pavloa Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Στις 19/4/2019 στις 3:59 ΜΜ, poulinos είπε τοτε ζητα να σε βαλουν σε interleave για να κερδισεις και σε σταθεροτητα αλλα και σε ταχυτητα.vdsl μαλλον δεν θα σε βαλουν.τωρα αν εφταιγε το vdsl για τις αποσυνδεσεις ή αν ηταν πραγματι κατι εξω δεν θα το μαθουμε. Όταν λες σταθερότητα εννοείς να μην έχω αποσυνδέσεις? Προς το παρών δεν έχω ούτε μια με fast/fast. Εμ και εγώ αυτό σκέφτηκα. Κανονικά έπρεπε να τα κάνει ένα ένα για να δούμε τι φταίει. Τώρα θα το αφήσω έτσι και αργότερα θα δω τι θα κάνω.
anaximandros Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Σήμερα επανήλθε το ιντερνετ με κατεβασμένες ταχύτητες όμως.
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 19 hours ago, pavloa said: Όταν λες σταθερότητα εννοείς να μην έχω αποσυνδέσεις? Προς το παρών δεν έχω ούτε μια με fast/fast. Εμ και εγώ αυτό σκέφτηκα. Κανονικά έπρεπε να τα κάνει ένα ένα για να δούμε τι φταίει. Τώρα θα το αφήσω έτσι και αργότερα θα δω τι θα κάνω. Ναι λιγοτερα λαθη και αποσυνδεσεις + μεγαλυτερο συγχρονισμο.
armagedwnn Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Τις δύο τελευταίες μέρες έχω υπερβολικές αποσυνδέσεις και συγχρονισμούς. Σύνδεση ΟΤΕ 24αρα. (Το έχω περίπου 5 χρόνια ποτέ δεν είχα πρόβλημα, ούτε 1 αποσύνδεση). Αρχικά έλεγξα την πρίζα μου μην τυχόν έχει υγρασία (μου είχε τύχει παλιότερα σε άλλο σπίτι), όλα ήταν οκ οπότε δήλωσα το πρόβλημα στον ΟΤΕ και καταχωρήθηκε για λύση. Γνωρίζει κανείς πόσο περίπου χρόνο παίρνει για να το ελέγξουν. Επίσης επειδή παίζω κυρίωςς online παιχνίδια και έτσι δεν γίνεται, υπάρχει κάποια ρύθμιση μέσω ρούτερ για να μειώσω τα προβλήματα ή είναι καλύτερα να το αφήσω έτσι μέχρι να ελεγχθεί?
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 37 minutes ago, armagedwnn said: Τις δύο τελευταίες μέρες έχω υπερβολικές αποσυνδέσεις και συγχρονισμούς. Σύνδεση ΟΤΕ 24αρα. (Το έχω περίπου 5 χρόνια ποτέ δεν είχα πρόβλημα, ούτε 1 αποσύνδεση). Αρχικά έλεγξα την πρίζα μου μην τυχόν έχει υγρασία (μου είχε τύχει παλιότερα σε άλλο σπίτι), όλα ήταν οκ οπότε δήλωσα το πρόβλημα στον ΟΤΕ και καταχωρήθηκε για λύση. Γνωρίζει κανείς πόσο περίπου χρόνο παίρνει για να το ελέγξουν. Επίσης επειδή παίζω κυρίωςς online παιχνίδια και έτσι δεν γίνεται, υπάρχει κάποια ρύθμιση μέσω ρούτερ για να μειώσω τα προβλήματα ή είναι καλύτερα να το αφήσω έτσι μέχρι να ελεγχθεί? θεωρητικα 48 ωρες.πρακτικα.... οχι δεν μπορεις να πειραξεις κατι στο ρουτερ.μονο απο τον οτε μπορουν να σου αλλαξουν Profile για σταθεροτητα.εκτος αν εχεις κανα router που μπορεις να πειραξεις εσυ το Snr margin και να το ανεβασεις. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 24/4/2019 στις 11:42 ΠΜ, poulinos είπε Άκυρο,sorry! Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από ccchristopoulosccc Η ερώτηση ανέβηκε σε άλλο σχετικό ποστ...
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 On 03/05/2019 at 13:34, ccchristopoulosccc said: Άκυρο,sorry! oκ θα σου απαντησω στο αλλο.
lak10 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 σε γραμμη με interleaved path εχω 30-50 ms ping με site εξωτερικου επειδη η γραμμη μου να ισως να μην σηκωνει fat path ειμαι καλα για online gaming?
G-pal Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά σήμερα μου ενεργοποίησαν το VDSL . Το παίρνει για 100αρα τι λέτε ? Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από G-pal
poulinos Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 1 hour ago, G-pal said: Παιδιά σήμερα μου ενεργοποίησαν το VDSL . Το παίρνει για 100αρα τι λέτε ? με βαση το Max attainable οχι. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf για να δεις τα μεγιστα. On 21/05/2019 at 15:21, lak10 said: σε γραμμη με interleaved path εχω 30-50 ms ping με site εξωτερικου επειδη η γραμμη μου να ισως να μην σηκωνει fat path ειμαι καλα για online gaming? δεν θα εισαι ο πρωτος που θα παιζει με Interleave
takinio Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Καλημερα, εχω θεμα με το wifi σε 50αρα cosmote με το ρουτερ speedport plus . Xανεται το σημα συνεχεια , ,και προσπαθησα να κανω κατι με ενα μοντεμ που ειχα ,το tp link 9980 ,το συνδεσα σαν repeater και το εβαλα σε ενα χωρο που δεν καλυπτει καλα το wifi αλλα και αυτο μια συνδεοταν μια οχι. Αν εχω καταλαβει καλα θα πρεπει να βρω κατι που να δουλεψει σαν access point. Θα μπορουσα να χρησιμοποιησω το μοντεμ που εχω ,η θα πρεπει να προχωρησω σε αγορα αλλης συσκευης? Ευχαριστω
gusmin Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Έχω Cosmote VDSL 50 εδώ και 2 περίπου χρόνια αλλά λόγω ότι έπαιρνα από κέντρο συγχρόνιζα γύρω στα 25. Παρόλα αυτά η γραμμή μου ήταν πολύ καλή όσο αφορά σταθερότητα αλλά και ταχύτητα πρόσβασης και απόκρισης από τις συσκευές που συνδέονταν είτε με ethernet είτε με wifi με το speedport. Πρόσφατα μετά από αίτηση με μετέφερε ο ΟΤΕ σε καινούρια καμπίνα της wind και επιτέλους συγχρονίζω στα 50. Παρόλα αυτά στο κινητό μου (Samsung Galaxy S8) από την ημέρα που μεταφέρθηκα βλέπω μία κουλή συμπεριφορά με κάποιες εφαρμογές (Gazzeta, gmail) . Στο Gazzeta π.χ. όταν ανοίγω την εφαρμογή δεν φορτώνει, αν ανοίξω μία άλλα π.χ. sdna και ξαναμεταφερθώ στο Gazzeta φορτώνει. Στο Gmail το ίδιο. Έχω κάνει factory reset το speedport και έχω ξαναπεράσει από την αρχή το wifi στο κινητό αλλά πάλι το ίδιο. Έκλεισα το firewall του speedport αλλά τίποτα. Πείραξα τους DNS σε Google, cloudflair, open - με το που τους αλλάζω παίζουν όταν κλείνω τις εφαρμογές και τις ξανανοίγω πάλι το ίδιο. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2019 από gusmin
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 On 26/05/2019 at 11:16, takinio said: Καλημερα, εχω θεμα με το wifi σε 50αρα cosmote με το ρουτερ speedport plus . Xανεται το σημα συνεχεια , ,και προσπαθησα να κανω κατι με ενα μοντεμ που ειχα ,το tp link 9980 ,το συνδεσα σαν repeater και το εβαλα σε ενα χωρο που δεν καλυπτει καλα το wifi αλλα και αυτο μια συνδεοταν μια οχι. Αν εχω καταλαβει καλα θα πρεπει να βρω κατι που να δουλεψει σαν access point. Θα μπορουσα να χρησιμοποιησω το μοντεμ που εχω ,η θα πρεπει να προχωρησω σε αγορα αλλης συσκευης? Ευχαριστω κλεινεις dhcp,του βαζεις διαφορετικη ip αλλα στο ιδιο δικτυο με το speedport και το κανεις access point αφου τα ενωσεις Lan to lan. αν το speedport plus ειναι 192.168.1.254 δωσε στο tp link 192.168.1.253. 1
G-pal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα, παιδιά πληρώνω στον ΟΤΕ 50αρα. 100 δεν πιάνω. Το ρούτερ Μ δείχνει ότι μπορεί να πάω μέχρι 75. Για το upload πιάνω 5, αλλά πάει πάνω από 20 σύμφωνα με το ρούτερ. Μπορώ με κάποιο τρόπο να πιάσω αυτές τις ταχύτητες ? Πχ να τους πω να Μ ξεκλειδώσουν το upload να το πάνε 10-15. Ή και το upload να κλειδώνει στο 75 ?
elpaso1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Νομιζω το upload ειναι το 10% του download σου, εκτος αν γινουν εξαιρεσεις, αλλα θα πληρωσεις αρκετα παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα