TEOKOS Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μλκ Μαους αν την ξανακοπανήσεις θα σε αυτοκτονήσω με πέτσα από αρνί .. Χρόνια πολλά και σε σένα σύντροφε 3
wizzy Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Ρε Mau, καλώς ήλθες και, να σου πω, να γράφεις μόνο σε αυτό το thread, γκε-γκε; Άσε τα άλλα threads, προσποιήσου πως δεν υπάρχουν. 5
gatokoritso Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δεν το καταλαβαίνω αυτό το αντρωτες γυναίκες θέμα που έχετε πιάσει.καθεστε και συγκρίνετε από φωτο που έχουν κάνει ολόκληρη διαδικασία για να βγουν.Έχω δει αρκετά παράδειγμα με κοπελιές που εξηγούν πως βγαίνουν τόσο γαμάτες στις φωτο και πως πολλές φορές δεν είναι καμιά σχέση με τη νορμάλ καθημερινότητα.so το να βλέπεις την άλλη με το six pack και τα γαμάτα χέρια δεν συμαινει ότι 3ιναι ο Γιαγκούλας και έχει χάσει τη θηλυκότητα της...Αλλά είναι μία τύπισσα που έχει βάλει στόχους και έχει ρίξει πόνο αυτό και μόνο είναι για respect 1
jason97 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 πηγαίνει κάνεις στο γυμναστήριο του Μανώλη Σπύρου?
yannis27gr Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Πάντως συμφωνώ με τον Ντάκον, αυτα τα σώματα ειναι αξία θαυμασμού, ενός θαυμασμού που απορρέει απο τη γνώση του πόση σκληρή δουλειά, πίστη, επιμονή, υπομονή, προσήλωση στο στόχο, χρειάστηκε για να φτάσουν εκεί που έφτασαν. Μόνη προϋπόθεση να ειναι φυσικά.
Vapir Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 στο θέμα γυμναστική , στο θέμα ζωή γενικότερα υπάρχουν άπειρες απόψεις αλλα στο τέλος ισχύει το παρακάτω https://www.youtube.com/watch?v=5rGkVcnIuj0welcome back mau 2
eliasjuve Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Το κακό με αυτά τα σώματα είναι ότι δημιουργούν λανθασμένα πρότυπα και προσδοκίες όταν οι ίδιοι-ες προσπιούνται ότι τα έφτιαξαν με φυσικό τρόπο. Ναι θέλει κόπο, χρόνο, υπομονή, προσήλωση αλλά χωρίς το φάρμακο δεν θα είχαν τέτοιο αποτέλεσμα. Το ανθρώπινο σώμα έχει όρια, όταν βλέπεις τέτοιες γυναίκες είναι να γελάς και μόνο όταν λένε πως είναι natural. Δικαιωμά τους είναι να βάλουν ότι θέλουν στο σώμα τους αλλά όταν η χ.ψ. εταιρεία τους χρησιμοποιεί για να πουλήσει το τάδε προϊόν και ισχυρίζεται πως η κοπελιά παίρνει την δική μας πρωτεΐνη και έγινε έτσι είναι κοροϊδία πως να το κάνουμε.
Vapir Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 εδώ το 80% που ασχολείται δεν μπορεί να φτάσει το πραγματικό του natural όριο , δεν έχουν την όρεξη την ψυχική δύναμη και τη θέληση για να τα καταφέρουν. Μιλάω για Ελλάδα που έχουμε το τραγελαφικό "μου αρέσει όπως είμαι" επειδή βαριούνται και όταν τους πάρουν τα σκατά απ τα πόδια κ αρχίσουν να ελαφρένουν τα ρούχα λόγο εποχής οι ανασφάλιες kickάρουν και τρέχουν να συμαζέψουν τα ασημάζευτα. Αυτό το yo-yo μόνο καλό δεν ειναι , ούτε για την υγεία , ούτε για το όποιο αποτέλεσμα . Όχι μόνο δεν θα πλησιάσει τον άλλο που το έχει σαν τρόπο ζωής αλλα η διαφορά τους θα ειναι η μέρα με τη νύχτα , τα σώματα δεν φτιάχνονται σε 2 μήνες. Τέλος ας αφήσουμε τα φάρμακα εκτός , ξέρω κόσμο που μπήκε φάρμακο και ηταν σαν κακοί naturals γιατι δεν είχαν ιδέα απο διατροφή και πειθαρχία, τους έβλεπα και τράβαγα τα μαλλιά μου , να βάζει ο άλλος την υγεία του σε ρίσκο για να κάνει μια τρύπα στο νερό !Ας αφήσουμε αυτή την κουβέντα στην άκρη , τουλάχιστον εδω μέσα την πλειοψηφία δεν την αφορά καν αυτό το επίπεδο του κάτι παραπάνω,οι περισσότεροι θέλουν απλά να χάσουν κιλά και να φτιάξουν την υγεία τους , οπότε δεν τους αφορά αυτό το κομμάτι
Lazlow Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Παιδια, επειδη θελω να αρχισω γυμναστηριο αυτον τον καιρο σκεφτηκα αρχικα να φτιαξω την διατροφη μου. Το θεμα μου ειναι πως δεν ξερω καθολου ποιες τροφες και τι παραπανω συστατικα χρειαζεται ενας οργανισμος οταν γυμναζεται. Πως θα υπολογισω δηλαδη ποσες θερμιδες θελω,ποσα γραμμαρια πρωτεινης θα πρεπει να τρωω κλπ. Στοχος μου ειναι να παρω καποια κιλα παραπανω γιατι ειμαι αρκετα αδυνατος τωρα. Που θα μπορουσα να τα βρω ολα αυτα μαζεμενα ή απο που να αρχισω να ψαχνω; Στο google εχει απειρα αρθρα αλλα λογω του ογκου και της γνωσης που δεν εχω χανομαι, και δεν ξερω απο που να το πιασω ή που να δωσω περισσοτερη βαση.
eliasjuve Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 εδώ το 80% που ασχολείται δεν μπορεί να φτάσει το πραγματικό του natural όριο , δεν έχουν την όρεξη την ψυχική δύναμη και τη θέληση για να τα καταφέρουν. Μιλάω για Ελλάδα που έχουμε το τραγελαφικό "μου αρέσει όπως είμαι" επειδή βαριούνται και όταν τους πάρουν τα σκατά απ τα πόδια κ αρχίσουν να ελαφρένουν τα ρούχα λόγο εποχής οι ανασφάλιες kickάρουν και τρέχουν να συμαζέψουν τα ασημάζευτα. Αυτό το yo-yo μόνο καλό δεν ειναι , ούτε για την υγεία , ούτε για το όποιο αποτέλεσμα . Όχι μόνο δεν θα πλησιάσει τον άλλο που το έχει σαν τρόπο ζωής αλλα η διαφορά τους θα ειναι η μέρα με τη νύχτα , τα σώματα δεν φτιάχνονται σε 2 μήνες. Τέλος ας αφήσουμε τα φάρμακα εκτός , ξέρω κόσμο που μπήκε φάρμακο και ηταν σαν κακοί naturals γιατι δεν είχαν ιδέα απο διατροφή και πειθαρχία, τους έβλεπα και τράβαγα τα μαλλιά μου , να βάζει ο άλλος την υγεία του σε ρίσκο για να κάνει μια τρύπα στο νερό ! Ας αφήσουμε αυτή την κουβέντα στην άκρη , τουλάχιστον εδω μέσα την πλειοψηφία δεν την αφορά καν αυτό το επίπεδο του κάτι παραπάνω, οι περισσότεροι θέλουν απλά να χάσουν κιλά και να φτιάξουν την υγεία τους , οπότε δεν τους αφορά αυτό το κομμάτι Καλά σ' αυτό που λες έχεις μεγάλο δίκιο και βάζω τον εαυτό μου μέσα. Απλά θέλω να πω πως μερικές φορές υπάρχει απογοήτευση στην προσπάθεια που κάνει κάποιος έχοντας λανθασμένη εικόνα στο νου του ότι θα γίνει όπως ο τάδε ή η τάδε που είδε στο εξώφυλλο ή στo ινσταγραμ. Δεν βλέπει τα αποτελέσματα που θέλει και τα παρατάει.
Vapir Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Απλά θέλω να πω πως μερικές φορές υπάρχει απογοήτευση στην προσπάθεια που κάνει κάποιος έχοντας λανθασμένη εικόνα στο νου του ότι θα γίνει όπως ο τάδε ή η τάδε που είδε στο εξώφυλλο ή στo ινσταγραμ. Δεν βλέπει τα αποτελέσματα που θέλει και τα παρατάει. καταλαβαίνω τι εννοείς κ όντως περνάνε λάθος εικόνα , αλλα προς τους άσχετους , όποιος ασχοληθεί πάνω απο 1-2 μήνες καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Πάντως αυτή ειναι άκυρη λογική απ την αρχή , κανείς δεν μπορεί να γίνει σαν κάποιον άλλο , μόνο καλύτερη version του εαυτού του 2
jason97 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 πχ έχω δει στην καλισθενικη σώματα και έδειχνε το πριν και το μετά και ήταν τρανταχτες διάφορες αυτά είναι φυσικά η περνουν σκευάσματα?
logistoulis Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 εδώ το 80% που ασχολείται δεν μπορεί να φτάσει το πραγματικό του natural όριο , δεν έχουν την όρεξη την ψυχική δύναμη και τη θέληση για να τα καταφέρουν. Μιλάω για Ελλάδα που έχουμε το τραγελαφικό "μου αρέσει όπως είμαι" επειδή βαριούνται και όταν τους πάρουν τα σκατά απ τα πόδια κ αρχίσουν να ελαφρένουν τα ρούχα λόγο εποχής οι ανασφάλιες kickάρουν και τρέχουν να συμαζέψουν τα ασημάζευτα. Αυτό το yo-yo μόνο καλό δεν ειναι , ούτε για την υγεία , ούτε για το όποιο αποτέλεσμα . Όχι μόνο δεν θα πλησιάσει τον άλλο που το έχει σαν τρόπο ζωής αλλα η διαφορά τους θα ειναι η μέρα με τη νύχτα , τα σώματα δεν φτιάχνονται σε 2 μήνες. Τέλος ας αφήσουμε τα φάρμακα εκτός , ξέρω κόσμο που μπήκε φάρμακο και ηταν σαν κακοί naturals γιατι δεν είχαν ιδέα απο διατροφή και πειθαρχία, τους έβλεπα και τράβαγα τα μαλλιά μου , να βάζει ο άλλος την υγεία του σε ρίσκο για να κάνει μια τρύπα στο νερό ! Ας αφήσουμε αυτή την κουβέντα στην άκρη , τουλάχιστον εδω μέσα την πλειοψηφία δεν την αφορά καν αυτό το επίπεδο του κάτι παραπάνω, οι περισσότεροι θέλουν απλά να χάσουν κιλά και να φτιάξουν την υγεία τους , οπότε δεν τους αφορά αυτό το κομμάτι όταν το κίνητρο της γυμναστικής σου (και όχι μόνο) έχει να κάνει κυρίως με την εμφάνιση δε το βρίσκεις αρκετά λογικό να οδηγηθείς σε λάθος επιλογές; το ωραίο και γυμνασμένο σώμα σαν "παρενέργεια" της γυμναστικής σίγουρα είναι κάτι ευχάριστο και σου προκαλεί ωραία συναισθήματα, αλλά το να κυνηγάς συγκεκριμένου τύπου εμφάνιση ανάλογα με τη μόδα και τις επιταγές της κάθε εποχής, ακόμα και αν το δικό σου σώμα δε μπορεί εύκολα να μπει σε συγκεκριμένο καλούπι δεν είναι απαραίτητα και το καλύτερο για σένα σε ο,τι αφορά αυτούς που ζουν στο γυμναστήριο (φαρμακωμένοι και μη) εγώ προσωπικά θαυμάζω την αφοσίωσή τους και ξέρω έχοντας μιλήσει με αρκετούς ότι αυτοί οι άνθρωποι ζουν και αναπνέουν για αυτό και τους γεμίζει απίστευτα. δεν μπορούν να κάτσουν ήσυχοι αν δε κάνουν αυτό το πράγμα ή τελοσπάντων όποιο άλλο πράγμα ή άθλημα τους γεμίζει από την άλλη όμως ακόμα και αν αθλείσαι εφόσον δεν κάνεις στοχευμένα πράγματα που αφορούν το bodybuilng είναι αρκετά πιθανό να μην ταιριάξεις σε αυτό το συγκεκριμένο καλούπι της στολής batman. αυτό δε σημαίνει ούτε ότι δε γυμνάζεσαι και δεν είσαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση ούτε ότι δεν είσαι υγιής (πολλές φορές μπορεί να σημαίνει το τελείως αντίθετο) από την άλλη ο τύπος κλαρινογαμπρός που πάει γυμναστήριο για τα γκομενάκια και για να δειχτεί στη παραλία (και όπως είπα τον διαχωρίζω από τον πορωμένο με τη γυμναστική) είναι μια τελείως άλλη περίπτωση ανθρώπου που παρά το ενδεχόμενο φαίνεσθαι. χωρίς βέβαια φοβερό κόπο όπως αναφέρεις δεν παίζει να κάνει και πολλά ή μπορεί να αποκτήσει μια α εμφάνιση για ένα μικρό διάστημα αλλά να μην τη διατηρήσει όπως θα έκανε κάποιος που είναι συνεπής και αφοσιωμένος στον τρόπο ζωής γενικότερα που είναι πολύ απαιτητικός 1
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Ρε Mau, καλώς ήλθες και, να σου πω, να γράφεις μόνο σε αυτό το thread, γκε-γκε; Άσε τα άλλα threads, προσποιήσου πως δεν υπάρχουν. εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να το λεω και εγω αλλα......... Το κακό με αυτά τα σώματα είναι ότι δημιουργούν λανθασμένα πρότυπα και προσδοκίες όταν οι ίδιοι-ες προσπιούνται ότι τα έφτιαξαν με φυσικό τρόπο. Ναι θέλει κόπο, χρόνο, υπομονή, προσήλωση αλλά χωρίς το φάρμακο δεν θα είχαν τέτοιο αποτέλεσμα. Το ανθρώπινο σώμα έχει όρια, όταν βλέπεις τέτοιες γυναίκες είναι να γελάς και μόνο όταν λένε πως είναι natural. Δικαιωμά τους είναι να βάλουν ότι θέλουν στο σώμα τους αλλά όταν η χ.ψ. εταιρεία τους χρησιμοποιεί για να πουλήσει το τάδε προϊόν και ισχυρίζεται πως η κοπελιά παίρνει την δική μας πρωτεΐνη και έγινε έτσι είναι κοροϊδία πως να το κάνουμε. γενικως την σημερινη εποχη για να πετυχει καποιος κατι οχι μονο στην γυμναστικη αλλα παντου γινονται διαφορα.το διαφορα μπορει να ειναι να ξοδευτουν παρα πολλα λεφτα που ο απλος θνητος δεν τα εχει χωρις να σημαινει οτι ειναι κακο ειτε να πανε με διαφορες μεθοδους για να πετυχουν αυτο που θελουν.υπαρχουν αυτοι που ειναι και εδωμεσα που κανουν την γυμναστικη τους αλλα δεν παιζουν λεφτα ουτε για πρωτεινη υπαρχουν αυτοι που εχουν μια καλη δουλεια οποτε μπορουν να παρουν και 2-3 απλα πραγματα ή να εχουν ενα πιο Personal training και τελος καποιοι μαλλον εκτος forum που οκ θα το πανε σε ακρα με οτι παρουν. εδώ το 80% που ασχολείται δεν μπορεί να φτάσει το πραγματικό του natural όριο , δεν έχουν την όρεξη την ψυχική δύναμη και τη θέληση για να τα καταφέρουν. Μιλάω για Ελλάδα που έχουμε το τραγελαφικό "μου αρέσει όπως είμαι" επειδή βαριούνται και όταν τους πάρουν τα σκατά απ τα πόδια κ αρχίσουν να ελαφρένουν τα ρούχα λόγο εποχής οι ανασφάλιες kickάρουν και τρέχουν να συμαζέψουν τα ασημάζευτα. Αυτό το yo-yo μόνο καλό δεν ειναι , ούτε για την υγεία , ούτε για το όποιο αποτέλεσμα . Όχι μόνο δεν θα πλησιάσει τον άλλο που το έχει σαν τρόπο ζωής αλλα η διαφορά τους θα ειναι η μέρα με τη νύχτα , τα σώματα δεν φτιάχνονται σε 2 μήνες. Τέλος ας αφήσουμε τα φάρμακα εκτός , ξέρω κόσμο που μπήκε φάρμακο και ηταν σαν κακοί naturals γιατι δεν είχαν ιδέα απο διατροφή και πειθαρχία, τους έβλεπα και τράβαγα τα μαλλιά μου , να βάζει ο άλλος την υγεία του σε ρίσκο για να κάνει μια τρύπα στο νερό ! Ας αφήσουμε αυτή την κουβέντα στην άκρη , τουλάχιστον εδω μέσα την πλειοψηφία δεν την αφορά καν αυτό το επίπεδο του κάτι παραπάνω, οι περισσότεροι θέλουν απλά να χάσουν κιλά και να φτιάξουν την υγεία τους , οπότε δεν τους αφορά αυτό το κομμάτι δεν ισχυει μονο στην ελλαδα απλα εδω παρα ισχυει λογω και συνθηκων.και οχι μονο στο γυμναστηριο.γενικα πολυς κοσμος δεν θελει να κανει τιποτα ειτε λεγεται γυμναστηριο ειτε Hobby.βλεπεις απειρα ατομα να ειναι το στυλ οτι οκ δουλευω δεν προλαβαινω ή καιγομαι στο Pc και δεν κανω τιποτα.οποτε απο το να πουν οτι οκ δεν μπορω να παρω τα ποδια μου μεχρι την γωνια απλα θα πουν μου αρεσει οπως ειμαι ασχετα που στο μυαλο του θα ηθελε να ειναι κατι αλλο.επισης υπαρχει και ενα μεγαλο ποσοστο ανθρωπων που θελουν να κανουν πραγματα αλλα αμα δεν τους τραβηξεις δυστυχως απο το χερακι δεν κανουν τιποτα.το εχω δει παρα πολυ στα Hobby αυτο.αν δεν βρουν παρεα δεν κανουν τιποτα μονοι τους.επισης κανεις δεν νοιαζεται για την υγεια του οταν ειναι στην μικρη ηλικια ή μαλλον λιγο νοιαζονται.ολοι εχουν το "δεν παθαινω τιποτα. i am god" .το να μην κανουν γυμναστικη θα ηταν το λιγοτερο.οτι καπνιζουν και δεν ξερω τι αλλο ειναι πολυ χειροτερο. τελος θα γινω λιγο κακος σε αυτο που θα πω αλλα ειναι ενα θεμα που εχει φτασει 3500 σελιδες χοντρικα αλλα ελαχιστα Posts εχει παρει το ματι μου που καποιος να κατσει να φτιαξει κατι ολοκληρωμενο για καποιον που θελει να ξεκινησει ειτε αυτο λεγεται προγραμμα γυμναστικης ειτε λεγεται τι να προσεξει στην διατροφη του.πιο πολυ αυτο το θεμα ειναι σαν blog που ο καθενας γραφει τι εκανε σημερα και καποιες ερωτησεις πεταχτες.δεν ειναι κακο αυτο αλλα καποιος οι καποιοι που ξερουν θα μπορουσαν να φτιαξουν κατι σαν guide>δεν ειναι οτι ειναι υποχρεωτικο αλλα ειναι κατι ωραιο.θα πουν μερικοι οποιος ενδιαφερεται το ψαχνει και δεν θα διαφωνησω απλα καποια πραγματα που τα ξερει καποιος εμπειρος δεν τα ξερουν οι υπολοιποι. και υπαρχουν θεματα με guides που εχουν φτασει πανω απο 150.000 views.... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις