταχύτητα.. Είναι φυσιολογικό αυτό? Επηρεάζει σε κάτι το Interleave Depth? (πριν 3 χρόνια άλλαξα το εσωτερικό καλώδιο μέχρι την κεντρική πρίζα και έχω βάλει utp cat5e, πριν το αλλάξω οι ταχύτητες ήταν δραματικές) πριν 1,5 μήνα η γραμμή μου: και σημερινή φωτογραφία με την γραμμή: Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2022 από pavloa
btcminer22 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, Dt0003 είπε Κάναμε αναβάθμιση στην γραμμή από ADSL σε VDSL 50, επειδή τώρα άρχισα και τα ψάχνω με τους αριθμούς κτλπ, είμαστε οκ με την σύνδεση? Μέχρι στιγμής έχω δει μεγάλη διαφορά και είμαι ευχαριστημένος απλά δεν ξέρω μήπως οι αριθμοί δείχνουν κάποιο πρόβλημα, όποιος ειναι γνώστης σε αυτά ας μου απαντήσει, ευχαριστώ πολύ. η γραμμή είναι τέλεια ακόμη και 200αρα σηκώνει 1 ώρα πριν, pavloa είπε Έχω μια απορία. Η γραμμή μου είναι vodafone 24αρα VOIP, ρουτερ ZXHN H267N Εδώ και 2 βδομάδες βλέπω οτι έχει ανέβει το Interleave Depth, αλλά έπεσε και λίγο η ταχύτητα.. Είναι φυσιολογικό αυτό? Επηρεάζει σε κάτι το Interleave Depth? (πριν 3 χρόνια άλλαξα το εσωτερικό καλώδιο μέχρι την κεντρική πρίζα και έχω βάλει utp cat5e, πριν το αλλάξω οι ταχύτητες ήταν δραματικές) πριν 1,5 μήνα η γραμμή μου: και σημερινή φωτογραφία με την γραμμή: ζήτησε noise margin 9db όπως είχες πριν για να ανεβείς ξανά στο download Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2022 από btcminer22 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα