Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάω που λέτε σήμερα το πρωί να ανοίξω κ όπως άλλαζα σακούλες στους κάδους , με την τσίμπλα στο μάτι ...μπανάνες , μπουκάλια .. 

αχχαχαχαχαχαχαχα κλάμα , γαμώ το κεφάλι τους , χύμα στο κύμα 

• Like 2
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

πάω που λέτε σήμερα το πρωί να ανοίξω κ όπως άλλαζα σακούλες στους κάδους , με την τσίμπλα στο μάτι ...μπανάνες , μπουκάλια .. 

αχχαχαχαχαχαχαχα κλάμα , γαμώ το κεφάλι τους , χύμα στο κύμα 

στυλος συριγγα:P

χτες 14 ωρες δουλεια 6 ωρες υπνο μετα ξανα 9 ωρες δουλεια μια ωρα απογεευματινο υπνο παει η ωρα 23:00 και εισαι στο να μην κανω γυμναστικη και να παω να κοιμηθω.αλλα μια φωνη μεσα στο κεφαλι σου σου φωναζει να πας να κανεις εστω και λιγο να ξεδωσεις.μπαινεις στο ινσομνια η φωνη δυναμωνει ακομα περισσοτερο και τελικα πας gym για να ξεφυγεεις λιγακι.και τωρα μετα το gym δεν νυσταζω:P .γαμωτο

• Like 3
Δημοσ.

Ειπα να παρω ενα "συνοδευτικο" για τη σειρα που θα δω και επειδη πεινουσα κ σα μπουστης δεν αντεξα

post-265521-0-20297600-1428535986_thumb.jpg

:ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Α καλα, αυτον μαλλον δεν το βλεπω για πολυ ακομα στο γυμναστηριο

who ? χαχ

στυλος συριγγα :P

βιταμίνη β12 θα ήταν, για γρηγορότερη απορόφηση  χαχαχαχαχα

Δημοσ.

Στα σκουατ(οσο πιο βαθυ μπορω )  τα ποδια μου εχουν την ταση να πανε σε γωνια δηλαδη δν ειναι ευθεια
και το ανοιγμα ειναι πιο πολυ απο τους ωμους ......
αλλιως νιωθω περιεργα τα γονατα .....αλλοτε γυριζουν προς τα μεσα αλλοτε σηκωνω φτερνες .

Θα ερθει η σωστη σταση με τον καιρο η τα βαζουμε οπως μας βολευει?

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι θες να πεις αλλά πρόσεχε πολύ. Ποιος είπε ότι τα "ποδια" πρέπει να είναι ευθεία?

Οι μύτες των ποδιών πρέπει να κοιτάνε οπου κοιτάνε τα γόνατα, και τα πόδια τα ανοίγεις όσο σε βολεύει δεν χρειάζεται να είναι στο ύψος των ωμων.

Η σωστή στάση δεν "έρχεται" πότε αν δεν γνωρίζεις πία είναι, τραυματισμοί έρχονται. Έχει εκατοντάδες βίντεο στο YouTube να δεις

• Like 3
Δημοσ.

Στα σκουατ(οσο πιο βαθυ μπορω )  τα ποδια μου εχουν την ταση να πανε σε γωνια δηλαδη δν ειναι ευθεια

και το ανοιγμα ειναι πιο πολυ απο τους ωμους ......

αλλιως νιωθω περιεργα τα γονατα .....αλλοτε γυριζουν προς τα μεσα αλλοτε σηκωνω φτερνες .

Θα ερθει η σωστη σταση με τον καιρο η τα βαζουμε οπως μας βολευει?

και γω έτσι έχω θέση καθίσματος, άνοιγμα λίγο περισσότερο από το άνοιγμα των ώμων (μου δίνει καλύτερο κοντρόλ στο κατέβασμα/ανέβασμα με την ελεύθερη μπάρα) και η μύτη των ακροδακτύλων μου κοιτάει προς τα έξω. Δεν έχω καμία ενόχληση στο σημείο της επιγονατίδας 

Απορίας άξιο πάντως η στροφή των γονάτων σου προς τα μέσα. 

σηκώνεις φτέρνες; πως; αν σηκώνεις φτέρνα τότε χάνεις τον έλεγχο του κάθετου κέντρου βάρους 

Δημοσ.

Σήμερα, against all odds (που λέει κι ο Phil Collins), μου έκανε τη χάρη ο καιρός και "έγραψα" 54.1χλμ σε κάτι παραπάνω από 2 ώρες! Από σήμερα το απόγευμα θα είμαι Αθήνα για το Πάσχα, οπότε οι ποδηλασίες σταματούν προσωρινά.

Εάν ψήνεστε για καφέ κτλ όσο θα είμαι Αθήνα, θα είμαι ΟΚ.

Δημοσ.

Εχω ενα φιλο τεφαα που μου ειχε πει οτι τα ποδια πρεπει ντε και καλα να ειναι στο υψος των ομων και τελειως ευθεια αλλιως πιανουν και προσαγωγοι και αλλαζει η ασκηση .
Αλλα τωρα πια την κανω οπως μου βγαινει ''φυσιολογικα'' οπως περιεγραψες περιπου Δημητρα αλλα ισως μερικες φορες παει και 45 μοιρες προς τα εξω η μυτη των ακροδακτυλων

Δημοσ.

Εχω ενα φιλο τεφαα που μου ειχε πει οτι τα ποδια πρεπει ντε και καλα να ειναι στο υψος των ομων και τελειως ευθεια αλλιως πιανουν και προσαγωγοι και αλλαζει η ασκηση .

Αλλα τωρα πια την κανω οπως μου βγαινει ''φυσιολογικα'' οπως περιεγραψες περιπου Δημητρα αλλα ισως μερικες φορες παει και 45 μοιρες προς τα εξω η μυτη των ακροδακτυλων

όπως σου είπε και ο Αλεξ τα δάχτυλα ακολουθούν την πορεία του γονάτου. 

όσο μεγαλύτερο το εύρος του ανοίγματος τόσο περισσότεροι η συμμετοχή του προσαγωγού. τότε μιλάμε για sumo squat, σε αυτή σημαντική είναι η στάση του κορμού 

• Moderators
Δημοσ.

Βρήκα σήμερα σε ένα κατάστημα με κατεψυγμένα (ο οποίος πουλάει σε καταστήματα περισσότερο) στήθος κοτόπουλο φιλέτο 2.5 κιλα 9,5€. Δεν είναι άσχημα :-P

Και Πριν πει κάποιος για ποιότητα αν δεν τα παίρνεις από γνωστό που τα εκτρέφει είναι όλα ίδια

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...